Allah bu derdi düşmanımın başına vermesin

nermin68

beni kıskandığını bu kadar belli etme cicim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
1.555
914
arkadaşlar yüz felcim geçmiyor tüm testler yapıldı ama sonuç yok doktorlar birşey yapamıyoruz diyolar sağ yüzüm az hareket ediyor çok güçlü seğiriyor hatta seğirirken bir an yukarı doğru yamuluyor, kasılıyor. bir kaç saniye sonra geri eski halime dönüyorum bu güçlü seğirmeler neyin işareti

Çok çok geçmiş olsun, ne kadar oldu felç geçireli ?
tek bir doktora, hastaneye bağlı kalmasaydınız .

Sinirsel problem olabilr valla B'nmde göz altı seyirmesi oluyr bazen stres ve sıkıntıdan kaynaklı bnce rahat ol

Çok çok geçmiş olsun, ne kadar oldu felç geçireli ?
tek bir doktora, hastaneye bağlı kalmasaydınız .
7 ay oldu farklı farklı şehirlerde 3 ayrı doktora gittim araştırdık alanında en iyi doktorlara gittim ama geçmiyor yüzümün birden yamulması korkutuyor beni

Çok geçmiş olsun. Birşeye mi üzüldün neden olmuş peki biranda,
Benim uzaktan akrabam geçirdi yüz felci, bolca sakız çiğne demiş doktor.

Çok geçmiş olsun. Birşeye mi üzüldün neden olmuş peki biranda,
Benim uzaktan akrabam geçirdi yüz felci, bolca sakız çiğne demiş doktor.
kaynanamla sorunlarım oldu içime ata ata bu hale geldim kızlar doktorlar nedende bulamıyolar evde her gün ağlıyorum artık

Geçmiş olsun, düzelmez diye düşünmeyin eşimin yengesi de yüz felçi geçirdi ki ziyaretine gittiğimizde inanın bir daha eski halini almaz diye düşündüm. Epey kötüydü çünkü ama şimdi tamamen eski haline döndü. Yüz felcinden eser yok.

7 ay oldu farklı farklı şehirlerde 3 ayrı doktora gittim araştırdık alanında en iyi doktorlara gittim ama geçmiyor yüzümün birden yamulması korkutuyor beni

Allah şifalar versin, inşallah geçer bir an önce ..
Egzersiz verdi mi doktorlar ..
His var mı _?

Geçmiş olsun, düzelmez diye düşünmeyin eşimin yengesi de yüz felçi geçirdi ki ziyaretine gittiğimizde inanın bir daha eski halini almaz diye düşündüm. Epey kötüydü çünkü ama şimdi tamamen eski haline döndü. Yüz felcinden eser yok.
inşallah bende iyileşirim

Allah şifalar versin, inşallah geçer bir an önce ..
Egzersiz verdi mi doktorlar ..
His var mı _?
his var dışardan bakıldığında belli bile değil sadece gülünce ve konuşurken çok az belli oluyo ama aşırı kasılıyo ve yukarı doğru kayıyo beş on saniye geçince tekrar düzeliyo takmamaya çalışıyorum ama yamulcam diye çok korkuyorum

X