• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına bir akıl verin:(

Alti aylik dokumanlarini cikartir.yaninda hangi hat ise arat e-mail adresini senin versin.Aninda atiyirlAr.en. Cok konustugu mesajlastigi nolari telefonuna
Kaydet mesela a1 a 2 vs.cia sorgula kime ait once watsap viberden bak resim.var mi? Ben bu sekilde cok cikardim erkek isimleri ile hep telefonuna kaydetmisti.
Dokuman nasil cikarttirilio canim banada bi akil versen bende bi bakim

Telefonunu alip watsap arkadaslarina bak kahpelerin resimleri oluyor orada.erkek
Ismiyle kaydetmis oluyorlAr.
Neden hemen kadınlar kahpe oluyor adamlar madur??? Karisini aldatan adi baska kadını da bekarım, dulum vs gibi yalanlarla kandırır. Eşlerine sadakat sözü veren erkektir, o yüzden benim icin ilk ve en büyük suçlu erkektir gerisi hikaye. Kimse kimsenin alnına silah dayamıyor ya.

Son düzenleme:
Olay kapatılacak bi olay değil. Geçmiş mesajlara ve aramalara ulaşmaya çalış. Kızın sadece ismiyle hitap etmesi anormal

Gelen mesaj yanlış olsa eşinizde şaşırırdı ve birşey mi vardı tuba hanım? Falan diyebilirdi. Neden silme gereği duydu ki? Umarım öyle birşey yoktur ama bana tuhaf geldi.
Birde kızın ismini soyismini yazmışsınız sanırım isterseniz düzeltin konuyu.
Ve madem şüphelendiğinizi belli ettiniz gidin ofise sekreter kıza "biliyorsunuzdur sanırım hamileyim uykum hassas, gece mesajınızla uyandım ve anlam veremedim mehmet derken?" Deyin o an surat ifadelerinden vs anlaşılır zaten.

Cok üzülüm bide hamilesin. Umarim dünündügüm gibi degildir cünkü bir calisanin patronuna gece saat 4 de ismiyle hitab edip yazmasi hic normal degil ve süphe uyandirici. Bide senin icinde bir kusku var kadinlar anlar diye bie dogrultuda var

Kendinden ödün veren hep kadinlar ama olan gene kadinlara oluyor ne yazikki

Eşiniz bana hiç masum gelmedi ..Öyle bir mesaja şaşırması gerekirdi o paniklemiş ..Yine de emin olmadan karar vermeyin .Allah yardımcınız olsun.

bişeylerin döndüğünü hissediyorum. keşke bişeyleri ispatlayıp sonra yola çıksaydın. inkar edecek besbelli

Kızlar otogardayım başımdan ayrılmıyor durmadan yemin ediyo.çocuklarının üstünede yemin etti.Akşam 7 deymiş otobüs.Ben götüreyim dedi istemedim git diyorum gitmiyoda.Bir sürü yüzüne karşı beddua ettim sen gidersen zaten hayatım biter diyo hala inkar ediyo ama resmen mesajı sildiği halde elim dokundu diyo bide ara dedim aradı kız açmıyo.öncedende günaydınlar diye mesaj attım kız 1 saat sonra özür dilerim diye mesaj attı 10 dk sonra aradık açmadı biraz karışık oldu ama.

Gecenin 4'unde gelen mesaji silip yanlislikla sildim diyor ve sizden buna inanmanizi mi bekliyor?

Back
X