• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah buyuktur dıyorum ve susuyorum

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Evet kadınlar kulubunun sevgili hanımları ...
Bazı hayat hıkayelerını okudugnuzda değişik saçma gelebılır kımınıze ama bunlar gerceler bır zamanlar banada sacma gelıyordu boyle hayatlar ...
Gecenkı konumdan bılırsınız esım cezaevınde Ev sahıbım arıyor ve benı cok bunaltıyor para ıstıyor
esyalarını satarım dıyor. Kayınbabam olacak adam kı kaynbaba bıle demek ıstemıoyorum kocamın ona acıyıp verdıgı parayı vermıyor anlatıyorum sıkıntımı borcunu odemıyor dugunumuzde bıtanecık aldıgı yatak odasına sayın dıyor ev sahıbı mahkemeye verırım dıyorr son carem yatak odam harıc butun esyalarımı satmak olacak galıba adam haklı ama carasizlik zor galıba ..
Sizce napmalıyım ...

Çalışmıyorsunuz sanırım, bir iş bulamaz mısınız? Geçici olarak kendi ailenizden destek alamaz mısınız?

canım, esın ne kadar daha kalacak cezaevınde, su an nasıl gecınıyorsunuz?

birinden borç alamazmısınız geçici bir süreiçin

Evet kadınlar kulubunun sevgili hanımları ...
Bazı hayat hıkayelerını okudugnuzda değişik saçma gelebılır kımınıze ama bunlar gerceler bır zamanlar banada sacma gelıyordu boyle hayatlar ...
Gecenkı konumdan bılırsınız esım cezaevınde Ev sahıbım arıyor ve benı cok bunaltıyor para ıstıyor
esyalarını satarım dıyor. Kayınbabam olacak adam kı kaynbaba bıle demek ıstemıoyorum kocamın ona acıyıp verdıgı parayı vermıyor anlatıyorum sıkıntımı borcunu odemıyor dugunumuzde bıtanecık aldıgı yatak odasına sayın dıyor ev sahıbı mahkemeye verırım dıyorr son carem yatak odam harıc butun esyalarımı satmak olacak galıba adam haklı ama carasizlik zor galıba ..
Sizce napmalıyım ...
ilk yatak odanızı satın hem de kayyyyyınpederinize ! sonra da iş bulmayı deneyin (iş-kura gidin bence)

5 Seneydı ama bugun mahkemeye cıkmıs 17 ay almıs .
Annemlerde kalıyorum onlarda kendı halınde beebegımıın herseyını aılem karsılyor

ilk yatak odanızı satın hem de kayyyyyınpederinize ! sonra da iş bulmayı deneyin (iş-kura gidin bence)

Canım beebegım var 6 aylık annemde calısıyor bakacak kmsem yok kımseye ağız eyip borc ıstemeyecek kdrda irenç bı gurura sahıbım :S

Ev sahibi esyani satamaz,ev sahibide olsa bu haneye tecavuz ve hırsızlığa girer.sen aylarca kiranı ödemesen bile ancak polis ile beraber esyani bosaltir fazlasını yapamaz. Bu nedenle canını sıkma.
Allah yar ve yardimcinolsun canım

Ev Sahibinin de tıpkı senin gibi paraya ihtiyacı olabilir. Kocan olacak adam, mahkemesi sürerken ne olur ne olmaz diye gece gündüz çalışıp düşünmeliydi bugünlerinizi, kayınpederin değil..

malesef kımseye emanet edemem kı .
Guvenemem kımseye bebegımı
bebek bakıcılığını deneyin anneniz çalışıyorsa çevresi geniştir. İnanın ben gerildim burda, eski konunuzu biliyorum hatta eşinizden ayrılmanız konusunda empati kurmanızı istemiştim hala yazdıklarımın arkasındayım ama gerçekten çok üzülüyorum, size en uygun iş bebek bakıcılığı yapmak

Canım beebegım var 6 aylık annemde calısıyor bakacak kmsem yok kımseye ağız eyip borc ıstemeyecek kdrda irenç bı gurura sahıbım :S
allah muhtaç etmesin ama 17 ay..400 tl kira ödeyebilecekmisin..eşin çıkınca hemen iş bulamayabilir..düşmez kalkmaz bir allah..önemli olan sorunlarla başa çıkabilmek yenik düşmemek...şu an için evi kapatman makul gibi geliyor..depo gibi yerler varmış kiralık eşyalarını araştırp oraya bıraksan..

Kesinlikle arkadaşlar haklı. Derhal cüzi fiyatlı bir yer bulup (dükkan, depo ya da apartmanların sığınakları olabilir) eşyalarını oraya kaldır. Hiç olmazsa çok daha az para verirsin. Eşyalarını sat demeye dilim varmıyor, zira 17 ay göz açıp kapayana kadar geçer, sonrası ne olacak, tekrar nasıl alacaksın? Yalnız dikkat et tuttuğun yer rutubetli olmasın.
Allah yardımcın olsun..:(

Eşin daha yeni girdi içeri sanırım önceden birikmiş borcunuz mu vardı ev sahibine? En mantıklısı evi boşatlmak eşyaları koyabileceğin bir yer var mı?

Madem annenizde kaliyorsunuz evinizi kapatin. 17 ay boyunca kira odemeyeceksiniz ne de olsa. Imkani olup da yardim etmeyenler utansin ne diyeyim. Allah yardimciniz olsun.
dost düşman zor günde belli olur değilmi?Hangimizin zor günleri olmadıki,arkadaş bunuda aşacaktır allahın izni ile..

Allah yardımcınız olsun... Sakın umutsuzluğa kapılmayın bu da sizin imtihanınız bebeğinize sıkıca sarılın ve ailenizin de desteğini alarak ne yapabilirsiniz bi düşünün önce, mutlaka yapabileceğiniz bi iş vardır kara gün kararın kalmaz elbet

Back
X