Hanımlar bu sabah nasılsa çıkmaz diye bi test yapiyim dedim laboquick testi yaptım böyle çıktı hemen hiç beklemeden. Bat 30 nisan. Ben yine de günümün geçmesini bekleyim demi doktora gitmek için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrarladım başka markayla yine aynı şekilde çıktı bata 4 gün var çok sagolun Allah isteyen herkese versinDaha çok yeni gibi duruyor. Testi tekrarlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.![]()
![]()
Öyle yapmayı düşünüyorum ilk gebeligim olcak çok acemiyimHayırlı olsun canım günün gecince kan ver sonra doktora gidersin, erkenden gidince kese icin tekrar cagaracak bekleyeceksin cunku
Çok teşekkür ederim canım çok heyecanlandım ilk gebeligim olcak rabbim nasip ederseİki kere çıkmış testte gününüzü beklemeyin hamilesiniz sağlık ocağı vs varsa kan tahlili verin birkaç gün arayla değerleriniz düzenli ilerliyor mu takibi yapılacaktır en erken bir iki hafta kadar sonra kalp atışına keseye vs bakılır sağlık ocağına gidin durumu anlatın onlar sizi yönlendirecektir sağlıcakla kucağınıza alın![]()
Yok canım kaset test laboquick markaKuzumm benimde bat 30 nisan bu hangi test erken gebelik mi bende yapayım![]()
Sağol canım benim bata 4 gün var işteHayırlı olsun benimde ilk testim boyle cikmisti hatta iki gunluk gecikmemde .Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Sağol canım inşallah inşallahHayırlı olsunnnn, bebiş geliyor![]()
Hayırlı olsunnnn, bebiş geliyor![]()
Sağol canım teşekkür ederimhayırlı olsun,
Maşallah hamilesinizYok canım kaset test laboquick marka![]()
Yaa size de hayırlı olsunnHayırlı olsun. Ben de 2 gün kala böyle öğrendim![]()
Kasık ağrım var hâlâ da var bide biraz sık idrara çıkma var başka biseyim yok canımMaşallah hamilesinizbelirtileriniz oldumu
Bende sık idrara çıkıyorum ve 2 hafta önce kasıklarımda batma oldu şun çok nadir devam ediyor. Gaza geldim yarın test yapıcamKasık ağrım var hâlâ da var bide biraz sık idrara çıkma var başka biseyim yok canım