Anlaticaklarmdan etkilenen olursa kusura bakmasin lütfen.. Arkadaşlar benim okuldan arkadaslarm var 3kiz kaliyorlar dun gece ikisi ayni yatakta yatiyor baska bi odada gece oluyor ve uyuyorlar adi zuhal olan arkadasim rüya görmeye basliyor ve yaninda yatan arkadasim da esma.. Ruyasinda normal seyler görüyor esmayla ilgili abes bir durum görmüyor fakat daha sonra kendisini uyurken görüyor bir nevi disardan görüyor gibi ama yatakta oturuyor esma başinda dikilmiş basini öne eğmiş ve bir şeyler fisildiyormus sesini cikaramiyormus daha sonra esma ayak ucunda belirmiş ve zuhal bacaklarini hissetmiyormus esma bacaklarından yüzüne doğru gelmiş ve sen bize inanmiyor musun demiş. Anlatırken dahi urperiyorum zuhal hicbir şekilde uç harflilere inanmiyor geçen gece dalga geçerek çagiralim demiş.. Her neyse esmayi o şekilde üstünde görünce bi şekilde telefonunu bulmuş ve yan odada uyuyan arkadasimiza mesaj atmis gel beni al diye. Esma bu olaydan iki saat sonra uyanmis ve zuhalin yanina gittiğinde zuhal ciglik atarak ağlamaya baslamis ve su an esmanin yüzüne bakamiyor korkudan. Ne olucak ne olmuş olabilir ne yapicaz onlara inanmadigi icin musallat mi oldular yoksa bir rüya mi lütfen bir şey söyleyin. Okuduğunuz için tesekkur ederim..