Allah bu cins erkeklerin belasını versin !!!

çok geçmiş olsun canım,Allah'ım hepimizi korurusun ya şu yasa bi kesinleşse de böyle pislik adamların gözü korksa :57: bidaha biyerlerini tutabiliyorlar mı öyle :47: :47:

hepinize teşekkür ederim kızlar..
daha beterini yaşayabilirdim de..
ne geliyosa bu lanet erkek ırkından geliyor..
allahım hepimizi korusun..

çook geçmiş olsun..:14:
seni az çok anlayabiliyorum.üniversitedeyken bi grup arkadaşımla başımıza buna bezer bir olay gelmişti.. :14:
allah böylelerinin belasını versin :( hadım edeceksin hepsini:47:

Allah böyle insanların belasını versin gerçekten...
Çok geçmiş olsun canım...

ya arkadaşlar farkında mısınız son günlerde tecavüz olayları ne kadar arttı, hatta artık güpegündüz hiç çekinmeden böyle şeylere cesaret edebiliyorlar pislikler... yakında yolda yürüyemeyecek hale geleceğiz haberiniz olsun... devlet bence biran önce önlemini almalı, cezalar caydırıcı olmalı

canlarım çok saolun..
nası iğrenç bir psikoloji bi bilseniz..
hiç tanımadığınız sapık ruhlu bi adam sizden faydalanmak istiyor..
suçunuz olmamasına rağmen ailenize karşı mahçup oluyorsunuz..
o kendini sizin üzerinizden tatmin ediyor..
aklı fikri şeyinde olan bu yaratıkları biz bayanların ellerine verselerde,bir daha yeltenebilliyolarmı görsek..
karaktersiz,insan müsveddesi işte.
ve şunu anladım ki istanbulda bayana araba sahiden şart..

Budaoldu;
Allah yardım etmiş canım.
Aklı belden aşağı çalışan, kendini adam sanan erkekleri ya assınlar ya kessinler!
Bizler kendimizi kurtarsak,gelecekte çocuklarımız var!
Onları kim koruyacak..Kendi kendilerini korumayı öğrenecek çocuklar yetiştirmek şart ama
o zamanda olaylar daha haddini aşacak!Boyunu aşacak çocuklarımızın böyle sorunlar.
Ne kadar koruyabilecekler ki kendilerini..

bende hep diyodum ki,başıma böyle bişe gelse çantayı kafasına geçiririm,
biber gazını suratına boca ederim,hiç olmadı arkasından taş atarım..
ama nerdeee kitlendim kaldım..
kızlar peşinden koştu ben koşamadım bile..
hayır insanın aklına daha kötüsü geliyor..
ya yalnız olsaydımda tecavüze yeltenseydi..en kısa zamanda çocuk sevindircem
sadaka çıkarıcam.

Son düzenleme:
bende hep diyodum ki,başıma böyle bişe gelse çantayı kafasına geçiririm,
biber gazını suratına boca ederim,hiç olmadı arkasından taş atarım..
ama nerdeee kitlendim kaldım..
kızlar peşinden koştu ben koşamadım bile..
hayır insanın aklına daha kötüsü geliyor..
ya yalnız olsaydımda tecavüze yeltenseydi..en kısa zamanda çocuk sevindircem
sadaka çıkarıcam.

haklısın .. nedense o zamanlarda insan kitleniyor..
rabbim korumuş seni..:61: bunu söylemek saçma belki ama daha dikkatli hareket etmek gerekiyor malesef ..yalnız dolaşmak lüks oldu artık..özgür bir ülkede yaşıyoruz ama özgür değiliz..
dilerim Allahım kimseye böyle bir korku yaşatmasın..:50:

budaoldu geçmiş olsun.

O telaşla çantandan o spreyi çıkarmayı bırak kafa geçirmeyi bile iyi zamanlamışsın.
Ben de olsam kilitlenirdim.
İğreniyorum böyle yaratıklardan.

Cezalar kesinlikle caydırıcı olmadığı ve çocuk tecavüzcüleri az cezalarla kurtulup dışarda kaldığı sürece bayanlar böyle şeylere çok maruz kalacak.Bunlar iyi günlerimiz

Aynı şeyi lisedeyken okula giderken ben de yaşamıştım. Güpegündüz oldu bi de :( O yüzden bilirim nasıl bir duygu olduğunu.

Çok geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın. Yaşadığın olayın üzerine çok fazla kafa yorma unutmaya çalış ki etkisinden kurtulabilesin.

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. bunlar yaratık resmen ama bela okumayın lütfen.çok tehlikeli. ilk başta gelip sizi bulur. Allaha havale edin ...

ne denir ki bilemedim
gecmis olsun
Allah karsımıza kotulerı cıkarmasın
İstanbul kalabalıgında sozlu ya da fiziki tacize ugramayan kaldı mı acaba
Lanet olsun boyle tiplere..
İstanbulun hangi semtinde basına geldi bilmiyorum ama keske polise gidip soylesen ki
o insan gorunumlu yaratık yarın obur gun baskalarına da zarar vermese, polis en azından o sokaklara kolacan ederdi belki.

bir de ilk mesajındı sanırım ciddi ciddi yuruyorduk yazmıssın , ne kadar uzucu degil mi , 3 genc kız kahkalarla yuruyemicek mi sokaklarda, nasıl bir dunyaya donustuk yaa..

Back
X