- 16 Nisan 2021
- 450
- 383
- 18
- 31
- Konu Sahibi kimliksizkedi
Numarayi ben vermedim bir yerden bulmuş beni de tehtit ediyor para karşılığı oldu bitti birdaha rekrarlamayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğa söylerse söylesin de sen o hattı telefonuna takma. Telefonuna sızarsa çok daha kötü olur. Ayrıca mesajlaşmayı keşke silmeseydiniz. İnsan böyle tehdit edildiği bir olayda mesajları siler mi hiç?merhaba hoşlandığım bir çocuk vardı kendisinin haberi yok arada da hiçbir şey yok zaten ortada
ama ben bugün öyle kötü bir şey yaptım ki o kadar pişmanım ki
bu olayı etrafımdaki kimseye söyleyemem ve kalbim çarpıyor şu an zaten bana da çok güzel bir ders oldu
Ya ben bir anlık bir saçmasapan bir hevesle hesabına girmek istedim hacker olduğunu iddia eden biriyle anlaştım bilmiyorum biraz fazla soru sordum adam bir an celallenmeye başladı küfürlü konuşmaya başladı benle tartışmaya başladık
Bende salak gibi numaramı verdim bu çocuğun hesabının adını verdim gerçek hesabımdan yazdım
Bana dedi ki bak ben sana neler yapacam şimdi bekle
Numaranı vermen iyi oldu telefonuna ,galerine, ,insta hesabına sızıcam
Ve bu çocuğa da söyleyecem hesabına girmemi istediğini
İnsan gibi konuşmaya çalıştım bana istek attı kabul et fake misin değil misin siye bakacam dedi
Kabul etmedim senle görüşücez s*ktir git şimdi dedi
Ben de mesajların hepsini geri aldım engelledim kişiyi ama cidden kapacağım hiç bilmiyorum yaptığımın çok büyük bir hata olduğunun farkındayım ama çözüm odaklı napabilirim şu an
Çocuğa söyler mi gerçekten blöf Mİ yapıyor hiçbir fikrim yok ama çok kötü biriydi
Söylerse napayım? çok kötüyüum ve ağlıyorum
Haklısınız . Blöf yada şantaj yapıyor olabilir . Konu sahibinin dikkatli olup ödün vermemesi lazım ...Bu bir suç olduğu için bunu yapabilecek insanlar öyle herkese yapmazlar yani sosyal medyadan yazdığınız birinin gerçekten hacker olma ihtimali binde bir bile değil. Buradan anlamalıydınız zaten. Kimseye bir şey söyleyemez merak etmeyin
Tabii ki gurur duymuyorsunuz, çünkü yaptığınız şey açığa çıktı.yaptığımdan gurur duyar gibi bir halim mi var ? böyle yorum yapacaksanız hiç yapmayın
pişman olmak nasıl bir şey?Siz pişman değilsiniz sadece yaptığınız rezillik ortaya çıkacak diye korkuyorsunuz, pişman olmak böyle birşey değil. Karşı tarafın tehdit mesajlarını alıp polise gidin diyeceğim ama sizin yapmaya teşebbüs ettiğiniz daha ağır bir suç. Bundan sonra en azından suç işlemeye yeltendiğinizde başınıza gelebilecekleri gördüğünüz için korkarsınız.
Bak şuan ben desem ki özelden, insanların hesaplarına girebiliyorum, koşa koşa gelirsin. Arkadaşın dediği gibi olayın ortaya çıkma ihtimali olmasa pişman falan olmayacaktın.pişman olmak nasıl bir şey?
yaptığım rezilliğin ortaya çıkmasından korktum ve bu süreçte de yaptığım çok çok yanlış bir şey olduğunu ve herkesin özelinin kenidisinde kalması gerektiğini çok net anladım
yaptığımın bir hata olduğununn farkındayım hatamı anladım diye bdv ye konu neden açayım o kendi içimde halletmem gerekn bir şey şu an duyulur mu duyulursa naparım bu konuda insanlardan fikir almak için açtım
ama bunun fikrini almak için açmam yaptığım hatayı idrak etmeme engel değil
tamam ona da karar verdiniz içimi de okudunuz her şey bitti sağolun :)Bak şuan ben desem ki özelden, insanların hesaplarına girebiliyorum, koşa koşa gelirsin. Arkadaşın dediği gibi olayın ortaya çıkma ihtimali olmasa pişman falan olmayacaktın.
Ya neden başkasının hesap içeriğini merak ediyorsunuz? Size ne? Sırf hoşlanıyorsunuz diye ne bu hırs? İnşallah adama söyler de size de ders olur.merhaba hoşlandığım bir çocuk vardı kendisinin haberi yok arada da hiçbir şey yok zaten ortada
ama ben bugün öyle kötü bir şey yaptım ki o kadar pişmanım ki
bu olayı etrafımdaki kimseye söyleyemem ve kalbim çarpıyor şu an zaten bana da çok güzel bir ders oldu
Ya ben bir anlık bir saçmasapan bir hevesle hesabına girmek istedim hacker olduğunu iddia eden biriyle anlaştım bilmiyorum biraz fazla soru sordum adam bir an celallenmeye başladı küfürlü konuşmaya başladı benle tartışmaya başladık
Bende salak gibi numaramı verdim bu çocuğun hesabının adını verdim gerçek hesabımdan yazdım
Bana dedi ki bak ben sana neler yapacam şimdi bekle
Numaranı vermen iyi oldu telefonuna ,galerine, ,insta hesabına sızıcam
Ve bu çocuğa da söyleyecem hesabına girmemi istediğini
İnsan gibi konuşmaya çalıştım bana istek attı kabul et fake misin değil misin siye bakacam dedi
Kabul etmedim senle görüşücez s*ktir git şimdi dedi
Ben de mesajların hepsini geri aldım engelledim kişiyi ama cidden kapacağım hiç bilmiyorum yaptığımın çok büyük bir hata olduğunun farkındayım ama çözüm odaklı napabilirim şu an
Çocuğa söyler mi gerçekten blöf Mİ yapıyor hiçbir fikrim yok ama çok kötü biriydi
Söylerse napayım? çok kötüyüum ve ağlıyorum
olmayacakti tabi cunku zaten kafaya koymus yapmayi. yani herkes icin bu boyle degil mi, gizli kalacak seyden bile pisman olacak insan hic yapmaya yeltenmez zaten.Bak şuan ben desem ki özelden, insanların hesaplarına girebiliyorum, koşa koşa gelirsin. Arkadaşın dediği gibi olayın ortaya çıkma ihtimali olmasa pişman falan olmayacaktın.
Gerçekten hacker olsa tehdit etmez yapardı.