Saç Rengi ve Saç Boyama Allah aşkına yardım edin lütfen, bi fikir verin

yelizdumlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
87
1
48
Eskişehir
Arkadaşlar kozmetikçiden bakır boya alıcam iyi renk verenden dedim... clemency diye bi boyanın 88.34 numarasını verdi... aldım boyaları.. eve geldim nettten araştırdım boyanın adı yakut kızıl... şimdi boyasam kızıl mı olur bakır mı??? kızıl olmasını istemiyorum... bakır diye aldı..sizce bu ne renk yapar saçımı?

isme çok takılmamak lazım. pazarlama taktiği genelde bu isimler. mesela çikolata kahve gibi, markadan markaya değişiyor rengin gerçek niteliği. bütün kataloğu göremediğim için bilemiyorum sizde varsa bakabilirsiniz, resmini koyduğunuz renk 3 ve 4 yansımalarını içeriyor. 3 ve 4 yansımaları bu markada hangi renge karşılık geliyor, bakır mı, dore mi, kızıl mı? kataloğa bakarak fikir yürütebilirsiniz. mesela 8.3 ve 8.4 renkleri hangi grupta yer alıyor katalogta?

bazı markalar rengin gerçek adını yazıyor, bazı markalar da, sultan kahvesi, kadife kahve vb. uydurma, pazarlamaya yönelik isimler koyuyor. önemli olan renkteki tonun ve yansımaların açık olarak belirtilmesi, ama markaların bazıları bunu yapmıyor işte.

çoook sağolun.. yani hatırladığım kadarıyla bakırların içindeydi.. en alev alev parlayan o idi zaten.. yanlarındaki daha dore ağırlıklıydı... ama ne biliyim korkuyorum.. bi de igoranın bakır yoğunlaştırıcısını aldım... içine onu da karıştırıcam... ne dersiniz?

çoook sağolun.. yani hatırladığım kadarıyla bakırların içindeydi.. en alev alev parlayan o idi zaten.. yanlarındaki daha dore ağırlıklıydı... ama ne biliyim korkuyorum.. bi de igoranın bakır yoğunlaştırıcısını aldım... içine onu da karıştırıcam... ne dersiniz?

bakırların içindeyse muhtemelen bakır yansıma içeren bir renk. bakır yoğunlaştırıcı katmanız iyi olur bence de. daha parlak bir bakır elde edersiniz.

88.34 ve 7.66 yı karıştırmayı düşünüyorum ben alt zeminim baya açık orta bir bakır gibi ama kızıllıklarda var nasıl bir şey çıkar fikir verecek olan varsa sevinirim. Ben de kızıl yansımalı bir bakır istiyorum

Kendı adıma cok buyuk bır sorun var sanıp bakıyorum.. Gercekten cok acilmiş... duşundugum gıbı çıkmaması ayrı bı guzellik tabı..

Kendı adıma cok buyuk bır sorun var sanıp bakıyorum.. Gercekten cok acilmiş... duşundugum gıbı çıkmaması ayrı bı guzellik tabı..

Görece dedikleri ... başlık biraz uygunsuz olmuş ciddem

Son düzenleme:
Back
X