- 1 Kasım 2019
- 2.007
- 3.844
- 133
- 26
Tammm olarakRuhsal olgunluğa ulaşamamış daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tammm olarakRuhsal olgunluğa ulaşamamış daha.
Ayrildigimiz icin yapti diye dusunmuyorum onu ya da yaptimi yapmadi mi gunahi benim boynuma da adam olmaz iste orasi dogru..Sen bunu ya bi kerede tam sileceksin yada böyle sakız gibi süner intihar da eder 25. Kattan atlar zor sağ çıkarılır da kaza da yapar her şey olur. Ya da başkasını bulursa seni bırakır, ama ondan sağlam bi tekme yerse yine döner sana, bu tipleri iyi bilirim.
Ayrıl, Tüm sülalenin seni arayacağını düşünüyosan numaranı değiştir iletişimi kopart biraz kendi kendine debelenir unutur. Üzerinden yük kalkıcak aman diyorum ayrıl hele bu yalanlar falan bundan adam olmaz yakın tarihte
Halbuki disaridan hic oyle degil ama cok dogru bi tespit haklisinizKendini çok değersiz ve öz güvensiz görüyor. O yüzden egosunu şişirebilmek için kendine yalan söylüyor. Öz güveni yok kendini 5 kuruş etmez insan olarak görüyor. Çocukluğu problemli geçmiş. Rabbim şifa versin.
Onceden hic boyle degildi cunku melek gibi insandiBoyle ozguvenı sıfır yalancı ezık adamları nasıl seviyorsunuz?
Bu ezıklıkle sız onu terkettıkten sonra, nasıl barısmaya ikna ediyor sızı
Domates secmeye gitmem boyle bir tiple ben.
Yok valla en son dedim acinasi haldesin hayal dunyasinda yasiyosun merak ettigimden sordum yoksa umrumda degilsin diye bisey yazmadiKendi hayaller kurup, yaşanmış gibi göstermek hoşuna gidiyor herhaldeçekilcek çileni kendin seçebilirsin , bence kesinlikle bu olmamalı
cooook vurursun...
Rol yapmis ve rolu bıtmıs iste?Onceden hic boyle degildi cunku melek gibi insandi
Neden yapsinki yapmasini gerektircek hicbisey yokRol yapmis ve rolu bıtmıs iste?
Evet yok o ıyı biriNeden yapsinki yapmasini gerektircek hicbisey yok
psikolojisi bozuk bu kişinin...hayallerde yaşıyor...kızlar peşinden geliyor ve kendi reddediyormuş gibi hayaller kuruyor..sonra hayal aleminden uyanıp bir bakıyor ne kız var ne karı sonra diyor ki kendi kendine ben beş para etmem beni kim ne yapsın yol olsam yolumdan geçen olmaz su olsam suyumdan içen olmaz deyip dayanıyor haplara içiyor da içiyor...1 hap 2 hap 3 hap....bir bakmış midesi ecza deposu..Ya bi erkek neden surekli yok ayse bana kahve ismarliyimmi dedi yok fatma bana beni filanca yere birak bende sana yemek ismarliyim dedi yok su beni isletti yok bu kiz liseden arkadasim bana cok israr ediyor bulusalim diye bilmemne neden surekli boyle yalanlar soyler
yalan oldugunu yakaliyorum bu sefer ugrasamam senle isim gucum var diyor ayrilalim bilmemne diyor niye yani tamam ayrilalim diyorum sonra kendisi yaziyor
gecen yengesi yazmis yok ahmetin midesini yikadilar 30 tane hap cikmis sen biliyormusun ne oldugunu bu nedir ya Allah askina cekecek cilem mi varmis anlamadim gitti..
Ahahahhahahha bu cok iyiydipsikolojisi bozuk bu kişinin...hayallerde yaşıyor...kızlar peşinden geliyor ve kendi reddediyormuş gibi hayaller kuruyor..sonra hayal aleminden uyanıp bir bakıyor ne kız var ne karı sonra diyor ki kendi kendine ben beş para etmem beni kim ne yapsın yol olsam yolumdan geçen olmaz su olsam suyumdan içen olmaz deyip dayanıyor haplara içiyor da içiyor...1 hap 2 hap 3 hap....bir bakmış midesi ecza deposu..
Peki neden hala birliktesiniz.
Burda yazmistimAyrilmistim zaten gecen bana su kizla disari cikcam dedigi kizin (fotosunu atmisti) aslinda arkadaslarimin arkadasi oldugunu ogrendim tanimiyor etmiyor facede oyle gormus resmini bulup bana atmis bununla bulusacam bulusmazsam eve gelir cok israr ediyor arayip duruyor diye merakimdan sordum neden bunu yaptin diye sana laf anlatamam dedi engelledi![]()
Yani seni engellediği için mi ayrılmıyorsun. Vallahi bir gram birşey anlamadım.Burda yazmistim
Hayir yani ayrilmistik zaten sans eseri o kizin fotosunu gordum facemde tanidik geldi baktim onun attigi kiz bende merakimdan sordum ne diycek diye engelledi isteYani seni engellediği için mi ayrılmıyorsun. Vallahi bir gram birşey anlamadım.
Nasil bunu adam ederim bilmiyorum artik engelledim bendeZor isiniz.