Allah aşkına dua edin...

aware

ah ayrılık,ah sensizlik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
234
0
26
İstanbul
Selam arkadaşlar biz ankara istanbul arası uzak mesafelerde yaşayan çiftiz...erkek arkadaşım ankara ben istanbul 2009dan beri birikteyiz..ayın 27sinde tanışmaya geldi ailesi fena geçmedi,dün sabah 5te biz yola çıktık iadeyi ziyarete gittik...beni nişan alışverişine götürdüler antre diye bi avmye...

nişanlık modelleri yoktu ordan beyenmemi istedi kayınvalidem fakat bende o gün özel olsun istediğimden nişanlık modeli istedim heveslendim öle hemde çok yabana ordaki kuyumcudan alel ecele yüzük baktık erkek arkadaşımı yormamak için avmdeki 3 kuyumcudan tercihimi yaptım...nişanlık modeli baktığım için biraz rahatsız oldular farkettim onların gösterdikleride benim günlük giydiğim şeylerdi özel olmak istedim ..günlerce ben netten araştırdım hayallerime karıştı ..

içim çok burkuk ama elbiseden ötürü değil...beni biyere götürdüler tesettürlüyüm ve girdiğim mağazada tesettür yoktu tek tük vardı 7 mağaza gezdiysem toplamda 4 tane denemişimdir beyenmesemde denedim...bana bişey beyenmiyorum diye trip attı kayınvalidem çok utandım almak istemedim o an bişey ..

istemiyorum desem noldu dicekler yüzüm düştü ağlamaklı oldu hayalerim çok tuhaf hal aldı..ve elini iki yana çevirdi öfleyerek siniri bi şekilde o an aynadan yaptığı o hareketi gördüm...ben yıkıldım ya o an arkadaşlar yoldan geldim evde oturduk ve biz akşam 7de çıktık yola şu saatte geldik kalmakdık....

ben sitem etmezken bana o şekil tavrı korkuttu anneme sarılıp ağlayasım geldi ..aileme söyleyemedim yüzüm gülüo ailem anlamasın die ama nebilim... ilk giydiğim şeyler çok sııradandı ama genede üstümde fena durmadı bana bikere çok güzel oldun bile demedi yorum yapmadı çok geriide durdu..

sanki ben kendimi kakalıyo gibi bi durum oldu...erkek arkadaşım geldiğinde çok daha samimi davranırken erkek arkadaşım yokken bütçeye göre davranalım deyip durdu...gariban gibi nereye çekseler o tarafa yönlendik..en son girdiğim yerden bi nişanlık beyendim buduğuma değilde beyendiğime sevindim sanki erkek arkadşaıma masusdan gezdiriyo maksatım istanbuldan almak gibi hava oluşuyodu farkındaydım...ya bulduğuma değilde beyendiğime çok sevindim kibirli muamelesi oldu bana karşı öfleyip puflandı ama tesettür hiç yoktu denecek kadar azdı ...

açık elbiseler çok şık ama tesettürde model yoktu..tarzımda bellidir hemen eleyip hoşuma giderse hemen onay veririm..herneyse elbiseyi beyendik erkek arkadaşım mutlu oldu... giyindim okadar güzel olduki çıkarasım gelmedi çok hoş bişeydi içimde hep kalıcak eminim ..tamire tam gidecekken fiyat soruldu 3bin denildi..

erkek arkadaşım kendini zorlar beyendiğimi gördü almak ister diye stres oldum ...3bin çok fazla geldi çok beyendiğim şeyi iptal ettirdim ...asla kimseyi zora sokmak istemiyorum aç gözlü de değilim ki ailem ilk başta hemen çıkar dedi ve çıkardımda.Daha sonra biz öle yapınca burda yok siz istanbuldan alın dediler..ben isterdimki gelisn burdan yapalım alışverişimizi bütçe belli olurdu ona göre yapılırdı herşey ne fazla ne az...bana başka şey baktılar ayakkabı falan ilk girdiğim mağazadan aldım ..çanta alıncaktı başörtü aksesuaru bohça için gecelik vs ama hiç bişey bakılmadı..yeminederim aç gözlü değilim çantamda var gecleiğimde var çeyizimde..ama önünden geçtimiz halde çok baştan atma yaptılar bana değer göremedim hiç...

biz adetlerimizi sormuşlardı süt parası falan verilio dmeiştiler bizde asla istemeyiz saçma sapan ne gerek var demiştik...bizde nişanda kıza ve aileye bohça gelir,kızdanda erkeğe damat bohçası gider düğünden sonrada el öpmeye giderken kız bohçaları dağıtır görümce kkayınvalide vs demiştik,onlarda öle demişti..bugün o konu açıldı soruldu tekrar bilinmiyo gibi ve bize öle bi adet yok dendi.. biz açgözlümüyüz isteyelim?deseki yapamıyorum yetişemiyorum tamam deriz..

