Allah aşkına biri benimle konuşsun lütfen

Acelyaa46

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
135
24
13
25
Adet gecikmesinin 10. Günü ilk kez bu yaşıma kadar bu ay geciktim stres falan demeyin bu ay kafam çok rahattı velhasıl gecikse de sancı çekerdim ağrı denen bir şey yok gebelik testim negatif kan verdim dün 0,37 negatif ama olmuyorum sadece sok tarafımda batma hissi var sağdan sola dönerken fazla oluyor bilmiyorum ben hamile olduğumu hissediyorum yumurtlamam geç oluyor başına gelen varmı bel ağrım var göğüsler de hassasiyet de yok nolur yaşayan varsa desin kafayı yicem

Bende aynısını yaşıyorum şuan 7. Günüm benım adetten 3 gün önce kan verdim 0.100 çıktı ondan önce adete 1 hafta kala kan verdim 0.20 çıkmıstı adet gecikmesi yasadığım 2. Günü idrar testi yaptım negatif bende ilk defa yaşayınca çok korkuyorum pazartesi kadın doğuma randevu aldım daha önce düşük ve aynı anda dış gebelik hikayem var 7 ay önce gebelik yok ama neden bu şekil oluyor korkutuyor

Adet gecikmesinde kan testi negatifse gebe olma olasılığınız maalesef yok, benim de birkç ay önce 15 gün gecikti, normalde 1-2 gün max değişirdi, doktor arada bu tür gecikmeler olabileceğini söyledi. Hamilelikle regli belirtileri çok benzer, bahsettiğiniz belirtiler regli habercisi büyük ihtimalle ama doktora muayene olursanız, adet söktürücü vb ile süreçle ilgili en doğru yönlendirmeyi yapacaktır.

Adetten 3 gün önce kan negatifti adet 2 gün gecikmesinde tekrardan içim rahat etsin diye evde erken gebelik testi yaptım oda tek çizgi çıkknca bende artık ümidi kestim yeni 9 aydır evliyim ama basımdan bu tür şeyler geçti birde hızlı kilo alınca rahmimde de miyom var doktorlar çocuk düşünüyorsan fazla beklememı söyledi bende biraz kilo vermeye çalışıyorum hemde yumurtlama zamanları iyi değerlendirdim çok heveslenmistim ama artık bende hamile olmadığımı düşünmeye başladım

Ya annem diyor ki sana hamileyken böyle oldum 2 ay göstermedin ne kanda ne idrarda en son yine kan verince çıktın diyor ama dün vajinadan muayene falan oldum yok dedi

Ya annem diyor ki sana hamileyken böyle oldum 2 ay göstermedin ne kanda ne idrarda en son yine kan verince çıktın diyor ama dün vajinadan muayene falan oldum yok dedi
Geç döllenme olabiliyor ama onda da 10 gün sonra kanda çıkardı, gebeliği beklerken kafaya takınca, ne yazık ki stres yapıyoruz ve engel oluyor. Stres hormonu vücütta üreme de dahil diğer tüm hormon ve sistemleri baskılayacak kadar etkili. Size tavsiyem stres faktörlerinizi arttırmamak için anneniz de dahil adet gecikmesi, takipleriniz, regliye benzer belirtiler vs çok paylaşayın çünkü onların deneyimleri bugünün gerçekleriyle çok örtüşmüyor, çok doğru hatırlayamıyorlar da bence, ve tabi ki heyecanla torun beklediklerinden umut verebiliyorlar daha da. Ve kolay olmasa da çok kafaya takmamaya çalışın, akışına bırakın.

Hep söylenir ama ben de tecrübeyle anladım ki, ne zaman akışına bırakıp düşünmemeye çok kafaya takmayaya başlarsak ki bu genelde tatiller, iş temposunun yoğun olduğu dönemler vs oluyor o zaman bir bakıyoruz ki hamileyiz.

Aynı belirtileri yaşıyoruz sizinle, benimde reglim düzenlidir. şiddetli bel ağrım ve kasık ağrım var ama gebe değil regl de olamıyorum anlamadım regl söktürsün diye maydonoz suyu içtim bugün bekliyorum . Perşembe günü doktora gidicem

Ben hayatımda ilk kez bu kadar geciktim

Benım kasıklarım birde sol tarafım belim ara ara agrı giriyor baş dönmem saniyelik beynımde uyuşukluk gibi oluyor ara sıra ayaklarım kollarım eklemlerin agrıyor uyuşuyor damar çekilir gibi yatarken bile baş dönmesi yaşıyorum geceleri mide yanmam var adetim bugün 9 gün gecikti gebelik olabilirmi sizce 2. Evde erken gebelik negatif cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…