Allah bin belanı versin !!!!!!

Bana versinler gözüm gibi bakarım ya
Tutsun devlete versinler
Hadi geçtim camiye bırak kaç ya
Çok canı yanmış mıdır? Hemen vefat etmiştir umarım.
Çaydanlık azıcık ısınsa tutamıyorum ben ya canım acıyor
Ay kahroldum ya
Kahrolsun o yaratık. Aynı acıları çeker inşallah
Lohusa depresyonu demesin kimse. Gidip kendini gebertseymiş adi.
Doğurmadan önce eşime dedim ki baj depresyona girdiğimi düşünürsen beni zorla doktora götür, bebeği de gözünün önünden ayırma. Bu kadar kolay aslında bazu şeylerin çözümü.
humanist değilim ben artık bu paçavralar yüzünden
Keşke sokak ortasında yakarak döve döve öldürseler bu kadını
psikolojik durumu hasta olup olmaması zerre umrumda değil
Cahil ve cani bir yaratığıb kurbanı olmuş süt kokulu yavrum
Ben dibine kadar yaşadım lohusalık. Aklımın ucundan bir kez bile yavruma zarar vermek geçmedi hatta Yanlış tutarım da bebeğime bir şey olur diye korktum…Bunun onla alakası yok.

1 aylık bebeği annesi sobada yakmış…Acaba canlı mıydı yanarken diye saatlerdir sinir krizi geçiriyorum…
Ay yemin ederim lanet olsun yaşadığımız şu devire . Şuan dünün şokunu atlatamadan bir başkasını yaşıyorum . Akıl sağlığı,ruh sağlığı yerinde olmayanlar kısırlaştırılmalı .

Artık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !

Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Aynen izledigimde kanim dondu resmen. Gercekten buz kesdim. Ağlama krizine girdim. Belki hayatda o an yaptigim kadar içten dua etmemişdim. Allahim bu şerefsizleri anne baba yapma. Evlat yuzune hasret koy diye. Daha demin de 1 aylik bebegini sobada yakan anne haberi okudum. Yemeye suya ne katiyorlar da insanlar bu kadar canileşiyor anlayamiyorum. Tamam kotu insan vardir da bu artik insani bir davraniş değil ki. Uzakdan ağlayan bebek sesi duysam gozlerim yaşarir. Kucuk yavrucagin cani aciyor belki diye. Yani neden ya neden yapar nasil yapar bir insan o vahşiliyi

Aynen izledigimde kanim dondu resmen. Gercekten buz kesdim. Ağlama krizine girdim. Belki hayatda o an yaptigim kadar içten dua etmemişdim. Allahim bu şerefsizleri anne baba yapma. Evlat yuzune hasret koy diye. Daha demin de 1 aylik bebegini sobada yakan anne haberi okudum. Yemeye suya ne katiyorlar da insanlar bu kadar canileşiyor anlayamiyorum. Tamam kotu insan vardir da bu artik insani bir davraniş değil ki. Uzakdan ağlayan bebek sesi duysam gozlerim yaşarir. Kucuk yavrucagin cani aciyor belki diye. Yani neden ya neden yapar nasil yapar bir insan o vahşiliyi
Aynen bende sizin gibiyim. Ne insanlarla(!) yaşıyoruz…

Bir cocuğumuzuda 2-3 aylık Antalya da annesinin imam nikahlı eşi dövmüş maalesef o yavru kurtulamamış annesi sabah uyandığında çocuğun burnunda baloncuklar olduğunu gözleri açık ama hareket etmediğini görmüş kıymış insan bozuntusu el kadar sabiye
Hele Yozgat ta ki cani anne olacak pislik 1 aylık bebeği sobaya atıp yakmış ölmüş o da bunlar nasıl insanlar ben akşamdan beri görmediğim tanımadığım yavrulara göz yaşı dökebilirken bunlar nasıl doğurdukları canlara kıyarlar hiç mi ağlamadı o çocuk hiç mi feryat etmedi o anne nasıl duymadı nasıl dayandı Allahım sen büyüksün sen bilirsin

Screenshot_20211202-005236_Twitter.webp

1 aylık bebeği annesi sobada yakmış…Acaba canlı mıydı yanarken diye saatlerdir sinir krizi geçiriyorum…
Ne istiyorlar bu bebeklerden nasıl bu kadar insanlıktan çıkıyorlar aklım almıyor. Ver bebeği devlete öldürmen mi lazım. Bebeğe nasıl vurabilir insan ya çocuğu geçtim bebek bu bebek

Ne istiyorlar bu bebeklerden nasıl bu kadar insanlıktan çıkıyorlar aklım almıyor. Ver bebeği devlete öldürmen mi lazım. Bebeğe nasıl vurabilir insan ya çocuğu geçtim bebek bu bebek
Versinler devlete evet, evlat sırasında bekleyen kucağını acmis nice sevgi dolu insan var.
Önceden evlat edinilen çocuklar için uzulurdum, şimdi mutlu oluyorum

Ben bu haberi görmemistim bile. Ya ne kadar güzel bir bebek. Allah öyle heriflerin binbir belasini versin. Kadini da dövüyormus zaten..böyle heriflerden cocuk niye yapiyorlar ben anlamiyorum ya off :KK43:
Psikopat bunlar. Evlenmeden önce akıl sağlığı yerinde mi diye bakmalı devlet. Çocuk sahibi olmadan önce anne baba olmaya uygun mu diye psikologa görünmek zorunlu olmalı.

Psikopat bunlar. Evlenmeden önce akıl sağlığı yerinde mi diye bakmalı devlet. Çocuk sahibi olmadan önce anne baba olmaya uygun mu diye psikologa görünmek zorunlu olmalı.

Sanirim bu bebekte anne baba evli bile degil. Toplum olarak ciddi bir siddet sorun ile karsi karsiyiz. Bu vahset e nasil dur denilir onu da bilmiyorum. :(

Sanirim bu bebekte anne baba evli bile degil. Toplum olarak ciddi bir siddet sorun ile karsi karsiyiz. Bu vahset e nasil dur denilir onu da bilmiyorum. :KK43:
Bu yaz Turkiyeye geldigimde kendimi magazada bile guvende hissetmedim
Goz gore gore deneme kabininde kadin taaa arkadan onumz gecti bana saldirgan tavirla konustu, buna sahit olan magaza gorevliside 3 maymunu oynadi.
Insanlar daha bi saldirgan daha bi agresif olmus maalesef

Bu yaz Turkiyeye geldigimde kendimi magazada bile guvende hissetmedim
Goz gore gore deneme kabininde kadin taaa arkadan onumz gecti bana saldirgan tavirla konustu, buna sahit olan magaza gorevliside 3 maymunu oynadi.
Insanlar daha bi saldirgan daha bi agresif olmus maalesef

Pandemi süreci hepimizi etkiledi, ama insanlar artik gercekten beni tedirgin etmeye basliyor..sen ne kadar da kendi cocugunu iyi yetistirmeye gayret etsende böyle insanlarla da karsi karsiya kalacak. Allah sonumuzu hayir etsin

Az önce de bebeğini soba da yakan annenin haberini okudum kopsun artık kıyamet! Allah'ım isyan etmeyim diyorum biz bir tanesinin hasreti ile tutusurken insanlar olanın kıymetini nasıl bilmez aklıma almıyor 🥺😔

Back
X