öyle sert konuşmaları varki nasıl tanımamışım dedim kızdım kendime....ben kendimi göz göre göre ezdiriyorum...daha sonra erkek arkadaşımla yaşıcamız eve baktık tek tek sonundada süpriz kocaman benimle evlenirmisin yazmış rezmimizi büyültmüş balonlar falan..sarılıp ağlayasım geldi ya ben onsuz nasıl yaparım?çok seviyorum ağlıyorum yazarkende çok kötüyüm lütfen dua edin nolur....evin mutfak dolabı değişicek banyo değişicek ve balkona cama demirlik takılcaktı..

bana böyle söyleniyodu..ev bize ait değil kayınvalidemin kayınvalidesine ait..birlikte yaşıolar zaten durumlarıda iyi...evin dolabına yeminederim tencereler sığmaz çok eski zaman dolabı iki göz bişey ..setide iki karış eni çok eski kullanışsız..evin camına zıplasan tırmanılıyo..evimizide yeni hırsız girdi kaygı bozukluğum var o şekil korkum olmasada yapılır çok alcak çünkü...

fakat kayınvalidem konuştuğunu çok farklı konuştu.. çok sert uslupla ya demirik olmaz ya set olmaz dedi..konuşurkende sanki işinize gelirse der gibi tavır sergiledi.. o ara abimler erkek arkadaşım geldi annesi erkek arkadşaıma döndü dediki evi donatalım diyo dedi.. yerler eski benekli taşlardan banyo tuvalet çokk bakımsız mutfak asla kullanışlı değil...

ama ben çok şey istiyorum oldu...ve her fırsatta bana bütçemiz bütçemiz deyip durdu...ben onalara dedimki düğünü bahçede yapalım yeşillik alanları var düğün salonu tutmayalım kır düğünü olsun o harcamanın yerine evi düzeltelim demiştim...elalem düşünülüyo ama ben düşünülmüyorum olmaz denildi..ele güne ayıp denildi...beni her yakaladığında yeminederim bütçemiz böle sende bizimle olucan ailene öle dicen diye beni öğretmeler...şaştım kaldım kızssam sevdiğim adamın annesi ne dicem?

erkek arkadşaımı üzmek istemiyorum annesi ya canı kanı...normal şekilde söylüyorum anlaşılamıyorum...görümcemden duyduğuma göre bikerette 3-4 başörtü alıyo ve hepsi marka alsın tabi gençkız onuda çok seviyorum fakat çalışmıyo ve ben bile babamdan maaşım varken alamıyorum ..demekki durumları iyi diyorum..bide bizim oturcağımz evin kirasını zaten kayınvalidem alıyomuş biz gelcez diye babanne çıkardı kiracıları ..biz 3yıl o evde yaşıcaz fakat yaptırmak istemiyoruz deyince hiçbiyerini dedikki biz kiraya çıkalım burayıda kiraya verin burdan alldığımızı bizden ev sahibimize verelim dedim olmaz dediler..

.biz kısmetse takılarımızı hemen peşinat verip vekredi çekip ev almayı planlıyoruz 2 yıl..erkek arkadaşımda biraz biriktirmek için kira ödemek istemiyo...zaten başka yerlerdende kira alıyolar...bana kalsa ben direk kiraya çıkmak istiyorum..off ne yazıcamı bile bilmiyorum çok yorgunum yeni gedik ankaradan hüngür hüngür ağlıyorum aileme belli etmicem diye iyice doldu içim.....ailemde pek memnun kalmadı bence hatta erkek arkadşaımı sevdikleri halde bida düşün deyip durdular..çok seviyolar erkek arkadaşımı ama evlenince ezilirsin diyolar...ben çok korkuyorum istanbuldan ankaraya gelin gidicem..ve annesi çok baskın mesela ekmek alma meselesi açıldı ..erkek ekmek alır dedim işte ciddi şekilde oğlum ağırdır alamaz alırsa da kızarım bana neden almıyodun diye dedi...ya ben çok seviyodum kayınvalidemi neden böyle yaptıı......

