• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bildii gibi yapsn

çok üzüldüm ama bir o kadarda sinir oldum:kızgın: bazen şu varlıkları anlamak çok zor ama ne yaparsak biz yapıyoruz kendimize çünkü onlara o rahatlığı ve yüzü biz veriyoruz malesef...biz değer veiyoruz,aşkımızı sonuna kadar gösteriyoruz onlar bu şımarıklığın verdiği rahatlığa düşüp ilişkinin tüm sorumluluğunu bize yüklüyor ve bir olayda kusursuz gibi görünüyorlar...off offf sabır lazım hepimize sabırrmafoldumben

Hayatına bikaç kişi girmiş çıkmış canım neden ilişkilerinden ders almıyorsun..Ahh ahh seven kalbe söz geçmiyor çok iyi biliyorum ama bi yerde de kendini frenlemen lazım.Ben de depresyona girmiştim bi haftadır çıkamıyordum içinden..Ama bi söz duydum o sözden sonra anında çıktım depresyondan..
Sen şimdi moralini bozuyorsun yeri geliyor yemeden içmeden kesiliyorsun kendine eziyet ediyorsun,ağlıyorsun..Peki Allah bu organları bu beyni ve kalbi bunun için mi verdi sana??Ey kulum sen benim kulum için yemek yeme benim kulum için ağla diye mi verdi..O organlara sahip olmak isteyen o kadar çok insan var ki..Herşey boş inan kendine eziyet etme önce sen değerlisin kendini sev ondan önce hatta kendini daha çok sev..Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum büyük konuşmayım ama ne kadar çok sevsemde erkek arkadaşımın karşısına ESKİ KIZ ARKADAŞI ÇIKSA KIZIN ÇIKTIĞI DAHİ OLSA VE BANA KAFAM KARIŞTI DESE duramam artık onun yanında..Bugün eski kız arkadaşıyla kafası karışıyor ve rahatlıkla bunu söyleyebiliyorsa başka bi gün başkası karşısına çıkar etkilenir sana bunu rahatlıkla söyler yine kalbin kırılır böyle bi insanla ne ilişki yürür nede evlilik düşünülür

haklısın canım değmıo zaten değer verınce hemen bişe oluo bunlara... adam deilmiş şerefsiz baksana..

muhtemelen o sırada diğer kızla cilveleşiyodu o anda senin attığın mesaja cilveleşmenin verdiği haz ve mutlulukla öyle bi cevap verdi
anladığım kadarıyla 17 yaşlarındasın küçükken olur böyle vakalar
beddua da etme sakın hiç yakıştırma ağzına öyle kötü lafları olur muyerimseniben

kız cidden sıkma canını allaha havale et ben hiç beddua etmedim cidden..
ama 1.5 yılımı yedi okadar ayrıldım geri döndü geldi..
ama en son yaptıgı yenilir cinsden degil...
bizimki kendi mail atmış kıza...gördüm ben bu maili şok..
adam ms attım döndü bana haklısın dedi çekti gittii..
nedemek ya benle çıkarken..demekki o maili yakalamasam daha ne kadar kandırılırdım..
o yuzden vijdanım rahat 2 ay oldu ve üzülüodum ama suan iyiyim...
kurtuldum diorum mantıklı düşününce...
ama onun vijdanını bilmiorum...ve ben herşeyimi paylaştım arkdaşlar. anlatabiliomuyum..
bana bu haksızlıgı yapmaması geerekti..allah bilir işini...

hepinize çok tşkr ederim kızlar.. bn anlamıorum artık bu erkekleri istedıklerı olunca hep daha fazlasını istıolar... dersanede çok sevdiğim bi hocam vardı 30 yaşlarında falan erkek.matematık hocamdı kendısı. bı gun etüt yapıoduk birebir oda benım bu ilişkimi biliodu 2miz aynı dersaneydık sevgilimle çnkü.ikimizde öğrencısıydık. bı türlu kendımı derse veremıorum hoca en sonunda kapattı soruları.. noldu sana fln tabı benım gözler bianda çeşme.. işte anlattım tüm bu size anlttıklarımı.. hocam baktı bana .esra şimdi bnı bi abın olark gör ve dınle dedi bak bnde erkeğim ama hiç bi erkek için üzülmeye değmez,sen en iyisini yapmışsın sakn canını sıkma,o bı gün kafasını duvarlara ura vura yanına geleck eminm bundan öğrencımı az çok tanıdım burda..ama sizin ilşkinizi öğrenince bn anlamıştım onun senin gibi bi kızı haketmedığini,ama sana söleyemzdım bunu sen en iyisini yaptın abicim bnim dedi...

