Allah ım sen hayırlısını ver

Tek doktorun sözüyle hareket etmeyin. Mutlaka farklı bir doktora ve farklı vir laboratuvara tahlil verin.
Aşılama çok çok basit bi işlem. Ama doğala yakın bir yöntem. Yani başarı şansı çok da yüksek değil. Sizin gerekli hormon tahlilleriniz yapıldıktan sonra adetin ikinci gününden itibaren 2 3 gunde bir doktora gidiyorsunuz. Yumurta gelistirmek için ilac veya igne veriyor. Her gittiginizde yumurtanın boyu takip ediliyor yaklaşık 18 19 mm olunca catlatma ignesi yapiliyor ve bu igneden sonra yaklaşık 36 saat sonra eşinizin o an verdiği sperm islemden gecirilerek incecik vir kataterle yumurtalariniza en yakın yere bırakılıyor. 14 gun sonra da sonucu öğreniyorsunuz.
Maliyeti ve zahmeti çok fazla değil. Ama vakit kaybetmek istemezseniz direk tüp bebek de deneyebilirsiniz. Eşimin morfolojisi yuzde uc olmasina ragmen ilk asilamamiz tuttu.
Keçiboynuzu kurunu de mutlaka araştırın. Allah sağlıkla nasip etsin. Stres en büyük düşman. Mümkün oldugu kadar kafaya takmamaya çalışın
Aşılama için kadının tüplerine baktırmak da gerekiyor mu acaba açık mi degilmi diye

Bende senden beterin arkadaşım.6ay önce düşük sperm sayısı yüzünden ameliyat oldu eşim şimdi tahlillerde sayının daha da düştüğünü öğrendik... bilmiyorum napmalı ama asilamaysa aşılama tüp bebek se tup bebek. Kendimi üzmeyeceğim artık karar verdim doktor bizi nasıl yonlendirirse kabul edicem.. Herkes doğal hamil e kalmak zorunda değil Rabbim dert vermiş derman da vermis üzme kendini de eşin de üzülür
Sende üzülme canım ben eşime belli etmiyorum canım benim sigarayı bırakmak için neler araştırmış bugün gelir gelmez ilacını içti üzgün belli etmiyor ama ben anlıyorum suçlu hissediyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Zamanında bende çok üzüldüm...
Eşimde sperm sayısı iyiydi ama hız ve yapısı çok kötüydü eşim ameliyat oldu neler neler denedik 30 ay boyunca hiç hamile kalamadim. Şimdiki aklım aklım olsa hiç yıpratmazdim kendimi.
Sperm problemli olunca aşılama önermiyorlar ben yaptırdım yine de ama olumsuz oldu.
Güç bela tüp bebeğe karar verdik ( ne varsa bu kadar zorlanacak) iyi ki iyi ki de yaptırmıştım. Minigim şuan karnımda inşallah sağlıklı, hayırlı bir şekilde kucağıma alırım. :dua:
Demem o ki üzülme hem de hiç üzülme yine bu süre vitamin takviyeleri alın bakın olmazsa yılmadan büyük bir inançla tedaviye basla canım
İnşallah en hayırlı zamanda Rabbim nasip eder :dua:
Amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizlerden de

Hiiicccc korkma ,endişe etme bir tane sperm olması bile yeterli bebek için .. bende tüp bebek hamilesiyim ,egerki imkânınız varsa ve hemen istiyorsanız hemen bulunduğunuz şehirde bir merkeze başlayın ,vitamin ilaç vs erkek faktörüne pek fayda etmiyor ama korkutmasin umutsuzluğa kapılmayın ,tüp bebek ile bebek sahibi olabilirsiniz korkukalacak bir şey yok
Allah sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin sanada canım eşime verilen ilacı araştırdım birçok kullanan erkek yorum yapmış hepside sonuçtan memnun hatta ilaç bitmeden eşi hamile kalanlarda varmış

3 arkadasim bu sebepliydi 1 tanesi tup le ikizleri oldu diger 2 si varikosel ameliyat sonrasi tam tup deneyeceksen surpriz bebis geldi ikisininde.misal bizimde genetik sorun vardi tup yaptrdik genetige bakildi 9 taneden hic saglikli gelmedi transfer bile olmadi ama ertesi ay dogal yolla oldu simdi bebegimm digdu bile 5.bucuk aylik
Maşallah darısı bizlere inşallah

Sende üzülme canım ben eşime belli etmiyorum canım benim sigarayı bırakmak için neler araştırmış bugün gelir gelmez ilacını içti üzgün belli etmiyor ama ben anlıyorum suçlu hissediyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin amin...evet biz duyguları daha fazla belli ediyoruz ağlıyoruz sizliyoruz ama onlar sadece susuyorlar.. ınsallah hayırlı bi şekilde bebek nasip eder Rabbim bizlere de. ..