çok aşağılandık alışverişte ayıp olmasın die aldık rastgele tek tük ama keşke almasaydım diyorum...açıp kutudan bile bakmadım içim istemiyo aşağılandık resmen...benim erkek arkadaşımda sanırım ailesine göre hareket etmek zorunda kalıyo geniş aileler ve galiba annesinin dediei oluyo..kayınpederimin sesi çıkmıyo biz erkekler konuşsun istiyoduk ev içindeki tamiratı falan ama kayonvalidem herşeye kendi karar veriyo ..kayınpederimde sakin mazlum biri benim gibi...

bende ezilmeye muhtacım böyle oldukça erkek arkadaşıma bana yapılanarı anlatsam eminim bana kızar idare et der yada yalnış anlamışın der kızar işte...korkuyorum çok kendi ailemi kuramayıp farklı sesler çıkmasından korkuyorum...ayrılmak istmeiyorum yüzük bile almış evlenme tekifi etti süprizle ya ben seviyorum çok ..

o üzülmesin diye ben herşeyden vazgeçerim oda keşke farklı binada ev tutmaya evet dese..soramıyorum bile çünkü kızar bana ne olur dua edin herşey yoluna girsin kaynvaliddem öle şeyler yapıp beni üsmesin ailemi rencide etmesin..lütfen dua edin ...
.bu arada nişanlık almıcaz sanırım...altı üstü araç şey nişanlık şu bu ama ben çok hayal kurmuşum kendileri beni bu hayale itti telde konuşurken herşey nede güzeldi...görüşünce çok farklı bide yaşaması nasıldır acaba? ne olur bana fikir verin çözüm verin lütfen...ayrıca kötü kelimeler kullanmayın lütfne kayınvalideme nişanlıma vs karşı nede olsa sevdiğim adamın ailesi.....

Son düzenleme:
canım kps den sonra bu kadar uzun yazıyı tamamen okuyamadım=9
ama çoğunluğunu okudum
durumları da var madem ne istiyosan nişanlına tavla gönlünü yap al.
alışverişe birlikte çıkalım birlikte begenelim vb de onun da hışuna gidecektir.
kv ye gelince oğlumu elimden alan kadın gözüyle görüyo seni.
bilmiyorum belki hak verirsiniz belki vermezsiniz ama benim düşüncem şu ne kadar masraf yaptırırsan o kadar iyi oluyosun.
durumlarıiyimiş zaten ne üzülüyosun al gitsin :)
Allah mutlu etsin =)

Arkadaşım öncelikle paragraflara ayırırsan konunu açanlar "çok uzun" deyip okumaktan vazgeçmeyeceklerdir.
Onun dışında baştan sona okudum ve afedersin ama "höh yani" dedim. O üzülmesin bu üzülmesin derken sen kendine ne yapıyosun farkında mısın? Sen sevgilini düşünürken "sıkıntımı söylersem beni anlamaz"a getiriyosun lafı.
Kv tam bi'kv! Bana niye ekmek almıyodun derim derken ufaktan göz dağı veriyo ana kraliçe
Ben burda bi'çok kv'li konuya yorum yaptım çoğunda da kv öcü değil o da bi'anne önyargılı olmayalım dedim hep ama senin konunda canım sıkıldı.

Nişanlık bulamaman normal kapalıymışsın ve ben çoğu girdiğim yerde kapalıya dair bi'şey göremem genelde biz kapalı olmayanlara göre askılı vs.modeller oluyo. Ee özel bi'günün haliyle ince elemek istemiş olman çok normal. Hani düzgün bi'üslupla kızım bak bunlar var bütçemizde bu diyerek gönlünü kırmadan konuşsa eminim sen de bu kadar içerlemezdin.

