- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin kardeşim sen şimdi hamişsin ya duan kabul olurmuş bana ve isteyen herkesede dua edermisin
Amin canım benim sağlıklıca inşallah dileyen herkese Rabbim nasip etsinrabbim hayırlısı ile karnını ve kucağını doldursun inşallah
Kuru incir canım zeytinyağında 1 gece bekletip yenecek. Keçiboynuzu kürü kaynatıp içiliyor sabah akşamZeytin yağında kuru İncirmi keci boynuzumu canım anlayamadım
Amin canım inşallahinsallah canim en kisa zamanda hamile kalirisn hic tup bebege fln ihtiyac duymadan
Öyle bir başlık yazmışsın ki her okuyuşumda amin diyorum:))kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı
İnşallah arkadasım inşallah sanada Rabbim sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsinAllah tüm isteyenlere bebişler nasip etsin inş. Bi bakarsın ikizlerin olmuş. Allah istemezse bi yaprak bile kıpırdamaz. Benim mucizem yolda. Seninkide olacak eminim arkadaşım. Nebileyim icime öyle doğdu...
Öyle tabi Allah'ıma kurban olayım o kulunu darda koymazÖyle bir başlık yazmışsın ki her okuyuşumda amin diyorum:))
olur merak etme nasipte varsa imkansız olan bile gerçek oluyor
amin canımAmin canım benim sağlıklıca inşallah dileyen herkese Rabbim nasip etsin
Ben o doktoru paralardım orda vallahi ı doktor niye olmuş acabaÜzüntüden bişey diyememişlerdir galiba. Ağlayarak bizi aradıklarını hatırlıyorum. nekadar kırıcı üzücü dimi ama
Ağlamayın sen eşini seviyorsun eşin seni bu psikolojiyi bilirim kürtaj olduğumda kocama bir daha bebek sahibi yapamayabilirim seni istersen boşanalım demiş insanım ben eşim bana hiç unutmam senden hiç çocuğum olmayacağını bilsem yine ayrılmam senden ne biçim konuşuyorsun sen dedi benimkide salaklikti biliyorum ama ışte çok kötüydüm o zaman destek ol eşine sen ağladıkça o daha çok.uzulurAmin canım araştırırım moral ikimizdede sıfır ben ağladım eşim ağlayamadı da
Ben o doktoru paralardım orda vallahi ı doktor niye olmuş acaba
Canımsın Sibel kıyamam sana Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah sen ne güzel bir kadınsın ya seni hiç tanımıyorum ama garip bi şekilde çok seviyorum.tabiki destek olucam doktor da söyledi benim tavrım şuanda çok önemliymişAğlamayın sen eşini seviyorsun eşin seni bu psikolojiyi bilirim kürtaj olduğumda kocama bir daha bebek sahibi yapamayabilirim seni istersen boşanalım demiş insanım ben eşim bana hiç unutmam senden hiç çocuğum olmayacağını bilsem yine ayrılmam senden ne biçim konuşuyorsun sen dedi benimkide salaklikti biliyorum ama ışte çok kötüydüm o zaman destek ol eşine sen ağladıkça o daha çok.uzulur
kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı
kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı
3 arkadasim bu sebepliydi 1 tanesi tup le ikizleri oldu diger 2 si varikosel ameliyat sonrasi tam tup deneyeceksen surpriz bebis geldi ikisininde.misal bizimde genetik sorun vardi tup yaptrdik genetige bakildi 9 taneden hic saglikli gelmedi transfer bile olmadi ama ertesi ay dogal yolla oldu simdi bebegimm digdu bile 5.bucuk aylikkızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı
Vee insanin basina hersey geliyor. Hayatta aklima gelmezken bende oldum.ve oraya gidince ajnladimki normal yolla olan nekadar az insan var .herkes gizledgi icin bilmiyorsun.kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı