Allah aşkına bir akıl verin:(

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadım:KK43:Eşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?

Keşke çaktırmasaydınız numarayı alsaydınız ve bi süre takip etseydiniz. Gerçi sabah 4 de atılan mesaj ne bileyim üzgünüm ama hemen silip bide yalan söylemesi yanlışlıkla diye yüzde 99.9 bi haltlar yiyor
İnan'ın çok üzgünüm akşama kadar ellerimi öpen adam bile yapıyorsa bunu yansın yıkılsın bu dünya:(((((((((((((

İnan'ın çok üzgünüm akşama kadar ellerimi öpen adam bile yapıyorsa bunu yansın yıkılsın bu dünya:KK43:((((((((((((
Lütfen üzmeyin kendinizi bu kadar her şeyden önce siz anne adayısınız eşinizle en ince ayrıntısına kadar konuşun bu konuyu kıyamam ya Allah yardımcınız olsun belkide hakikaten bi açıklaması vardır :KK200: :KK43:

Lütfen üzmeyin kendinizi bu kadar her şeyden önce siz anne adayısınız eşinizle en ince ayrıntısına kadar konuşun bu konuyu kıyamam ya Allah yardımcınız olsun:KK200: :KK43:
Amin ama konuşalım Ne varsa yoksa anlat diyorum yok diyor yablışlık var. U işte diyor:(

Mehmet Bey değil de neden Mehmet diye atmış ki?:KK64:
Belki gerçekten aralarında bir şey yok,siz şüpheleniyorum dediniz diye sildi mesajı.
Geçen sabah namaza kalktığında teli aldı yanına normalde teli sürekli elindedir ama ne bileyim geçen sabahki teli alması gözüme battı ondan sonra şüpheleniyorum dedim birkaç olay daha oldu

Mehmet
Malesef iyi şeyler gelmiyor aklıma gecenin 4unde niye msj atılır ki hadi attı diyelim bunun efendisi nerde bi haltlar yedikleri kesin

Aratsanız da rol yapabilir önceden şüphelendiğiniz durumlar nelerdi
Geçen akşam uçuş moduna aldı bende kızdım normalde sessize bile alırken ya babamgile bişey olursa diye söylenir bazen almazdı.aynı sabah namaz kılmaya kalkarken teli cebine aldı ve 2 gündür beni hep erken yatırıyor kendiside uyuyor benide uyutuyor...Aslında belki bunlar çok mühim değil ama bende şüphe uyandırdı bu sabahta bu olay...

Geçen akşam uçuş moduna aldı bende kızdım normalde sessize bile alırken ya babamgile bişey olursa diye söylenir bazen almazdı.aynı sabah namaz kılmaya kalkarken teli cebine aldı ve 2 gündür beni hep erken yatırıyor kendiside uyuyor benide uyutuyor...Aslında belki bunlar çok mühim değil ama bende şüphe uyandırdı bu sabahta bu olay...
Mühim değil Ama böyle bir araya gelince şüphe uyandırmaması mucize psikolojik baskı yapın biraz ona çok güvendiğinizi belirterek bu arada çaktırmadan takip edin eğer kanıt olucak bişey bulursanız yedeklemeye çalışın elinizde bulunsun

Kadınlar hamile olunca bi tuhaflaşıyor bazı erkekler hemde bir kadının en hassas olduğu dönem!!! Cok kızgınım su an, hakkımı helal etmiyorum deyin sekreteri de göndersin gitsin erkek yerleştirsin oraya. Yiyorsa bir halt çoktan konuşmuştur o kadınla çaktırmasın diye.

Alti aylik dokumanlarini cikartir.yaninda hangi hat ise arat e-mail adresini senin versin.Aninda atiyirlAr.en. Cok konustugu mesajlastigi nolari telefonuna
Kaydet mesela a1 a 2 vs.cia sorgula kime ait once watsap viberden bak resim.var mi? Ben bu sekilde cok cikardim erkek isimleri ile hep telefonuna kaydetmisti.

Back
X