peki hocam neden böyle oluo neden hep üzülen kırılan incilen hor görulen ben oluorum veya neden hepp bayanlar oluo dedim?

elıne küçük silgiyi aldı ..bak dedi: erkekler önce bu silgi kadr küüçük şeyı ister bunu elde ettımı sonra bu silginin bı büyüğünü oda oldumu, sonra bu elimdeki telefon kdr büyüklüğünde ister.. yanı naparsan yap hep fazlasını ister doyamaz dedi.. gerçktn böyle değilmi kızlar?

bu dedıkelrımı hayatın boyunca unutma ve bunları gözönune alark doğru kişiyi ara dedi hocam bana... gerçktn o kdr doğru konştu ki.. hiçbi erkek bunları söylemez bnce...kendını kötulemez... allah razı olsun hocamdn...karısı gerçkten çok şanslıymış yerimseniben

kız cidden sıkma canını allaha havale et ben hiç beddua etmedim cidden..
ama 1.5 yılımı yedi okadar ayrıldım geri döndü geldi..
ama en son yaptıgı yenilir cinsden degil...
bizimki kendi mail atmış kıza...gördüm ben bu maili şok..
adam ms attım döndü bana haklısın dedi çekti gittii..
nedemek ya benle çıkarken..demekki o maili yakalamasam daha ne kadar kandırılırdım..
o yuzden vijdanım rahat 2 ay oldu ve üzülüodum ama suan iyiyim...
kurtuldum diorum mantıklı düşününce...
ama onun vijdanını bilmiorum...ve ben herşeyimi paylaştım arkdaşlar. anlatabiliomuyum..
bana bu haksızlıgı yapmaması geerekti..allah bilir işini...

Hey Allahım ya, ben durduğum yerden sinir oluyorum.kötükedihüso:oklava:

canım bence hiç beddua etme beddua eden mutlaka karşılığını bulur
hakıını helal etme sen bilirsin ama sadece Allah'a havale etmek yetiyor
kendini yıpratma bu dünyada kimsenin hakkı kimseye kalmaz...
yüreğini ferh tut herşeyin hayırlısını dile ve geçmişe bakma
bak ben dara düştüğümde Kuran-ı kerim'den şu ayeti okurum gerçektende ferahlıyor insan.
ıyilik size Allah'tan gelir. Kötülük ise nefsinizden,Biz seni onlara elçi gönderdik şahit olarakta Allah yeter..
Nisa suresi 79. ayet

iyiliği rabbimden dile canım kötülüğü herkes nefsinden bi şekilde buluyor
sevgilerimle

hocanın yazısını cıdden anlamlı.canım...
Kızlar sınır olmamak eldmıı
hele yaŞadıklarım ..neyse allahtan atlattım ne kadarda olsa ..
Gun olur devran dÖner ınŞ..o gunlerıde gÖrÜcez..
Onlar ÜzÜlsÜn bız neden ÜzÜlelım....haketmıolar bızım gıbılerı
....

hey allahım ya, ben durduğum yerden sinir oluyorum.kötükedihüso:oklava:

evet şeker ben ilk zamanlar deli oldum yaa zor toparladım kendimi..
Ama eskiye aramak nedemek onu hala çözemedim erkeklerde..çogu ilişki eskiler yuzunden bitio..madem çok seviodun git onun için çabala..
Neden başkasının zamanını çalıosun..
Aynen bunları yazmışımdır ona..
Ama acıorum ben böyle insanlara...
Allah hayırlsını çıkarsın karşımıza..
Geçen kardeşim bizim üst caddeden geçrken görmüş arabasıyla agır agır dedim o daha çok dolanır buralarda...
Noldu he şimdi ikimizide mahfettti..
O yuzden biten bitmiştir..yola devam arkdaya bakmadan..