Ev olayına gelince madem öyle kiraya çıkın daha iyi. Valla bu kv evlenince altınlarını bile alabilecek cinsten ya da anlatışından ben öyle büyüttüm gözümde. Bence sevgilim üzülür deme madem evleniyosunuz sen üzülürken onun da bazı şeyleri görüp, çözüm üretmesi lazım. Fedakarlıksa karşılıklı yapın ki üzülen taraf hep sen olma.

Ben olsam aileme söylerdim, etraflıca konuşurduk. Madem sen ben ses edemiyorum diyosun aileler olarak onlar konuşsun. Kızımızı o eve gelin etmeyelim bi'elden geçirelim gerekirse ortak bütçe ile yapalım vs gibi neticede onların oğlu sizin tarafınsa kızları oturacak o evde...

Hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

Son düzenleme:
3'tur okuma niyetiyle girip bakip kaciyorum.
Konunuzu paragraflara ayirip, araya bosluk birakip duzenlersiniz, konunuz daha okunasi olacaktir. Benim gibi bakip, okuyamicam diye cikan uye coktur.

ya kafam allak pullak ağlamaktan yoruldum haklısın erkek arkadaşım görmüyo bazı şeyleri görmekte istemiyo galiba..bem ilişkime çok emek verdim sonu ferah sanıyogum değilmiş...

Son düzenleme:
okuduğun için teşekkürederim..masraf yaptırdıkça kendime saygım azalıyo gibi hissediyorum tavıı çok ezici dayanamıyorurm...erkek arkadaşım öle gönlü tavlanıcak biri değil alsam oda benim hakkımda yalnış düşünür..eminim yaşadıklarımız farklı aksettiriliyodun..benden soğuyacak belkide..bi kiraya çıkalım kendimiz yapalım herşeyimizi bile diyemiyorum çünkü olmaz der..neden ipleri eline çok verdim

Son düzenleme:
ya kafam allak pullak ağlamaktan yoruldum haklısın erkek arkadaşım görmüyo bazı şeyleri görmekte istemiyo galiba..be ilişkime çok emek verdim sonu ferah sanıyogum değilmiş...

Seni, senin onu sevdiğin gibi seviyosa senin mutsuzluğunu hisseder, görür, çözüm üretir. Orta yolu bulmayıp, senin köşende mutsuzluğuna gözleri kapatıyosa dik dur biraz bence. Şimdiden görmüyosa, ilerde ne olacak peki? Yarın öbür gün annesi ciddi anlamda seni üzse eşini koruyamayacak mı? Bak sen ailem laf eder diye ailene bile anlatmıyosun ki orta yol bulunsun.

Burada kızılacak yine kv değil sevgili. Sonuçta sen laf edersen el der gönül koyar ama oğlu lafını söylerse canıdır bi'dinler kafa yorar adam gibi.

çok haklısın beni üzen şeyde erkek arkadşaıma hafiften çıtlattım fakat beni yanlış anladı o bile ..ne ailemle ne başkasıyla ne erkek arkadşaımla dertleşebiliyorum...kendi içimde kocaman fırtınalar yaşıyorum...ben annemi gerimde bırakıp gidicem üsteik farklı şehire neleri göze aldım erkek arkadşaım ayrı eve çıkma fikri bile iyi gelmi sanıyorumki korkuyorum....babam vefat etti bu arada abimlere bahsetmeliyim aralarında konuşulsun ...ama abilerim kestirip atarsa ..haftaya nişan hayali kurarken hayalim tek tek yıkılıyo..Allah kahretsin çok seviyorum ve kendime acı veriyorum..biz çok zorluklara dayandık..8ayda bi 7 ayda bi görüştük hep hasret çektik genede sadakatsizlik olmadı ama neden böyle görmüyo acı çektiğimi...bişey söylerken yalnış anlıcak diye korkuyorum hep açıklama yapıyorum ..ölim geberim ya çıkamıyorum işin içinden ............

