- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Aynı benleRegle 4 gün var 16 nisanda da çatlama olmuştu işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benleRegle 4 gün var 16 nisanda da çatlama olmuştu işte
Ooo maşallah kan vermiş miydinizHamilesiniz bence.bnde 2 gün gecikmem olunca kaset test yaptım ikinci çizgi çıktı.dun doktora gittim kese de olusmus.
Hadi yapAynı benleay dur ben de yapayım test yaa
Yok hayır kan vermedim.benim son adet tarihim 22 mart.bu ay 23 Nisan'da adetim gelmeyince şüphelendim.24 Nisan'da kaset test yaptım.ikinci çizgi çıktı hemen.25 Nisan'da doktora gittim hemen.kese oluşmuş zaten dedi.betq hgc ye gerek yok artık dediOoo maşallah kan vermiş miydiniz
Evet benim de bir kere bu kadar silik çıkmıştı testim . Hamileydim o ay .günün geçince kan ver . İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunuHanımlar bu sabah nasılsa çıkmaz diye bi test yapiyim dedim laboquick testi yaptım böyle çıktı hemen hiç beklemeden. Bat 30 nisan. Ben yine de günümün geçmesini bekleyim demi doktora gitmek için. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
E kesesi görünmüş zatenYok hayır kan vermedim.benim son adet tarihim 22 mart.bu ay 23 Nisan'da adetim gelmeyince şüphelendim.24 Nisan'da kaset test yaptım.ikinci çizgi çıktı hemen.25 Nisan'da doktora gittim hemen.kese oluşmuş zaten dedi.betq hgc ye gerek yok artık dedihaftaya inşallah kalp atışlarını duymak için gideceğiz
Pcoslarda sürekli 2. Çizgi çıkar mı acaba bende de çıkıyor çünkü ama pcos olduğum için mi gebelikten mi acabaEvet benim de bir kere bu kadar silik çıkmıştı testim . Hamileydim o ay .günün geçince kan ver . İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim yavrunu![]()
Çok teşekkürlerE kesesi görünmüş zatenmaşallah bebişe
Evet 5 10 dakika içince çıktı negatif görünenErtesi gün negatif çıktı demişsiniz ama iki resimde de iki çizgi gozukuyor.ertesi gün yaptığınız 1-2 dakika içinde çıkan kırmızı çizgi mi ? Öyleyse hamile olabilirsiniz
İnşallah canım yaResimee negatif gözükmüyor ki .. ikinci çizgi silik çıkmış.yani pozitif.tabi eğer testin arkasında yazan süreye göre baktiysaniz.ben test yaptım geçen gun ilk 15.saniyede ikinci çizgi çıktı.ilk dakikaları dikkate alın.ama resimde benim gördüğüm pozitif.kan verirseniz netleşir.yada tekrar test yapıp bir iki dakika içinde ikinci çizgiyi görürseniz kesin hamilesinizdir![]()
Güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanİnşallah canım ya
Ben artık teste bakıp varmı acaba demekten sıkıldım pazartesi günü doktora gidicem![]()
Mutlaka yazarım canimGüzel haberlerinizi bekliyoruz o zamanAllah gönlünüze göre versin
mutlaka haber verin merak ederim.insallah bebiş haberini alırsınız.
![]()
Merhaba doktora gittiniz mi acaba merak ettimEvet 5 10 dakika içince çıktı negatif görünen
Ama pozitif olan bu kadar pozitif olurmu yani hamilelik yok diyelim bu kadar net çizgi cikarmi sizce
Yarın randavu aldmm canimMerhaba doktora gittiniz mi acaba merak ettim