allah eşime sabır versin

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar ben çok tuhaflaştım bu ara ya eşimin herşeyine karışıyorum çıldırdım bu aralar eşim her akşam bana bşeyler alıyo mutlaka çiçekler süsler ne bilim dün akşam kızdım ona yattım öbür odaya geldi zorla kucağına aldı beni yatağımıza yatırdı kızmıştımya ona ilk defa hiç bişeyi toplamadan yattım baktım mutfağı tertemiz yapmış çamaşırar toplamış katlamış yerleştirmiş kıyamam bide bana süt hazırlamış getirmiş bu aralar gerçekten bana bişeyler oldu yaaa 1 aylık hamileyim şımardım iice çalışlıyorum herşeye bir kulp bulmaya başladım istiyorumki hep benle ilgilensin ben çok mutavazi bir insandım ya çok anlayışlıydım noldu bana böle ya

kızlar ben çok tuhaflaştım bu ara ya eşimin herşeyine karışıyorum çıldırdım bu aralar eşim her akşam bana bşeyler alıyo mutlaka çiçekler süsler ne bilim dün akşam kızdım ona yattım öbür odaya geldi zorla kucağına aldı beni yatağımıza yatırdı kızmıştımya ona ilk defa hiç bişeyi toplamadan yattım baktım mutfağı tertemiz yapmış çamaşırar toplamış katlamış yerleştirmiş kıyamam bide bana süt hazırlamış getirmiş bu aralar gerçekten bana bişeyler oldu yaaa 1 aylık hamileyim şımardım iice çalışlıyorum herşeye bir kulp bulmaya başladım istiyorumki hep benle ilgilensin ben çok mutavazi bir insandım ya çok anlayışlıydım noldu bana böle ya

hormonlrindan dolayidir cnm ne üzel iste bak kocan sn el üstünde tutuyo.sagolsun benim esimde hamileyken ckyardimci olurdu ev isi konusunda toplamasa bile dagitmamaya calisirdi.bak özellikle söylüyorm calisirdi :52:
ama sagolsun cok ilgiliydi herseyime kosustururdu sagolsun

Hormonlardandır. Ama alışkanlık haline getirmemek için kendinizi frenlemeniz gerekiyor öyle ya da böyle.

Bu durum bir süre sonra eşinizde bıkkınlığa neden olabilir ve bu hal gibi davranmaz her zaman.

Sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşaallah.Hayırlı olsun.

Fazla naz asık usandırır demısler ama hamılesın tadını cıkar canım :)
esın de ıyı bırıymıs ıste anlayıslı davranıyor sana ne guzel mutlulugunuz bozulmasın...

ya evet işte bende bundan korkuyorum ya sonra gece oluncada ona sımsıkı sarılıp sakın bırakma diorum kendime gelmem lazımmmmmmmmm :)))

Esinin senin icin yaptiklarini, esine olan sevgini aklina getirerek kendini frenleyebilirsin belki. Tamam hamilesin, ilgi beklersin de, orta yolu bulman lazim.

Buyur burdan yak !
Burda ne eşinden şikayet eden insanlar var eşinizin kıymetinizi bilin gereksiz trip hal ve hareketlerden kaçının...
Bu erkekler diyor ya kadınları anlamak zor, bencede :1:
Bazen ben bile anlayamıyorum hemcinslerimi :44:Toparlanın ne güzel eşiniz var işte :32:

Eşler biririni hoş tutmalı,birbirine küsmez der annem.Yapmayın böyle şeyler,bulmuşsunuz bu kadar iyisini tadını çıkarın.:51:

öncelikle bebeğinizi sağlıkkla mutla huzurla kucağınızı almanızı nasip eyler inş. Yarabbim...

tadını çıkar valla tatlım:51::51: ama fazla naz aşk usandırır bunuda unutma eşini de tebrik ediyorum örnek eş olarak göstereceğim:9:

evet kızlar elimde değil gerçekten bende sonradan pişman oluyorum işte hani dedim paylaşalım belki kendi yanlışım böle göüünmz içine içine girer dieeee ben nemeh bence eşimin gönlünü alıp şımartayım ama azcık olsun fazla değil :)

şu anların tadını çıkar canımmm..
nazlan doyasıya....:82:

inan güzelim bizde aynı durumdayız özelllkle ben. o kadar bağırmama çağırmama katlanıyor bide üstüne yapamadığım işleri yapıyor :) bende çalışıyorum ama sinirlenirken ve öfkelenirken elimde değil. bide hamileliğin etkisi sanırım hep uyusuğum hep yatmak istiyorum. :((

Hislerinizin geçici olduğunu düşünün
ara sıra şımartılmak iyi gelir
naz yapmak gerekir:51:
Allah ağzınızın tadını bozmaasın:nazar:
Allah bebeğinize ve size sağlıklı ömürler versin:nazar:

çok naz aşık usandırmasın dıye;

bıraz fren yapın derim....

kolaya alışmak iyide zora alışmak kötü olabaılır...

ıyı bı hamılelık geçirmenız dıleğiyle.....
:emir_bebek:

daha hamileyim kısmını okumadan ,baslarını okurken içimden galiba hamilesin demek geldi,bunlar normal ,ne güzel ki eşinde karşılık verıyor şımarnana izin veriyor,tadını cıkar

Kesinlikleee tadınıı çıkarttt, bebeğin mucizesi olsa gerek.. Şımarrrrrr şımarabildiğinn kadarrr, ama arada sende şımartmayı unutmaa cicimmm:46:

hamilelikten böyle davranıyor olabilirsin ama bir şekilde kendini toparla canım eşini bunaltma sonra eşin senden uzaklaşmasın:31:

Back
X