Saçmalama :)
Öncelikle babacığın rahat uyusun yerinde, Allah rahmet eylesin arkadaşım.
Şuan çok zor görünüyo eminim ama kaba tabirle şu aşamada biraz dişli olmakta fayda var.
Şimdi sen susarsan hep sustururlar seni.
İnat yapma ama içindekini de orada tutma. Şu günler senin en mutlu olman gereken günler farkındaysan...
Şimdi sevgilinle konuşamazsanız, birbirinizi anlayamazsanız sen kv.vs boşver bundan kork.
Al karşına burda anlattığın gibi anlat. Annesini suçlar gibi değil de sen benden daha iyi tanırsın ben ogün onun bu davranışına ister istemez kırıldım, üzüldüm niye böyle davrandı diye sor.

yazdıklarının tamamını okudum ve encok neye uzuldum bılıyor musun aılenle paylasmamana.....eger paylasırsan belkı sana ayrıl derler hatta ayrılman gerekır ve ayrılırsın degıl mı pekı bunu derlerse senın ıyılıgın ıcın derler ılrde yasayacagın muhtemel sorunları problemlerı gorduklerı ıcın derler bunu neden dusunmuyorsun benımde kızlarım var yarın bırgun ele karısacaklar ben onları nasıl buyuttum bır rabbım bılır kımse evladını kolay buyutmedı sokakta bulmadı ama benım kızım en kıymetlımken nasıl baska bır kadının sırf gelını olacak dıye asagılanır bunu kabul eder ustelıkde bana soylemez.....rabbım yazdıysa bozsun ben bunu kaldıramam.....lutfen tum cekıncelerınızı tamamını bızzat annenızle konusun o sızın asla kotulugunuzu ıstemez kv daha sımdıden sevgılınız varken baska yokken baska konusuyormus bu sıze bırsey ıfade etmıyor mu kadının yaptıkları yapacaklarının temınatı resmen hersey ortada yanı hangı cesaretle atılıyorsunuz dahası es adayından bahsederken cok sevdıgınızı soyluyorsunuz oda cok sevıyor sızı soyledıgınıze gore ama en ufak bır rahatsızlıgınızı ıma dahı edemıyorsunuz ne soylesenız yanlıs anlar dıye kızar dıye kavga cıkar dıye dıken ustundesınız o zaman bu adamın sızı cok sevdıgını nerden cıkardınız ıkı tane balon sısırıp bır kartona evlenelım yazdı dıye mı bu mu yanı eger dedıgınız gıbı sızı gercekten sevıyorsa ortayı bulur ne annesını sıze ne sızı annesıne kırdırmaz dahası gozunuzden anlar huznnunuzu ve mudahale eder ayrıca sızın dıle getırdıgınız kaygılarınızda kızıp azarlamaz sızı olayları duzeltmeye calısır sız sımdı bunları gormuyorsunuz cok sevıyorum deyıp yok sayıyorsunuz ama bu olumsuzluklar yarın bır gun hayatınızı mahveder .....dua edın demıssınız ya edıyorum rabbım hakkınızda hayırlı olanı versın amin

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

arkadaşlar söylenildiği gibi ailemle paylaştım..erkek arkadaşımla konuştum beni ağlattı sesimi yükseltmeden onu kırcak cümleler kurmadan konuştum ama bağırdı çağırdı bana ben kötü oldum...bana sahip çıkmadı inanamıyorum..kiraya çıkmassanız ailem olmaz diyo bende istemiyorum..kirayada çıkmaz.. biz bu hafta nişanlancaktık...
Allahım yardım et nolur...korkuyorum ayrılmaktanda evlenmektende...çoçuğum olsun diye hayallere bile dalmışken hakmı?beni annem yetiştirdi ben kötümüyüm değilim ailemde değil diyo sanki ben yalan konuşuyomuşum gibi..yıkıldım ne olur yardım edin fikirler verin çok yalnızım ayrıl demesi kolay evlenmek zor seviyorum ya napıcam..kiraya çıkmassa bu iş olmıcak..hayatımda öyle bi insan görmedim erkek arkadaşımın yanında farklı yokken farklı konuşuyo..

gariban buldular ezildik ya anlatamam o anları çok zoruma gitti...ne olur dua edin içim ferahlasın çok zor durumdayım çokk..yıllarım gitti çoçuk ismi bile düşündük biz ..

o benim herşeyimdi nasıl ya sahipsiz bıraktı beni sahip çıkmadı korumadı kollamadı..ben onun için aileme diklendim abim işten izin alma durumu çok zordu ama onların istediği zaman olsun diye gidelim diye abimi kırdım annemi ablamı...
herkes ağlıyo annem ağlıyo seni ezicekler diye mustafaya güveniyolardı şaşırdılar...ablam ağlıyo bana sarılığ iyi düşün iyi biri olabilir ama sana sahip çıkmadı diyo abim kardeşim istemiyorum ben orayı sen çok ezilirsin gördük nasıl birileri olduğunu diyo....ben hala kiraya çıkalrsak olur diyorum ne salağımmm!!!!!

neden ya neden nedennnnnnn bana sahip çıkmadı ezdirdi...nişanlık denediğim yerden bile bana tezgahtarlar kayınvaliden çok fena deyip durdu bana acıdı ya o bile...içim yanıyo kavruluyo ben onun için herşeyi göze almışken o alamadı ...

