- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi pinarparlayann
-
Banada dua eder misin belirtin var mıAllahım çok büyüksün güzel kardeşlerim sevincimi paylaşan güzeller annelerim en kısa zamanda aynı sevinçle taçlansın hayatınız tüm kalbimle hemen kan vermeye gidiyorum
Bal gibi hamilesin canm hayırlı olsunGecikmemin üçüncü günü ben mi hayal görüyorum
Benim de böyleydi, kan testiyle netleştiGecikmemin üçüncü günü ben mi hayal görüyorum
Tüm kalbimle dualarım sizinle hiçbir belirtim yoktu tek belirti uyku hali adet günü kan testi negatif çıktı bugün üçüncü gün denizden geldim bir test yapayım dedim böyle çıktıBanada dua eder misin belirtin var mı
Allah razı olsunBal gibi hamilesin canm hayırlı olsun
Yorumunuz için teşekkür ederim adet günü kan testi negatif çıkmıştı ümidi kesmiştim bugün üçüncü günümdü bir ihtimal dedim böyle çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum değerim kaç çıkmalı acaba tam bir bilgim de yokBenim de böyleydi, kan testiyle netleştihayırlı uğurlu olsun
Benim adetim 1 gün geçince 53 cıkmıştı . Kişiden kişiye değişir o canm düşük cıksa bile 2 güne bir artış önemli olan . Mesela arkadaşım bu gün adet günü 14 değerle öğrendiYorumunuz için teşekkür ederim adet günü kan testi negatif çıkmıştı ümidi kesmiştim bugün üçüncü günümdü bir ihtimal dedim böyle çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum değerim kaç çıkmalı acaba tam bir bilgim de yok
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ismim Rabia aklına geldikçe dua edereen beni çok mutlu edersin 2 yıldır olmuyorTüm kalbimle dualarım sizinle hiçbir belirtim yoktu tek belirti uyku hali adet günü kan testi negatif çıktı bugün üçüncü gün denizden geldim bir test yapayım dedim böyle çıktı
Çok teşekkür ederim sonuç çıkınca haber veririm inşallahBenim adetim 1 gün geçince 53 cıkmıştı . Kişiden kişiye değişir o canm düşük cıksa bile 2 güne bir artış önemli olan . Mesela arkadaşım bu gün adet günü 14 değerle öğrendi
Elbette ederim tüm kalbimleHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ismim Rabia aklına geldikçe dua edereen beni çok mutlu edersin 2 yıldır olmuyor
İlk ölçüm 52,5 adet gecikmesinden 1 gün sonra, 2 gün sonra da 147 çıktıYorumunuz için teşekkür ederim adet günü kan testi negatif çıkmıştı ümidi kesmiştim bugün üçüncü günümdü bir ihtimal dedim böyle çıktı şimdi kan vermeye gidiyorum değerim kaç çıkmalı acaba tam bir bilgim de yok
Kan testi negatif çıktıİlk ölçüm 52,5 adet gecikmesinden 1 gün sonra, 2 gün sonra da 147 çıktı
Kan testi negatif çıktıBal gibi hamilesin canm hayırlı olsun
Aa test mi bozuktu ki baya belirgindi . Kaç çıktı değer tam olarak belki daha cok küçüktürKan testi negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?