Allah aşkına yardım edin tecrübenize çok ihtiyacım var lütfen

damladamladamlannn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
4
0
16
Sakarya
kızlar benim derdim büyük ama güzel bir dert. babammmmm
şimdi benim çok güzel giden bir ilişkim varr. yeni gitti askere. mayısda gelicek inşallah hayırlısıyla. gtmeden önce mevlüdü vardı. ailesiyle zaten daha önce tanışmıştım. evlerine yemeğe gitmiştim. dışarda falanda yemek yemiştik. beni gayet sevip benimsediler. bir an önce resmiyete dökmek niyetindeler. erkek arkadaşımda öyle.
neyse ben bu mevlütde 7 kat sülalesiyle tanıştım. dedesi babanesi dahil. hepsi sağolsunlar çok iyi davrandılar.
annemde tanıştı annesi ve kardeşleriyle. annem çok seviyo damadını. benden ayırmıyor onu. askere gidiyo diye ne gözyaşları döktü.
bende erkek arkadaşımda mühendisiz. ve çok güzel işlerimiz var. yani maddi sıkıntımız yok çok şükür. ailelerimizde öyle. hatta babası bize ev verdi. kendisi yapıyo o apartmanı bir daireyi bize verdi.
neyse az çok kafanızda bişeyler oluşmuştur. ha birde ikimizde 23 yaşındayız.
şimdiiiii ben babama nasıl söylesem bilemiyorum. onlar tanışmak istiyolar. e sonra söz nişan falan. ama benim babam evlilik lafını şakadan duysa bile gözleri dolan bir adam. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? tecrübelerinize ihtiyacım var. yardım edin lütfen.
karışık yazdım biraz heycanla ve hızlı hızlı yazıyorum kusura bakmayın lütfen

benim babam da bana çok düşkündür.ben şöyle bi yol izledim.

okulum bitti.bigün çıktım dedim ki: e artık okulum da bitti iş bulur evlenirim, çok sürmez dedim.

bikaç hafta geçti zaten iş bulmuştum..artık geriye sadece evlenmek kaldı dedim..

bikaç hafta sonra muhabbet arasında bana bugün naptın diye sorduğunda mesela ilk kez sevgilimin ismini söyledim.. x'lerle oturduk falan..

sonra her sorduğunda onun da adını geçirdim her konuşmada..

sonra kendileri merak etti zaten kim bu hergün berabersiniz falan..

anlattım sevgilim olduğunu :)

sonra da nişanlandık zaten :)

sen de mesela şöyle yap.. e baba artık işim de var de, evlenen arkadaşlarından falan bahset ara sıra.

sonra bigün, kendim gibi mühendisle evlensem ne güzel olur falan de..

bol şans, umarım mutlu olursun :)

Annen bahsedebilir bence benim babam da çok düşkündür bana bende henüz birşey yok 20 yaşındayım ama ileride böyle yapmayı düşünüyorum :) Ya da biz babamla tam arkadaş gibiyizdir şakayla karışık anlatırım ileride olursa

Bu konuyu pat diye açmak olmaz babalar için kızları prensestir cünkü seni cok cok iyi anlıyorum.

Bence şu şekilde yap evlenmedim ama ben bu aşamadan geçiyorum şu an yaptıklarımı anlatayım:

Yavaş yavaş evlenen arkadaşlarından bahset evlenen yoksa bile arkadaş uydurup aa bu bile evlendi ya valla evde kalmış gibi hissediyorum ehiehi diyerek şakalaşabilirsin.

Erkek arkadasının isminden söz etmeye basla yani pat diye bu da kim adı ne diye sormaz arkadaşın olarak bahset atıyorum ya geçen gün cok komik bi lay olmuş x aysuya böle yapmış ayşe de şöle demiş cok güldük. :p gibi ...

Daha sonra şakası oldugunda yada lafı açılırsa televizyonda düğün bile görsem ay ben de evlensem mi artık deyip gülüyordum babam biraz kıskan bakıyordu sonra sarılıp sen de beni kimselere vermezsin ha diyordum. Bir de annem kendi kendine bana sormadan sürekli evlilik laf acıyor beni evden göndermeye meyilli gibi şakalar yapıyor o sırada babamda oldugu için tabi gülüşüp ediyoruz.

