• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah beni kahretsin yardım eder misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
merhaba hoşlandığım bir çocuk vardı kendisinin haberi yok arada da hiçbir şey yok zaten ortada
ama ben bugün öyle kötü bir şey yaptım ki o kadar pişmanım ki
bu olayı etrafımdaki kimseye söyleyemem ve kalbim çarpıyor şu an zaten bana da çok güzel bir ders oldu
Ya ben bir anlık bir saçmasapan bir hevesle hesabına girmek istedim hacker olduğunu iddia eden biriyle anlaştım bilmiyorum biraz fazla soru sordum adam bir an celallenmeye başladı küfürlü konuşmaya başladı benle tartışmaya başladık
Bende salak gibi numaramı verdim bu çocuğun hesabının adını verdim gerçek hesabımdan yazdım
Bana dedi ki bak ben sana neler yapacam şimdi bekle
Numaranı vermen iyi oldu telefonuna ,galerine, ,insta hesabına sızıcam
Ve bu çocuğa da söyleyecem hesabına girmemi istediğini
İnsan gibi konuşmaya çalıştım bana istek attı kabul et fake misin değil misin siye bakacam dedi
Kabul etmedim senle görüşücez s*ktir git şimdi dedi
Ben de mesajların hepsini geri aldım engelledim kişiyi ama cidden kapacağım hiç bilmiyorum yaptığımın çok büyük bir hata olduğunun farkındayım ama çözüm odaklı napabilirim şu an
Çocuğa söyler mi gerçekten blöf Mİ yapıyor hiçbir fikrim yok ama çok kötü biriydi
Söylerse napayım? çok kötüyüum ve ağlıyorum

Neidügü belirsiz kisilerden saçma sapan islerde yardim isteyip "neler yapacam"tarzinda konusan sahistan korkmayip platoniginize soyler mi diye mi cekiniyorsunuz?
Aranizda ne tür bir polemik yasandi da bu sekilde konustu bilemem blof yaptı belki de.
Hesaplariniz ve telefonunuzda önemli sifre vs varsa bunlari güvenli hale getirin öncelikle.

yaptığımdan gurur duyar gibi bir halim mi var ? böyle yorum yapacaksanız hiç yapmayın
Pişmanlık mahkeme önünde fayda sağlar bu ülkede. Ben de yargıç değilim. 🤷🏻‍♀️

Suça teşebbüs etmiş birine de istediğim yorumu yapabilirim. Buna siz karar veremiyorsunuz maalesef.

Siz tlf güvenli hale getirin sosyal medyayı düşünene kadar.
Asıl meseleye gelince hesabına girmek kurcalamak nedir ?bu aklınızı gidip çocuğa bakış atarak imalarda bulunarak yapsaydınız ya.
Diyorum bu erkeklerin poposu niye kaf dagına degiyor bulunmaz hint çaputu mübarekler

ya sizin cidden amacınız ne bir düşene de ben mi vurayım diyorsunuz öyle yada böyle pişmanım belki hesaba erişseydim şu an pişman olmazdım ama ilerde pişman olurdum konumuz bu mu ? öyle yada böyle PİŞMANIM
Elinde patlamasaydi hesaba erisince zevkten dort kose olurdun ama..
Elinde patlayinca gurur duymazsin tabi 😂
Yakalanma riskin oldugu için pişmansın
Pişmanlık mahkeme önünde fayda sağlar bu ülkede. Ben de yargıç değilim. 🤷🏻‍♀️

Suça teşebbüs etmiş birine de istediğim yorumu yapabilirim. Buna siz karar veremiyorsunuz maalesef.

