Bu tarz konularda idam dile getirilir genelde, ilk söyleyen de ben olayım istedim.
Çocuğa, hayvana eziyette suçu bu şekilde sabit, kanıtlı görüntülü, suç üstü olan insanların idam edilmesi taraftarıyım. Evet, çağ dışı. Evet belki doğrudan çözüme yönelik değil. Her türlü eleştiriye evet ok.
Ben vergilerimle böyle bir canavarın içeride beslenmesini istemiyorum.
Böyle ne olduğu belirsiz mahlukatların ıslahı için ayırılacak bütçenin, kurban ve kurban ailesinin yaralarının sarılmasında kullanılmasını istiyorum.
Bu ve bunun gibi ......ların (Dilediğiniz küfrü getirebilirsiniz noktalı yerlere) şu dünyaya bir faydası olması adına, idam şeklinin de organlarının kendisinden alınıp bağışlanarak gerçekleştirilmesi yahut deneylerde kullanılan zavallı hayvanların yerine bunların kobay olmasını istiyorum.
Ama bu konuşmalar afaki, nitekim şu saydıklarımı düzenleyip yapabilecek babayiğit nerede? Yok. İnsan haklarını yemişim, benim için bunlar insan değil, hakkını da insanını da ....
Ha totalde en fazla ne dileyebiliyorum, umarım içeride götünden kan alırlar, şişelere oturturlar, kanlı canlı doğrarlar.