Kırmızı ile işaretlediğim yere sinir bozukluğu ile gülüyorum artık. Savunması bu mudur? Bırak tuvalette meni gelmesini, bir erkek ilişki yolu ile veya çeşitli yollarla rahatladıktan sonra yaş durumuna bağlı olarak 20 dakika ile 2 saat arası bir zaman diliminde yeniden ilişkiye girdiğinde aynı miktarda sıvı çıkışı olur. Tek farkla, içerikteki sperm yoğunluğu ilkine nazaran %30 daha azdır, ilişki sayısı arttıkça sperm yoğunluğu azalır. Ayrıca tuvalete gittiğinde akan şey meni değil,içinde eser miktarda sperm bulunan prostat salgısıdır. Bir erkek bunun ayrımını yapamaz mı? Elbette yapar ama eşin alenen ve kasten seni yanlış yönlendirmeye çalışıyor. masumiyet bu şekilde kanıtlanmaz
Şimdiye kadar çoktan kardeşi ile görüşüp şifreyi edinmeliydi, bu şekilde birlikte online işlemlerden geçmişe bakabilecektiniz ama bunu yapmak yerine saçma sapan şeyler öne sürüyor. Bu zamandan sonra gelecek olan dökümden de hayır bekleme ama iş aile mahkemesine taşınırsa savcılık marifeti ile alınan dökümlerde oynama yapılamaz.
Biliyorum, yüreğinin bir yerinde bu olan bitenlerin tamamen talihsiz bir mesaj sonucu oluşan yanlış anlamadan ibaret olduğunu görmek istiyorsun ama bilki bu adamın ilk vukuatı değil. Daha önce yakaladığın kuaför kız konusunda da masum değildi, bir şekilde seni kendine inandırmış, bu konuda da masum değil fakat sana bunu itiraf etmeyecektir.
Kene gibi yapışma durumuna gelirsek. Ne olmasını bekliyordun? Eşin arayışta, birileri ile macera yaşamak istiyor bu yüzden de bir çok denemesi olmuş. Klasik erkek düşüncesi ile evde onun her türlü bakımını sağlayan, ilgilenen üstelik yakın zamanda onu baba yapacak iyi bir eşten ayrılmayı neden düşünsün? Aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerinden ayrılmıyor bunu anlayın.Aksi olsa zaten bu kadar çok aldatılan kadın olmazdı ki! Makul olan nedir, aklın başka birine kayıyorsa aldatma tehlikesi varsa o halde boşanırsın sonra ne yaparsan yaparsın değil mi? Değil, erkeklerin çok azı bu şekilde davranır çoğunluğu ise eşinin yanına dönüverir. Sonuna kadar inkar elbette...
91 sayfayı okudum gecenin bu saatinde ve yapılan savunmaya hayret ettikçe ettim. Bu kadar pişkinliğe pes doğrusu! Gördüm gördüm ama prostat sıvısını kendine şahit gösterinini ilk defa görüyorum!
Olayın çirkinliğine mi üzüleyim, seni düşürdüğü duruma mı üzüleyim yoksa öne sürdüğü kanıtların saçmalığına mı? Hertain umarım yazdıklarım seni incitmemiştir ama ne yazık ki şu yaşa kadar gördüklerim ve duyduklarım resmen ruhumu kirletti, bu yüzden açıkça yazıyorum.
Keşke konunu bu kadar geç görmeseydim araştırma işine ben de katılırdım ama gördüğüm kadarıyla kadın izini kaybettirmeye çalışıyor verdiğin isimle yaptığım aramada bir sonuca ulaşamadım. Mesajımı gören ve duruma hakim olan arkadaşlar, eğer konu sahibinin izni olursa ve beni kısaca bilgilendirirseniz elimden geleni yapmaya hazırım.