• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah böyle derdi herkese versiin!

AyKatun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
135
326
18
Kızlar mayısta sevdiceğim beni istemeye geliyor inşallah kahve söz yüzük muhabbetleri o kadar heyecanlıyım ki heyecanım bazen yorgunluk oluşturuyor bende çok geriliyorum :)) 5 yıllık bir birlikteliğim var 5 mayısta da tanışma yıl dönümümüz var çok seviyorum kuzucuğumu :) bolca dualarınızı bekliyorum herhangi bir aksilik çıkmasın diye ve deneyimli arkadaşlardan güzel öneriler bekliyorum nasıl oluyor bu işler ? çok bir bilgim yok aslında var ama heyecandan bildiklerim bile yok şuanda bir el atın şu işe hele :)) şimdiden teşekkürler..

amiiin inşallahh sağol canım :)) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

Öncelikle hayırlı olsun canım önce bi sakin ol bu ne heyecan böyle çok tatlisin ya allah devamını da getirsin inşallah annen sana yardımcı olacaktır zaten merak etme sen

öncelikle hayırlı olsun........ ama aksilik çıkarsada modun düşmesin, Allah bazen aksilikleri verirki farkında olmadığımız gerçekleri görelim diye.

çok teşekkür ederim hepinize babası birazcık rahatsız inşallah iyi olursa hayalim gerçekleşecek :))

ya kaç gündür ağzım kulaklarım da çok heyecanlıyım çaktırmıyorum ama kardeşlerimin kulaklarını kuruttum :)) inşallah minik perii darıısı başınıza kraliçe tacı çok teşekkür ederiimm :))

tesettürlüyüm ben sizce nasıl bir şey giymeliyim daha şimdiden ikramlık falan neler hazırlıycam onları düşünüyorum her şeyi kendi ellerimle yapmak istiyorum :))

ya kaç gündür ağzım kulaklarım da çok heyecanlıyım çaktırmıyorum ama kardeşlerimin kulaklarını kuruttum :)) inşallah minik perii darıısı başınıza kraliçe tacı çok teşekkür ederiimm :))
Allah seni heyecana bak bana bile yansittin kanatlanip ucacan kiz nerdeyse tatli heyecanlar bunlar..ne guzel..

ama çookk seviyorum ben :)) hayalim gerçek oluyor en çok istediğim bu söz nişan olayından düğüne kadar olan zamanı doyasıya yaşamak istiyordum :) en iyisi de artık kimseden çekinmeden aşkımın elinden tutup rahat rahat yürüyebileceğim dışarda :)

ama çookk seviyorum ben :)) hayalim gerçek oluyor en çok istediğim bu söz nişan olayından düğüne kadar olan zamanı doyasıya yaşamak istiyordum :) en iyisi de artık kimseden çekinmeden aşkımın elinden tutup rahat rahat yürüyebileceğim dışarda :)
mutlulugun bozulmasin gelin adayimiz insallah..

boydan bir elbise sade şık istiyorum ama bakalım inşallah güzel bir şeyler bulurum bir de müstakbel annemle konuştuk biraz ben nişan falan istemiyorum ama o çok hevesli ne diyorsunuz yapmalı mıyım sizce benim şuana kadar hiç nişanlık falan giyme gibi bir hevesim olmadı gereksiz gibi görüyorum nişan olayını sizce?

Back
X