Son düzenleme:

çok teşekkürederim fikirlerini önemsedim değerlendirdim..çok haklısın çok...hakımızda hayırlısı olsun..ailemde istmiyo artık...özel ünye git oku kursalara git diyolar..herkes ağlıyo o annesine bişey deditrmezken ki demedim olanı anlattım ben ailemi üzüyorum..ama okadar kolayki ayrıl demek ..belki kolaydır ama öyle emeğim varki kaç yılımı verdim çoçuğum olsun istedim mutlu olmak istedim aile kurmak istedim...artık hayal kuramam bile biliyorumki yıkılıyo öğrendim...aşk olmasa keşke nede kolay olurdu..sevildiğimi sanırken çok sevilmediğimi bilmek nede acıymış..seviilmiyomuşum meğer bana sahip çıkmadı....

bence kendini gereksiz yere yıpratıyosun. sen bu adamı seviyor musun, ona güveniyor musun, onun sana sadakatle bağlı olduğundan seni sevdiğinden koruyup kolladığından ve onun iyi bir aile babası olacağından emin misin? cevabı evetse, gerisi teferruat..

seviyorum çok..güvenimi azalttı beni korumadı sahip çıkmadı..

seviyorum çok..güvenimi azalttı beni korumadı sahip çıkmadı..ne onla ne onsuz olmuyo..çok kotkuttu annesi beni aile kursakta hereşeye o karar vericek belli...beni sevmiyo bekide istemiyo bahane ediyo ben kimseye bişey yapmadım asla terbiyesizlik yapmadım asla oğlunu severken ona karşı sert cevap bile vermezken ben ,neden bana böyle yaptı..

üstelik ben onu seviyodum çok annemin yerine koyarım diyodum kendimce onlarla hasretimi giderirm diye düşünüyodum..ben aileisni çok seviyodum ve meğerse sevilmemişim istenmemişim demekki...alışverişte akrabalarıda ordaydı yakın akrabalrı kına elbisesi almışlar kızla tanıştık bende arkadaş olmak istedim öptüm halbuki kız mesafeli şekilde sadece elini uzattı bende samimi oluyorum aptalım ya ben..

giyinirken ben şey demişler biz sanki 3binlik nişnlığı aldırcaz gibi aa benim gelinliğim bile 1600 çok fazla alıcakmısınız yoksa demiş..annesi falanda aaa falan deyip durmuş halbuki biz kabinde fiyatını öğrenince iptal ettirmiştik erkek arkadşaımı kendim aradım asla olmaz diye annem ablam asla olmaz çok pahaı diye kendileri dedi ailemin..o kadınlar bize snaki masraf yaptırıyo gibi davrandı gelin gelicek kız bilelaf etti kayınvalidem sesini çıkarmadı iptal ettirdiğimizi bilmiyodu ki olmaz demiştik kendisine..geçtiler arkaya fısır fısır konuştular gördük bunları..

ben ilk başlarda nişanlık denerken herkese sordum nasıl sizce fikriniz ne diye fakat çoğunda kayınvalidem çok ilerler telefonla konuşuyo telefonlardan ayrılamadı yanımızdada konuşmadı hep arkadan geldi hep ama.....biz bişey istemedik aldığı ayakkabı başörtü poşetimde çıkarmadım bile paketi kaldırdım ağlayıp duruyorum tutamıyorum kendimi...ilk mağazadan ayakkabı ilk mağazadan başörtü aldım gezdirmedim çünkü yıprandım..

