• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah bin belanı versin !!!!!!

Ay her halde şeytan Türkiye den vatandaşlık aldı. Başka bir açıklaması yok. Her güne bir vahşet. Allahım sen koru…
İyice çoğaldı bunlar artık nasıl bir insanlık bunlar
1 aylık bebeği annesi sobada yakmış…Acaba canlı mıydı yanarken diye saatlerdir sinir krizi geçiriyorum…
Dün başka b,r gazetede okudum,önce bıçaklayarak öldürmüş sonra sobaya atmış.

Her şey para demek. Geçsinler o lafı. Bebek başlı başına masraf. Canı sağ olsun ama ayda en az 1,5 harcıyorum.
sen yine iyi harcıyon benim aylık masrafı 1 asgari ücret tüm maaşımı bebikom yiyo maması püreleri çorbaları meyve püreleri giyim kuşam derken bezler olmuş 500 lira valla

Psikopat bunlar. Evlenmeden önce akıl sağlığı yerinde mi diye bakmalı devlet. Çocuk sahibi olmadan önce anne baba olmaya uygun mu diye psikologa görünmek zorunlu olmalı.
Erkekler için diyorum evlenmeden önce aslında önemli bir kısmı öfke problemi olduğunu belli ediyor ama kadınlar evlenince düzelir aşığım deyip evleniyor, evlendiği günden itibaren şiddet gören kadınlar var, eskiden beri süregelen çocuk olunca düzelir fikrini yıkamadık maalesef.
Kadınlar eşleri düzelir diye bebek yapıyor, öfke kontrolü olmayan, eşini döven biri bebeği de döver.

Burada şiddet içerikli konulara defalarca yazıyoruz, şiddet varsa ne yapıp edin ayrılın, bugün size vuran yarın çocuğunuza da vuracak diye.

Keza öfke sorunu olan kadınlarda çocuklarına vurdukları tespit edilince önce rehabilite edilmeli, hala aynıysa devlet çocuklarını almalı ve mahkeme kararıyla böyle kadın ve erkekler kısırlaştırılmalı.

Çocuklarını öldürenler direkt kısırlaştırılmalı.

Bebeğin son durumu nedir acaba, ekşi'de de sordum ama cevap alamadım.

Dün tam uyuyacakken, o çaresizlik, o bebeklik aklıma geldi hüngür hüngür ağlamadım belki ama ruhum ağladı. Bebek iyileşsin lütfen, ben de bu acıdan biraz olsun kurtulayım. Hasarsız iyileşsin lütfen, lütfen.

1 aylık bebeğim var, bu haberleri okumamaya, izlememeye çalışıyorum, ama şu konunun son sayfasında okuduklarım bile aklımı oynatmaya yeter.
Tam 5 saattir sürekli ağlayan, uyumayan bir bebeğim var evde. Şimdi ben bunu nasıl öldürüp sobada yakarım? Nasıl yumrukla döver hastanelik ederim? Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum, nasıl ya nasıl? O baba denecek götü hapishanede 1 sene hergün demir sopalarla dövsünler de sonra öldürsünler lütfen! Lütfen çok acı çeksin, kendisini öldürmek istesin acıdan, ama yapamasın, yaşadığı her saniye korku ve acı duysun, korkudan uykuya bile yatamasın!

1 aylık bebeğim var, bu haberleri okumamaya, izlememeye çalışıyorum, ama şu konunun son sayfasında okuduklarım bile aklımı oynatmaya yeter.
Tam 5 saattir sürekli ağlayan, uyumayan bir bebeğim var evde. Şimdi ben bunu nasıl öldürüp sobada yakarım? Nasıl yumrukla döver hastanelik ederim? Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum, nasıl ya nasıl? O baba denecek götü hapishanede 1 sene hergün demir sopalarla dövsünler de sonra öldürsünler lütfen! Lütfen çok acı çeksin, kendisini öldürmek istesin acıdan, ama yapamasın, yaşadığı her saniye korku ve acı duysun, korkudan uykuya bile yatamasın!
Bebekler ilk 2 ay kadar hala kendini anne karnında zannedermiş. Benim kızım da ilk 1,5 ay çok zordu. Özellikle gazdan mahvolmuştu. Şimdi 9,5 aylık. Biliyorum yaşarken çok zor ama geçecek. Bir sefer bende çok bunalmıştım. Lohusalık falan derken , bebeği anneme verip bahçeye çıkıp ağlama krizine girmiş ve dizlerimi yumruklamıştım :/ o şiddetin 10/1 ile bebeğe vursam Allah korusun…

Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !

Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Off malum haberi görünce benim de aklıma burada okuduğum başlıklar gelmişti hep 🥺

Bilmiyorum ya bilmiyorum.

