- Konu Sahibi bubendegilim
Yav bacım, kötü kötü konuşmak istemiyorum. Açık açık yazsam ban yiyeceğim. Üslubunca yazayım, siz anlayın.Burda bakamayacaksanız aldırın diyoruz diye bize saydıriyorlar bu kadında doğurmuş ne olmuş hakettimi dunyaya gelip bunları yaşamaya bu bebek peki o zehirleyende masrafı çokmuş kaldıramiyormuş muş böyle olucağına aldırsınlar
Baba olmak istemeyen ya uçkurunu tutar ya da korunur. Hem uçkurunu tutama hem de bebek oldu diye onu isteme. Oldu canım başka? Bir tarafına dur diyemeyenlerden oluyor zaten ne oluyorsa.
Kürtaja ben de karşı değilim. Dediklerine katılıyorum. Herkes anne baba olmak zorunda değil. 29 yaşındayım, benim yok. Çünkü hazır değilim, belki de hiç hazır olmayacağım. Ama millette bir cesaret var, herkes pırt pırt doğuruyor. Olan olmayan herkes ya. Kendileri aç, ama bebek yapıyorlar. Aile ortamı yok, çarpık ilişkiler yumağı olan bir sürü olay var. Hepsinde birer ikişer çocuk. Gündüz kuşağı bunlarla dolu. Her bebek iyi bir aileyi hak eder oysaki. Mutlu, vicdanlı, sevgi dolu bir anne ve baba ya gerekli olan şey. Ama benim gördüklerim hep nursuz nursuz tipler. Değil bebek koyun emanet etmezsin. Linç yiyeceksem de yiyeyim. Bir kere böyle konuştum diye minik Nazi demişlerdi bana. Neymiş insanlar üremesine de karışmayacakmışım. Alın karışılmayınca neler oluyor görün.