- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
çok kötüyüm.daha önce anlatmıştım size annem olacak kadınla ve onun 2.eşinden olan çocukla ilişkimi.dün yine ev sahibi geldi böyle olmaz dedi.bu ses şamata iyi olmaz dedi.karar verdiler çocuk yurda gidecek.kadın da memleketine.bugün bana yine bir sürü beddua ediyor.o.pu.en hafif lafı akla hayale gelmeyecek beddualar ediyor.kanseden geber inşallah diyor ve bunları hakedecek bir evlat olmadım hiçbir zaman.ama ipler tamamen koptu artık.oğluna patates kızartmış oğlu da yemem dedi.bu da tabağı yere fırlattı.bana ciğerin g.tünden dökülsün inşallah dedi.oğluma yemeğini yedirmiyor dedi şimdi benim suçum ne bunda?
artık ipler tamamen koptu asla gitmem onun yanına memlekete.kızlar tek korkum yaz tatilleri yalnızık...hayatta yapayalnızım sadece dua ediyorum ALLAh IM VAKTİMİ TAMAM ET VE CANIMI AL DİYORUM.başka bişey gelmiyor elimden.
artık ipler tamamen koptu asla gitmem onun yanına memlekete.kızlar tek korkum yaz tatilleri yalnızık...hayatta yapayalnızım sadece dua ediyorum ALLAh IM VAKTİMİ TAMAM ET VE CANIMI AL DİYORUM.başka bişey gelmiyor elimden.