erkek arkadaşım için dedmki oda gelsin birlikte beyenelim dedim kayınvalidem sevmez öle dedi..olurmu dedim koluna sarıldım biz çok güzel vakit geçirirz geldiğinde hep dolaşırız dedim napsın istanbula geldiğinde yapçak bişeyi yok dedi..ben gene safımyaaa diyorumki yok biz gerçekten güze vakit geçriyoruz geldiğinde üzülmeyin geldiğinde perişan olmuyo dedim napsın yapçak bişeyi yok mecbur gezmiştir diyo...ama erkek arkadaşım olduğunda istedğini al diyo...

insan aileisni azçok tanır benim annem mesela herşeye evet der kırılmasın diye bu huyunu sevmem oda annesini tanıyodur benide tanıyo....ben erkek arkadşaımdan izinsiz asla biyere gitmedim istemediği kişilerle görüşmedim bilgisayara giricem zaman bile haber verdim..

ben 8 ayda 7 ayda bi görüştüm gelemedi ankaradan hoşgörü gösterdim diklenmedim ikidebir gel gel demedim parası yoktur belki diye..askerdeyken onu bekledim dua ettim onun için ağlladım bişey olur diye ..ben onu SEVDİM SEVİYORUM ÇOK SEVİYORUM..NE ACI Kİ BANA SAHİP BİLE ÇIKAMADI..belkide beni kötü biliyo olaylar farklı anlatılıyodur eminim.. Rabbime sığındım ..

Son düzenleme:
canım benim, bu adam seni koruyup kollayamıyorsa sen aşkından ölsen ne olacak, evlenince mutlu mu olacaksınız sanıyorsun? belli ki annesi çok baskın, her şeyin kendi istediği gibi olmasını bekleyen biri. sen istediğin kadar içten ol, böyle insanlara yaranamazsın. zaten böylesi insanlara alçakgönüllü davranmak en büyük hatadır. seni ezdikçe ezerler. bu noktada bekleyeceksin biraz, bakalım erkek arkadaşın ne yapacak nasıl davranacak. anladığım kadarıyla bir nişan alışverişi yapılmış. bunun dışında nişan tarihi vs konuşuldu mu?

canım valla belki bana kızıcan ama ben bu konularda çok dolu olduğum için artık altan alamıyorum... bu kv yaranamazın sen şimdi ama üzülmesin aman kırgınlık olmasın die üstlerine gitmeyip istediklerinden vaz cayıyorsun ya sanma ki bunun için tek onların bir tanecik gelinlerin olucaksın böyle düşünüyorsan banko yanıldın çünkü yine yaranamazsın ve sen bir kere altan alırsan devamını hep beklerler hep isterler kendimden biliyorum ne nişanımdan ne düğünümden birsey anlamadım iğne kadar hakları yok üstümde aqyrıyeten herseyi annem yaptı ama ben yine kötü oldum yaranamadım eski görümcem evlendi yine herseyi erkek tarafı yaptı kız tarafı elini cebine sokmadı sonrada kaynım erkek tarafının aldığı halıları beyenmedi adama demezler mi senin iğne kadar hakkın yok die.... oyüzden bırak içinden ne gelirse yap ne istersen al aldır bir daha gelmiyor canım o günler benim hep içimde uhdedir kısmet olup nasipse evlenirsem bir daha ve herseyi 4/4 olsa o ilkin uhdesi hep kalacak yüreğimde malum ilkler hep özeldir ve hatırlanır..tabi durumları yoksa bilemem o zaman anlarım anlayış gösterde derim ama varsa durumları bırak yap yaptır nasılsa çok da yaranamazsın kv ezdirme kendini nişanlınada açık ol kırılır üzülür deme ve annesinin yanında olursa sen haklıyken ona göre tavrını koy canım arada hepş mesafe olsun karıştırma çok kv herseyine ev olayınıda senin ve nişanlının istekleri doğrultusunda bir karar alın unutma asla mükemmel gelin olamayacaksın e o zaman kendini ezdirmede bare haket ünvanını tabi kır kavga et demiyorum ama güvenle kararlı tavırla hisettir söyle o zaman çok gelemez üstüne kaynanan .......hersey gönlünce olur canım umarım ay çok doluyum daha yazarsan sayfalar yetmez top sende güzelim unutma bir kere kv eline ipleri verirsen o hep öyle gider nisanlınada biraz uyar öyle anacı olmasın en azından ortayı bulsun öptüm bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…