Allah ım sen hayırlısını ver

Allah tüm isteyenlere bebişler nasip etsin inş. Bi bakarsın ikizlerin olmuş. Allah istemezse bi yaprak bile kıpırdamaz. Benim mucizem yolda. Seninkide olacak eminim arkadaşım. Nebileyim icime öyle doğdu...

kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı
Öyle bir başlık yazmışsın ki her okuyuşumda amin diyorum:))
olur merak etme nasipte varsa imkansız olan bile gerçek oluyor

Allah tüm isteyenlere bebişler nasip etsin inş. Bi bakarsın ikizlerin olmuş. Allah istemezse bi yaprak bile kıpırdamaz. Benim mucizem yolda. Seninkide olacak eminim arkadaşım. Nebileyim icime öyle doğdu...
İnşallah arkadasım inşallah sanada Rabbim sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin

Amin canım araştırırım moral ikimizdede sıfır ben ağladım eşim ağlayamadı da
Ağlamayın sen eşini seviyorsun eşin seni bu psikolojiyi bilirim kürtaj olduğumda kocama bir daha bebek sahibi yapamayabilirim seni istersen boşanalım demiş insanım ben eşim bana hiç unutmam senden hiç çocuğum olmayacağını bilsem yine ayrılmam senden ne biçim konuşuyorsun sen dedi benimkide salaklikti biliyorum ama ışte çok kötüydüm o zaman destek ol eşine sen ağladıkça o daha çok.uzulur

Ağlamayın sen eşini seviyorsun eşin seni bu psikolojiyi bilirim kürtaj olduğumda kocama bir daha bebek sahibi yapamayabilirim seni istersen boşanalım demiş insanım ben eşim bana hiç unutmam senden hiç çocuğum olmayacağını bilsem yine ayrılmam senden ne biçim konuşuyorsun sen dedi benimkide salaklikti biliyorum ama ışte çok kötüydüm o zaman destek ol eşine sen ağladıkça o daha çok.uzulur
Canımsın Sibel kıyamam sana Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah sen ne güzel bir kadınsın ya seni hiç tanımıyorum ama garip bi şekilde çok seviyorum.tabiki destek olucam doktor da söyledi benim tavrım şuanda çok önemliymiş

Bende senden beterin arkadaşım.6ay önce düşük sperm sayısı yüzünden ameliyat oldu eşim şimdi tahlillerde sayının daha da düştüğünü öğrendik... bilmiyorum napmalı ama asilamaysa aşılama tüp bebek se tup bebek. Kendimi üzmeyeceğim artık karar verdim doktor bizi nasıl yonlendirirse kabul edicem.. Herkes doğal hamil e kalmak zorunda değil Rabbim dert vermiş derman da vermis üzme kendini de eşin de üzülür

kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı

Zamanında bende çok üzüldüm...
Eşimde sperm sayısı iyiydi ama hız ve yapısı çok kötüydü eşim ameliyat oldu neler neler denedik 30 ay boyunca hiç hamile kalamadim. Şimdiki aklım aklım olsa hiç yıpratmazdim kendimi.
Sperm problemli olunca aşılama önermiyorlar ben yaptırdım yine de ama olumsuz oldu.
Güç bela tüp bebeğe karar verdik ( ne varsa bu kadar zorlanacak) iyi ki iyi ki de yaptırmıştım. Minigim şuan karnımda inşallah sağlıklı, hayırlı bir şekilde kucağıma alırım. :dua:
Demem o ki üzülme hem de hiç üzülme yine bu süre vitamin takviyeleri alın bakın olmazsa yılmadan büyük bir inançla tedaviye basla canım
İnşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip eder :dua:

Hiiicccc korkma ,endişe etme bir tane sperm olması bile yeterli bebek için .. bende tüp bebek hamilesiyim ,egerki imkânınız varsa ve hemen istiyorsanız hemen bulunduğunuz şehirde bir merkeze başlayın ,vitamin ilaç vs erkek faktörüne pek fayda etmiyor ama korkutmasin umutsuzluğa kapılmayın ,tüp bebek ile bebek sahibi olabilirsiniz korkukalacak bir şey yok

3 arkadasim bu sebepliydi 1 tanesi tup le ikizleri oldu diger 2 si varikosel ameliyat sonrasi tam tup deneyeceksen surpriz bebis geldi ikisininde.misal bizimde genetik sorun vardi tup yaptrdik genetige bakildi 9 taneden hic saglikli gelmedi transfer bile olmadi ama ertesi ay dogal yolla oldu simdi bebegimm digdu bile 5.bucuk aylik

Vee insanin basina hersey geliyor. Hayatta aklima gelmezken bende oldum.ve oraya gidince ajnladimki normal yolla olan nekadar az insan var .herkes gizledgi icin bilmiyorsun.

Tek doktorun sözüyle hareket etmeyin. Mutlaka farklı bir doktora ve farklı vir laboratuvara tahlil verin.
Aşılama çok çok basit bi işlem. Ama doğala yakın bir yöntem. Yani başarı şansı çok da yüksek değil. Sizin gerekli hormon tahlilleriniz yapıldıktan sonra adetin ikinci gününden itibaren 2 3 gunde bir doktora gidiyorsunuz. Yumurta gelistirmek için ilac veya igne veriyor. Her gittiginizde yumurtanın boyu takip ediliyor yaklaşık 18 19 mm olunca catlatma ignesi yapiliyor ve bu igneden sonra yaklaşık 36 saat sonra eşinizin o an verdiği sperm islemden gecirilerek incecik vir kataterle yumurtalariniza en yakın yere bırakılıyor. 14 gun sonra da sonucu öğreniyorsunuz.
Maliyeti ve zahmeti çok fazla değil. Ama vakit kaybetmek istemezseniz direk tüp bebek de deneyebilirsiniz. Eşimin morfolojisi yuzde uc olmasina ragmen ilk asilamamiz tuttu.
Keçiboynuzu kurunu de mutlaka araştırın. Allah sağlıkla nasip etsin. Stres en büyük düşman. Mümkün oldugu kadar kafaya takmamaya çalışın

Back
X