• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah buyuktur dıyorum ve susuyorum

Baska caren yoksa esyalarini sat. Allah buyuktur, zamanla salisip cok daha iyilerini alirsin

17 ay kisa bir sure degil her ay kirayi odeyemezsiniz , evi kapatin ozaman.
Esyalarids satmayin annenizin bir odasina yerlestirin..
Kalan parayi verin ve cikin o evden.

Bulunduğunuz yerin belediyesine gidin, mutlaka yardımcı olurlar
Bulunduğunuz şehir neresi bilemiyorum ama Vuslat Derneğine de başvurabilirsiniz
Bu mübarek gün Rabbim yar ve yardımcın olsun

Rabbim yardımcınız olsun.
Eşinizin çıkmasına 17 ay varsa çokta uuzun bir süre değil.
Eşyalarınızı satmayın,annenizin evinde boş bir oda varsa oraya yerleştirin,veya cüzi fiyata küçük depolar oluyor oraya taşıyabilirsiniz.
Yardım içinde belediyelere başvurabilirsiniz.

Eşiniz niçin ceza aldi? Ve hic mi birikiminiz yok? Altın para vs. ?

17 ay bence de bosuna kira odemeyin. Eşyalarınızı bir depoya koyun. Bi de belediyelere basvurun, yardim yaparlar.
Ayrica ne kadar kira borcunuz var? Baska borclariniz da var mi?
Allah yardimciniz olsun...

Ev Sahibinin de tıpkı senin gibi paraya ihtiyacı olabilir. Kocan olacak adam, mahkemesi sürerken ne olur ne olmaz diye gece gündüz çalışıp düşünmeliydi bugünlerinizi, kayınpederin değil..
walla bende aynısını yazacaktım. tepki almaktan çekindim.
1. ev sahibi idare etmek zorunda değil. belki o da sıkışık. ( bu arada bende kiracıyım.) 2. siz eşinizle evlisiniz kayınpederinizle değil.
tabi bu iki durumda da eğer mümkünse insanlık devreye girmeli. ve ev sahibiniz idareci olup, kayınpederiniz yardımcı olmalı...
bnm de eşim cezaevine girdi. 8 ay için. çok zor durumda kaldım. bu yüzden sizi çok iyi anlıyorum. çaresizlik kötü... rabbim tez vakitte yardımcınız olsun inş.

Son düzenleme:
eşiniz neden cezaevine girdi?
bu arada ev sahibininde paraya ihtiyacı olabilir size tolerans gösteremeyebilir. bu çok normal bir durum. eşinizin suçunu bilmeden kayınpederinizede kızmak istemiyorum.
evinizi kapatıp gerekiyorsa eşyalarınızı satıp borçlarınızı ödemelisiniz. eşiniz hapisten çııncada sıfırdan başlarsınız hayata... ahh herşey bu çocuklara oluyor ya. keşke bu şartlarda çocuk yapmasaydınız...

eski konularınıza göz gezdirdim de..sizin "anlık" çözümler yerine daha kalıcı çözümler bulmanız gerekli..
eşiniz uyuşturucu sebebiyle sorunlarınız varmış zaten.ayrılma aşamasındayken de hapse girdi sanırım..ceza sebebi uyuşturucu mu bilmiyorum ama farketmez ki..
siz böyle bir adamla bebek büyüteceksiniz..nasıl oalcak?
adam hapisten çıkınca bile nasıl olacak?
iş bulmanız çalışmanız şart..kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım..kimse için olmasa bile evladınız için yapmalısınız.
bir ömür böyle adama güvenemezsiniz..

Back
X