Off
Icim acidi resmen.. Allah onlari o kopekten beter etsin insAllah.. Yiyecek ekmek bulamasinlar dilerim ki ..
Aminn arkadaşım aminnn! Allah katında yerleri yokkk. olmasına yarbbım nasıl vicdan nasıl caizlitir. ellerim titiriyorr. oğluma alex ime sarılıyorumm
Ayyyyy hangisi hayvan bunlarinnn
bazilari hayvandan beter ustelik iki ayakli
Allahtan belasını istiyorlar bunlar Pisliklerçne istiyorlar hayvancagizlardan anlamiyorum ya...
ek dileğim Aynısını onlara yapsınsöyleyecek sözüm yok
herkes ettiğini bulur nansıl olsa
Aynen öyle allahtan t
çok yazık
Bende sevmiyorumŞu "hangisi hayvan" lafına da hayranım yani... :) Hayvan sözcüğünün hakaret anlamında kullanılmasına anlam veremiyorum!
Ayyyyy hangisi hayvan bunlarinnn
bazilari hayvandan beter ustelik iki ayakli
Çok haklıısn devlet bunları çok ciddiye almıyor okadar yuruyuşler boşunamı yırtıyoruz kendimizi ya yeter !!Buna benzer olaylar hep oluyor. Bunu söylemek durumun en vahim hali ama "şaşırmıyorum artık!"... Caydırıcı cezalar verilmediği sürece toplumda iyileşme beklenmesin!
Ben de hic kiyamam,kopek almistim bakabilirim diye ama yapamadim 3 gun zor dayandim incitmemek icin ona kizip bagirmamak icin geri yolladim sahibine,kiyamadigimdan
Ama adamlar zevk icin tas baglayip suya atiyor Allah goruyor onlari bir gun bedelini odeyecekler pislikler..
Böyle haberleri gördükçe, kendi adaletimi sağlayasım geliyor, kısasa kısas, aynısını yapacaksın. Taş bağlayıp suya mı attı, aynı şekilde can verecek o pislik, ne yaptılarsa aynısını. İçimde ki tüm insani duyguları öldürüyor bu aşağılık herifler. İnsan sevemiyorum bunların yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?