Bu konuyu pat diye açmak olmaz babalar için kızları prensestir cünkü seni cok cok iyi anlıyorum.
Bence şu şekilde yap evlenmedim ama ben bu aşamadan geçiyorum şu an yaptıklarımı anlatayım:
Yavaş yavaş evlenen arkadaşlarından bahset evlenen yoksa bile arkadaş uydurup aa bu bile evlendi ya valla evde kalmış gibi hissediyorum ehiehi diyerek şakalaşabilirsin.
Erkek arkadasının isminden söz etmeye basla yani pat diye bu da kim adı ne diye sormaz arkadaşın olarak bahset atıyorum ya geçen gün cok komik bi lay olmuş x aysuya böle yapmış ayşe de şöle demiş cok güldük.
gibi ...
Daha sonra şakası oldugunda yada lafı açılırsa televizyonda düğün bile görsem ay ben de evlensem mi artık deyip gülüyordum babam biraz kıskan bakıyordu sonra sarılıp sen de beni kimselere vermezsin ha diyordum. Bir de annem kendi kendine bana sormadan sürekli evlilik laf acıyor beni evden göndermeye meyilli gibi şakalar yapıyor o sırada babamda oldugu için tabi gülüşüp ediyoruz.
Benim de erkek arkadasımla tanıstı babam fakat arkadasım olarak tanıstı dogal olarak baba bak bu benim sevgilim diyemedim ama sonuc olarak adam anlıyor aptal degil heralde
cünkü sürekli adı geçiyor. Ve bi kaç bişey lazım olmuştu memlekette benimkiyle babam buluştu bana bi kaç bişey göndericeklerdi bu 3 kez falan tekrarlarnmıştı böyle babam da iyice kız elden gidiyor triplerinde suan.Adı geçince suratı düşmeye biraz trip atmaya basladı kıyamam ya
((((
Valla cok zor benim önümde hemen nişan yok yani 2 sene içinde yok en azından. En çok ondan korkuyorum.Anneler var iyiki annene çıtlat ki alıştıra alıştıra söyleyin. Annen söylesin yada.
Benlik bu kadar