- 30 Eylül 2014
- 56
- 10
- 33
- Konu Sahibi emoosh_efe
Hanımlar merhaba, uzun zamandır buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım. Ben evleneli 2 yıl oldu. Severek evlendik, eşimle aramız çok iyi çok şükür. Çok sadık, düşünceli, iyi bir eş ve baba. Biz evlendikten 1 ay sonra eşim işsiz kaldı. Ne olduysa ondan sonra bir türlü toparlayamadık kendimizi. Takılarımız her şeyimiz gitti. Ne zaman tam ferahlayacağız desek mutlaka bir sorun oluyor. Elimize geçen para var şükür ama ne oluyorsa her ay bir sorun çıkıyor ve biz ay sonunu getiremiyoruz. Ailem çok yardımcı sağolsunlar onlar sayesinde geçiniyoruz. Kredi borçlarımız, kredi kartı borcumuz, fatura borçlarımız, kişilere borcumuz derken elde avuçta yine yok bir şey. Hayır elle tutulan bir şey olsa dicem ki şunu yaptık da böyle oldu. Eşim bir kaç kez farklı farklı kişilere fal baktırdı. Hepsi de ağız birliği yapmış gibi elinin bereketi olmadığını evimizde de çok güçlü bir göz olduğunu söyledi. Normalde inanmam böyle şeylere ama eve girince içimde bir sıkıntı oluyor, uykulu hissediyorum, gücüm tükeniyor sanki. Sordum eşimde de öyle oluyormuş. Evde kendi kendine bir şeyler kırılıyor sürekli. Daha dün yanı başımda çerçeve çıt çıt çatladı. Sizce ne yapmalıyım? Vesvese mi yapıyorum sizce?