Bi timarhanede, bir acik hava hapishanesinde yasiyor gibiyiz.
Bedenler dusuyor onumuze, yarali kanli ruhlar, cigliklar, caresizlikler duyuyoruz, bir kadin bogazinda bicakla geziyor, bir cocuk annesine olme deyince olmeyecegini dusunuyor, cunku anneler her seyi biliyor, oyle dusunuyor ve o cocugun siradan bir oksuz olma hakki elinden aliniyor bir saniyede.

Ben kirlendim artik yasayamam diyen bir genc adam intihar ediyor.
Kosuyoruz kosuyoruz duymamak icin baska pencereye kosuyoruz hapishanemizde
Bizim duyunca gorunce kaldirayamacagimizi bir cocuk yasiyor diger yanda
Sirtini yasladigi agaclari bile curumus yanmis bir topluluk oradan oraya aci icinde kosturuyor

Bir baska bebegin cigligi arsa ulasiyor o arada, gozumuzu acmislar ama ellerimiz tutsak yani basimizda eziyet ediyorlar, gozlerimizi de kapatin kulaklarimizi da yoksa kaciramadigimiz aklimiz basima bela olacak diye haykiriyoruz, yine yalnizca kendi sesimizi duyuyoruz. Sesimiz duvarlara carpip donuyor donuyor donuyor muthis bir ugultu, kiyamet sahnesi adeta.

Boyle anlarda iyi ki cok ustun cok yuce her seyi igneden iplige kaydeden ve hesabini soracak bir makam var diyorum.
Siradan bir olum istenir mi
Ben istiyorum
Tek sucumuzun o gun o aksam o sokaktan gecmek olmadigi bir olum
Allahim diyorum evlatlarimiza da siradan bir olum nasip et
Kirli ellerin uzanmadigi, vucutlari tek parca, korkmamis, eziyet gormemis..
Kaybolan bir cocuga insallah acliktan olmustur tecavuze ugramamistir diye dua ediyoruz, caresizligimize kufrede kufrede, toplu cinnet midir nedir adi bilmiyorum

Ne yana baksak icimiz paramparca..

Bebekler ilk 2 ay kadar hala kendini anne karnında zannedermiş. Benim kızım da ilk 1,5 ay çok zordu. Özellikle gazdan mahvolmuştu. Şimdi 9,5 aylık. Biliyorum yaşarken çok zor ama geçecek. Bir sefer bende çok bunalmıştım. Lohusalık falan derken , bebeği anneme verip bahçeye çıkıp ağlama krizine girmiş ve dizlerimi yumruklamıştım :/ o şiddetin 10/1 ile bebeğe vursam Allah korusun…
Tek yapabildiği ağlamak, tek iletişim yolu, şimdi ben onu nasıl ve neden cezalandırayım ağladığı için. Bu insanları asla anlamıyorum, biz gözümüzden sakınıyoruz, bazen gece uyutuyorum, yatağına bırakıp ben de kendim yatağa geçiyorum, 2dk sonra “niye hiç sesi çıkmıyor” diye nefes alıp almadığını kontrol etmek için tekrar kalkıyorum. Normal zamanda gece yarısı çişim gelse bazen kalkmam, analık çok başkaymış.

Yalnız şu zamanda bebeklere şiddeti, bebeğini satanı, öldüreni daha çok duyacağız gibi geliyor. Ailelerin alım gücü gittikçe düşüyor, bir bebeğin bakımı çok masraflı; annenin sütü yoksa her ay mama masrafı, artı bez masrafı, ilacı, kıyafeti vs vs derken bir asgari ücreti harcayabilirsin bebek için. İnsanlar parasızlıktan cinnet geçirip birbirini öldürüyor, savunmasız bebekleri allah böyle fenalıklardan korusun dilerim… :(

Tek yapabildiği ağlamak, tek iletişim yolu, şimdi ben onu nasıl ve neden cezalandırayım ağladığı için. Bu insanları asla anlamıyorum, biz gözümüzden sakınıyoruz, bazen gece uyutuyorum, yatağına bırakıp ben de kendim yatağa geçiyorum, 2dk sonra “niye hiç sesi çıkmıyor” diye nefes alıp almadığını kontrol etmek için tekrar kalkıyorum. Normal zamanda gece yarısı çişim gelse bazen kalkmam, analık çok başkaymış.

Yalnız şu zamanda bebeklere şiddeti, bebeğini satanı, öldüreni daha çok duyacağız gibi geliyor. Ailelerin alım gücü gittikçe düşüyor, bir bebeğin bakımı çok masraflı; annenin sütü yoksa her ay mama masrafı, artı bez masrafı, ilacı, kıyafeti vs vs derken bir asgari ücreti harcayabilirsin bebek için. İnsanlar parasızlıktan cinnet geçirip birbirini öldürüyor, savunmasız bebekleri allah böyle fenalıklardan korusun dilerim… :KK43:
Buna kısmi katılıyorum. Eğer geçinmekte zorlanıyorsan çocuk yapmamalısın. Hele 3/5 tane asla. Eskisi gibi bir hayat yok.

Back
X