Benim de erkek arkadasımla tanıstı babam fakat arkadasım olarak tanıstı dogal olarak baba bak bu benim sevgilim diyemedim ama sonuc olarak adam anlıyor aptal degil heralde :p cünkü sürekli adı geçiyor. Ve bi kaç bişey lazım olmuştu memlekette benimkiyle babam buluştu bana bi kaç bişey göndericeklerdi bu 3 kez falan tekrarlarnmıştı böyle babam da iyice kız elden gidiyor triplerinde suan.Adı geçince suratı düşmeye biraz trip atmaya basladı kıyamam ya :(((((

Valla cok zor benim önümde hemen nişan yok yani 2 sene içinde yok en azından. En çok ondan korkuyorum.Anneler var iyiki annene çıtlat ki alıştıra alıştıra söyleyin. Annen söylesin yada.

Benlik bu kadar :p

Bu konuyu pat diye açmak olmaz babalar için kızları prensestir cünkü seni cok cok iyi anlıyorum.

Bence şu şekilde yap evlenmedim ama ben bu aşamadan geçiyorum şu an yaptıklarımı anlatayım:

Yavaş yavaş evlenen arkadaşlarından bahset evlenen yoksa bile arkadaş uydurup aa bu bile evlendi ya valla evde kalmış gibi hissediyorum ehiehi diyerek şakalaşabilirsin.

Erkek arkadasının isminden söz etmeye basla yani pat diye bu da kim adı ne diye sormaz arkadaşın olarak bahset atıyorum ya geçen gün cok komik bi lay olmuş x aysuya böle yapmış ayşe de şöle demiş cok güldük. :p gibi ...

Daha sonra şakası oldugunda yada lafı açılırsa televizyonda düğün bile görsem ay ben de evlensem mi artık deyip gülüyordum babam biraz kıskan bakıyordu sonra sarılıp sen de beni kimselere vermezsin ha diyordum. Bir de annem kendi kendine bana sormadan sürekli evlilik laf acıyor beni evden göndermeye meyilli gibi şakalar yapıyor o sırada babamda oldugu için tabi gülüşüp ediyoruz.

Benim de erkek arkadasımla tanıstı babam fakat arkadasım olarak tanıstı dogal olarak baba bak bu benim sevgilim diyemedim ama sonuc olarak adam anlıyor aptal degil heralde :p cünkü sürekli adı geçiyor. Ve bi kaç bişey lazım olmuştu memlekette benimkiyle babam buluştu bana bi kaç bişey göndericeklerdi bu 3 kez falan tekrarlarnmıştı böyle babam da iyice kız elden gidiyor triplerinde suan.Adı geçince suratı düşmeye biraz trip atmaya basladı kıyamam ya :(((((

Valla cok zor benim önümde hemen nişan yok yani 2 sene içinde yok en azından. En çok ondan korkuyorum.Anneler var iyiki annene çıtlat ki alıştıra alıştıra söyleyin. Annen söylesin yada.

Benlik bu kadar :p

çok iyi ya denemeye değer. ya düşününce heycan basıyo. bir yandan diyorum ki geçip karşısına gayet masum bir şekilde 'baba böyle böyle bir durum var. bence iyi insanlar. müsaden varsa seninle tanışmak istiyolar. ben senden gizlemek yerine senle paylaşmak istedim' desem. ters teper diye korkuyorum:) ama sizin yol kafama yattı. sağolun

benim babam da bana çok düşkündür.ben şöyle bi yol izledim.

okulum bitti.bigün çıktım dedim ki: e artık okulum da bitti iş bulur evlenirim, çok sürmez dedim.

bikaç hafta geçti zaten iş bulmuştum..artık geriye sadece evlenmek kaldı dedim..

bikaç hafta sonra muhabbet arasında bana bugün naptın diye sorduğunda mesela ilk kez sevgilimin ismini söyledim.. x'lerle oturduk falan..

sonra her sorduğunda onun da adını geçirdim her konuşmada..

sonra kendileri merak etti zaten kim bu hergün berabersiniz falan..

anlattım sevgilim olduğunu :)

sonra da nişanlandık zaten :)

sen de mesela şöyle yap.. e baba artık işim de var de, evlenen arkadaşlarından falan bahset ara sıra.

sonra bigün, kendim gibi mühendisle evlensem ne güzel olur falan de..

bol şans, umarım mutlu olursun :)

ayyy nasıl heycanlanıyorum yaa:) bir yandanda ters teper planlarım diye ödüm kopuyo. kesinlikle denicem. bakalım ters etki gösterirse taktik değiştircez mecbur. çok teşekkür ederim

Back
X