Numarandan galerine vs sızabılıcegını hıc düşünmüyorum. Geçici olarak instanızı dondurabılırsınız. Atmaz ama, karsı tarafa mesaj atarsada sizede böyle bir hesabın dadandıgını bi bilginiz olmadıgını söylersiniz
Bidahada böyle bir işe kalkışmayın kesinlikle. Kimsenin hesabına girme hakkınız yok. Kendınıze yapılsa hoşunuza gidermi?

merhaba hoşlandığım bir çocuk vardı kendisinin haberi yok arada da hiçbir şey yok zaten ortada
bu olayı etrafımdaki kimseye söyleyemem ve kalbim çarpıyor şu an zaten bana da çok güzel bir ders oldu
Ya ben bir anlık bir saçmasapan bir hevesle hesabına girmek istedim hacker olduğunu iddia eden biriyle anlaştım bilmiyorum biraz fazla soru sordum adam bir an celallenmeye başladı küfürlü konuşmaya başladı benle tartışmaya başladık
Bende salak gibi numaramı verdim bu çocuğun hesabının adını verdim gerçek hesabımdan yazdım
İnsan gibi konuşmaya çalıştım bana istek attı kabul et fake misin değil misin siye bakacam dedi
Ben de mesajların hepsini geri aldım engelledim kişiyi ama cidden kapacağım hiç bilmiyorum yaptığımın çok büyük bir hata olduğunun farkındayım ama çözüm odaklı napabilirim şu an
Çocuğa söyler mi gerçekten blöf Mİ yapıyor hiçbir fikrim yok ama çok kötü biriydi
Telefonuna antivirüs programı yükle bir daha böyle tehlikeli işe kalkışma , bence blöf yapıyor ama sem tedbir al yinede

Gerçekten hacker olan biri sizinle ve saçma sapan işlerinizle muhatap olmazdı diye tahmin ediyorum.

Muhtemelen çocuğa söyler, size de ders olmuş olur. Bir daha yapmazsınız. Yani pişmansınız tamam ama bir şeye kalkışırken doğabilecek olumsuz sonuçları da hesap etmeniz gerekir.

Ne yapmaya çalıştınız? 🙄
Bu forumlarda bir erkek hesabıma gizlice girmeye çalışıyor dense “eyvah sapıktır”, “hemen uzaklaş”, “savcılığa git” denir.

Hadi diyelim o hesaplardan gizli bilgiler öğrendiniz. Yarın birgün siz o bilgiyi ona yaklaşmak için kullanınca sen nereden biliyorsun demeyecek miydi?

Düzgün bir şekilde sosyal medyadan bir bahaneyle arkadaşlık teklifi gönderseydiniz, ya da bir muhabbet açsaydınız bunların hiçbirisine gerek kalmayacaktı.

Anlaştığınız(?) kişi için de dediğini yapmamasını ummaktan başka çare yok. Zaten söylerse birkaç güne duyarsınız, sevdiğinizin tavırlarından hemen belli olur.

Bu da saygı konusunda size iyi ders olmuştur umarım.

Numarandan galerine vs sızabılıcegını hıc düşünmüyorum. Geçici olarak instanızı dondurabılırsınız. Atmaz ama, karsı tarafa mesaj atarsada sizede böyle bir hesabın dadandıgını bi bilginiz olmadıgını söylersiniz
Bidahada böyle bir işe kalkışmayın kesinlikle. Kimsenin hesabına girme hakkınız yok. Kendınıze yapılsa hoşunuza gidermi?
doğru diyorsunuz :(

Siz pişman değilsiniz sadece yaptığınız rezillik ortaya çıkacak diye korkuyorsunuz, pişman olmak böyle birşey değil. Karşı tarafın tehdit mesajlarını alıp polise gidin diyeceğim ama sizin yapmaya teşebbüs ettiğiniz daha ağır bir suç. Bundan sonra en azından suç işlemeye yeltendiğinizde başınıza gelebilecekleri gördüğünüz için korkarsınız.

Kisisel haklarin korunmasi diyoruz biz buna ve senin yaptigin yasal olarak suc.Emin ol ben hackerim diyenlerin %80'i bir sey bildiginden degil karsisindaki insanin safligindan faydalaniyor.Sen adama bilgileri kendi elinle verirsen boyle olur..
Akil + fikir lutfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X