bundan 1 yıl önce tanıştım onla... 3 ay sonra çıkmaya başladık... ben hiç kimseyı bu kdr sevmemişim ya kızlar... benı kendıne öyle bir bağladıkı .okdr direnmeme ragmen ona delii gibi aşık oldum...
oda öyleydı yada bilmıorum öyle gösteriodu artık kendını... 2 ay sonra çatlklar vermeye başladı... tripler bağarmalar msjlarıma cvp atmamalar... bi gun çektım kenara sordum ne bu hal dıe.. zar zor öğrendımki bızımkının eskı sevgılısının en yakın arkdşı bunu facebookta eklemiş,doğal olark konu eskı sevgılıye gelmiş.. tabi bızımkının aklı karışştı , duyguları yenıden depreşti ... bunları öğrendıgımde yıklıdm ..düşünebılıomuusunz sevdıgın insan karşına geçmiş kafam karıştı dıorr... sonrada hemen ekledi ama kızın çıktığı var... asla olmaz böyle bişey die. gözüünün iiçine bakarak sordum "bana yalanmı konuştun seni seviyorum derken?beni gerçekten sevdin mi dedim?" inan seni sevıyorum derken asla yalan konuşmadm konuşmamda dedi... gerçktn inandım ona,gözlerınne.. peki ayrılalım o zmn dedim.saçmalama asla bu sadece geçici bi dönem dedi..
affettım devam ettık böyle bi 3-4 ay
yıne aynı tavırlar başladı... her lafıma iğneleyıcı cvplaar.. en son dediği burama kdr geldı artık.ben buna msj attm snı svıorum aşkım..tşk ederım bni sçtıgın için fln dıe..bana yazdıgı şey ben senı seçmedım doru konuş böle devm edersn soğuyorum snden dıe..
ya kızlar bu ne demk insan sevdıgınden hiç soğarmı?ki soğck bi laf bile demdım aksıne ona guzl laflr söyledım...
madem öyle bıtsın dedim..bitti
ne msjıma cvp attı nede msnde bişe dedi.. bnm ilişkıyı sonlardırmama... şuan o kdr kötuyum ki o bnm ilkımde dahan önce çok kişiyle çktm ama bunun kdr yakn olmadım..ilk öpüştüğüm insandı mesela...
ŞİMDİ İSE ONA SADECE BUNLARI SÖYLUYORUM... İNŞAALLAH KARŞISINA DOĞRU DÜZGÜN BİR İNSAN ÇIKMAZ,MUTLU OLAMAZ..O DA BANA ÇEKTIRDIKLERINI ÇEKSİN..ALLAH KARŞISINA DÜZGÜN İNSAN ÇIKARMASIN...BEN NAPTIM BU KIZA DEDİRTSİN...RABBİM ONA MUTLULUK YAŞATMASIN HİÇBİR İLİŞKİSİNDE...!
şimdi bana dicksınız beddua okuma dıe ama hakedıo hemde çok..bnm psikoljımı bozdu onun yüzünde gunde 2 tane sinir ilacı kullanıorum... kaç geceler saat1de sokağa çıktım panık atağım tuuttu..benı panık atak hastası yaptı... sayesınde 3yaş yaşlandım,olgunlaştım..bbu yuzden herşeyı hakedıo..!
kafanızıı şişirdm ama anltmazsm içimde kalıcktı kusura bakmayın kızlr...!