Pkosta gebelik belirtisi mi?

sehu03

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
283
52
18
23
Merhaba arkadaşlar benim 10 gündür garip bir göğüs ağrım var Ben Mememin içi ağrıyor koltuk altlarıma doğru birde Mavi Mavi damarlar belli oldu Normalde hiç olmaz kolay kolay bir göğüs hassasiyeti çekmem 1 Temmuz'da kan verdim negatifti Bugün de kan verdim yine negatif pkos olduğum için de adetim duzensiz normal mi bilmiyorum Bir de akıntım fazlalaştı özellikle sol tarafımda ani bıçak batmaları gibi ağrılar hissediyorum ve şişkinlik gibi belimden kuyruk sokuma doğru bir de ağrı var ama normal de olsa çıkması gerekmez miydi birde ayaklarım ağrıyor acaba geç döllenme mi oldu başına bu tarz birsey gelen var mi

Merhaba arkadaşlar benim 10 gündür garip bir göğüs ağrım var Ben Mememin içi ağrıyor koltuk altlarıma doğru birde Mavi Mavi damarlar belli oldu Normalde hiç olmaz kolay kolay bir göğüs hassasiyeti çekmem 1 Temmuz'da kan verdim negatifti Bugün de kan verdim yine negatif pkos olduğum için de adetim duzensiz normal mi bilmiyorum Bir de akıntım fazlalaştı özellikle sol tarafımda ani bıçak batmaları gibi ağrılar hissediyorum ve şişkinlik gibi belimden kuyruk sokuma doğru bir de ağrı var ama normal de olsa çıkması gerekmez miydi birde ayaklarım ağrıyor acaba geç döllenme mi oldu başına bu tarz birsey gelen var mi
belırtıler beta yukseldıkce olur. demekkı sadece yumurtlama sonrası belırtılerıymiş. bı kac gune adet olcaksındır olmayacaksan hamıle kaldınsa da 1 hafta kkadar sabretmenı onerırım :)

Bilmiyorum ki yordu artık bu süreç hakkımız da hayırlısı
orda yazan yas dogruysa cccooook gencsın :)) yorulma. akısına bırak. kontrollerını ol. eger kendılıgınden yumurtlama olması zorsa ılacla takvıye alırsın ımkasnsız dıye bısey yok :)) 1 hafta once yumurtladın dıyelım daha 4 5 gune anca cıkar gec dollenme durumu bu olur yanı :) o da ımkansız degıl :) hakkında hayırlısı olsun

Back
X