bundan 1 yıl önce tanıştım onla... 3 ay sonra çıkmaya başladık... ben hiç kimseyı bu kdr sevmemişim ya kızlar... benı kendıne öyle bir bağladıkı .okdr direnmeme ragmen ona delii gibi aşık oldum...

oda öyleydı yada bilmıorum öyle gösteriodu artık kendını... 2 ay sonra çatlklar vermeye başladı... tripler bağarmalar msjlarıma cvp atmamalar... bi gun çektım kenara sordum ne bu hal dıe.. zar zor öğrendımki bızımkının eskı sevgılısının en yakın arkdşı bunu facebookta eklemiş,doğal olark konu eskı sevgılıye gelmiş.. tabi bızımkının aklı karışştı , duyguları yenıden depreşti ... bunları öğrendıgımde yıklıdm ..düşünebılıomuusunz sevdıgın insan karşına geçmiş kafam karıştı dıorr... sonrada hemen ekledi ama kızın çıktığı var... asla olmaz böyle bişey die. gözüünün iiçine bakarak sordum "bana yalanmı konuştun seni seviyorum derken?beni gerçekten sevdin mi dedim?" inan seni sevıyorum derken asla yalan konuşmadm konuşmamda dedi... gerçktn inandım ona,gözlerınne.. peki ayrılalım o zmn dedim.saçmalama asla bu sadece geçici bi dönem dedi..

affettım devam ettık böyle bi 3-4 ay

yıne aynı tavırlar başladı... her lafıma iğneleyıcı cvplaar.. en son dediği burama kdr geldı artık.ben buna msj attm snı svıorum aşkım..tşk ederım bni sçtıgın için fln dıe..bana yazdıgı şey ben senı seçmedım doru konuş böle devm edersn soğuyorum snden dıe..
ya kızlar bu ne demk insan sevdıgınden hiç soğarmı?ki soğck bi laf bile demdım aksıne ona guzl laflr söyledım...
madem öyle bıtsın dedim..bitti
ne msjıma cvp attı nede msnde bişe dedi.. bnm ilişkıyı sonlardırmama... şuan o kdr kötuyum ki o bnm ilkımde dahan önce çok kişiyle çktm ama bunun kdr yakn olmadım..ilk öpüştüğüm insandı mesela...:(

ŞİMDİ İSE ONA SADECE BUNLARI SÖYLUYORUM... İNŞAALLAH KARŞISINA DOĞRU DÜZGÜN BİR İNSAN ÇIKMAZ,MUTLU OLAMAZ..O DA BANA ÇEKTIRDIKLERINI ÇEKSİN..ALLAH KARŞISINA DÜZGÜN İNSAN ÇIKARMASIN...BEN NAPTIM BU KIZA DEDİRTSİN...RABBİM ONA MUTLULUK YAŞATMASIN HİÇBİR İLİŞKİSİNDE...!
şimdi bana dicksınız beddua okuma dıe ama hakedıo hemde çok..bnm psikoljımı bozdu onun yüzünde gunde 2 tane sinir ilacı kullanıorum... kaç geceler saat1de sokağa çıktım panık atağım tuuttu..benı panık atak hastası yaptı... sayesınde 3yaş yaşlandım,olgunlaştım..bbu yuzden herşeyı hakedıo..!

kafanızıı şişirdm ama anltmazsm içimde kalıcktı kusura bakmayın kızlr...!

canim sen cok takmissin bence.... hep böle oluyo iste birilerine kendinden fazla deger veripte karsiligini alamayinca caninin nasil yandigini bilirim ben... suan evliyim ve allah bagislarsa bi yavrum var ama bende yasadim cok seviorum ölüorum dedim herkesi cignedim kimse kalmadi yanimda olsun o yeter bana dedim ama yalan oldu benim seviorum dedigim insan bana elde kaldirdi kufurde etti akla hayale sigmayacak zirvaliklar yani ama suan evliyim esimi cokda seviorum hic bedduada etmedim sende etme emin ol eger canin yandiysa canini acittiysa karsiligini bi yerden bulacak ben suan cok mutluyum ama o cezaevinde asla ah etmiorum etmedimme saedece sunu anlatmaya calisiorum sana yakismaz kücücük bi insan icin bu kadar büyük derde düsmek unutma en önemli sensin ve hayat herkese hakettigini verirrrrrr

Back
X