Canımsın Sibel kıyamam sana Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah sen ne güzel bir kadınsın ya seni hiç tanımıyorum ama garip bi şekilde çok seviyorum.tabiki destek olucam doktor da söyledi benim tavrım şuanda çok önemliymiş
Bende seni gerçekten görmesem de çok.seviyorum canım inşallah bizlerde evlat sahibi oluruz ama su bir gerçekki hiç olmayacaksa olmaz varsa nasibimizde olur eskiden eşim sorardı bebek diye şimdi.hic konuşmuyoruz bile o da diyor nasip diye bende
Birde bizim ikimizdede problem yok çok şükür hamile kaldım ama bebek değişime uğradı ve bir çeşit tümör oldu şimdi hamile kalsam tekrarlama olasılığı daha fazla birdahaki sefere daha fazla ama napalim umut sonuçta eşim en büyük destekçim bende onun sende destek olacaksın sakın ağlayıp üzülüp kendini daha fazla kötü hissettirme eşine tıp çok ilerledi şimdi Allah'tan bir engel olmadıkça nasip olur insallah

Tek doktorun sözüyle hareket etmeyin. Mutlaka farklı bir doktora ve farklı vir laboratuvara tahlil verin.
Aşılama çok çok basit bi işlem. Ama doğala yakın bir yöntem. Yani başarı şansı çok da yüksek değil. Sizin gerekli hormon tahlilleriniz yapıldıktan sonra adetin ikinci gününden itibaren 2 3 gunde bir doktora gidiyorsunuz. Yumurta gelistirmek için ilac veya igne veriyor. Her gittiginizde yumurtanın boyu takip ediliyor yaklaşık 18 19 mm olunca catlatma ignesi yapiliyor ve bu igneden sonra yaklaşık 36 saat sonra eşinizin o an verdiği sperm islemden gecirilerek incecik vir kataterle yumurtalariniza en yakın yere bırakılıyor. 14 gun sonra da sonucu öğreniyorsunuz.
Maliyeti ve zahmeti çok fazla değil. Ama vakit kaybetmek istemezseniz direk tüp bebek de deneyebilirsiniz. Eşimin morfolojisi yuzde uc olmasina ragmen ilk asilamamiz tuttu.
Keçiboynuzu kurunu de mutlaka araştırın. Allah sağlıkla nasip etsin. Stres en büyük düşman. Mümkün oldugu kadar kafaya takmamaya çalışın
Canım benim doktorum gerçekten işinde uzman çocuğu olmaz denilen kaçtane aileyi bebek sahibi yaptı tabi önce Allah ın izniyle sonuçlara bakınca bu sperm sayısının dörtte birine sahip hastam var benim doğal yolla hamile kaldı eşin ürologun verdiği ilacı kullansın olmadı aşılamayla hallederiz dedi.bakalım hayırlısı

kızlar daha öncede konu açtım geçen hafta 1 yıldır bebiş olmadı diye doktora gittik çok şükür bende herşey yolunda ama eşimde sperm sayısı çok düşük ve hareket değeri düşük çıktı hastanede kaldım öylece internet ten araştırdım bu durumda normal gebelik tabi Rabbim bilir ama zor deniyor doktor da öyle söyledi ama yinede eşime proxeed plus başladı 3 ay sonra tekrar test yapılacak artarsa sayı ve hareketlilik sorun yok ama olmazsa aşılama tüp bebek falan denenecek bu durumu yaşayan varmı kurban olayım bişey söyleyin çok moralim bozuldu ben hiç bilmem aşılama tüp bebek nasıl olur içimi korku sardı
Canım merhaba, ilk önce şunu söyleyeyim yanlız değilsin :KK16: çok şükür çözümü olmayan sorun da yok , bizim de aynı sorun vardı eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve bir süre eczanelerde satılan keçiboynuzu pekmezi aldım her gün sabah akşam bir kaşık yedi sayıda artma oldu morfoloji de yükseldi ama bizim yaşta biraz olduğu için zaman kaybetmek istemedik, ayrıca bende miyom vardı ameliyat oldum o nedenle korunduk vs zaman kaybetmemek için tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu, rabbim sağlık versin zor süreçler benim için zorluğu sadece psikolojikti , gönlünü ferah tut psikoloji çok önemli yaşın gençse acele etme dediklerimi yap ve şükret çözümü olmayan sorun değil, kafana ne takılırsa sor canım

Canım benim doktorum gerçekten işinde uzman çocuğu olmaz denilen kaçtane aileyi bebek sahibi yaptı tabi önce Allah ın izniyle sonuçlara bakınca bu sperm sayısının dörtte birine sahip hastam var benim doğal yolla hamile kaldı eşin ürologun verdiği ilacı kullansın olmadı aşılamayla hallederiz dedi.bakalım hayırlısı
Sperm sayısı kaç. Ne kadarı hareketli

Doktor ya da laboratuvar kusurlu diye demiyorum. Ama herkes sasirabilir, yanilabilir. Göz de yanılır, alet de. Boyle seylerde ben mutlaka tahlilin başka yerde de yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Ben aşılama için hastaneye giderken biriyle karşılaşmıştım. Adama asla çocuğun olma ihtimali yok demişler, kadın sürekli keçiboynuzu kuru yaptım dedi. Yanlarında 4 yasinda kızı vardi, ikinci cocuk icin tekrar doktora gelmisler. Yani Rabbim ol dedi mi oluyor. Ama tabii insan da elinden geleni yapmalı.
Bir tanidigimiza tüp bebek yapmak için sonuclarini düşük göstermişlerdi. Malesef bu iş artık ticarete dokuldu. Kimse kimsenin sağlığını ve duygularını umursamiyor

Bende seni gerçekten görmesem de çok.seviyorum canım inşallah bizlerde evlat sahibi oluruz ama su bir gerçekki hiç olmayacaksa olmaz varsa nasibimizde olur eskiden eşim sorardı bebek diye şimdi.hic konuşmuyoruz bile o da diyor nasip diye bende
Birde bizim ikimizdede problem yok çok şükür hamile kaldım ama bebek değişime uğradı ve bir çeşit tümör oldu şimdi hamile kalsam tekrarlama olasılığı daha fazla birdahaki sefere daha fazla ama napalim umut sonuçta eşim en büyük destekçim bende onun sende destek olacaksın sakın ağlayıp üzülüp kendini daha fazla kötü hissettirme eşine tıp çok ilerledi şimdi Allah'tan bir engel olmadıkça nasip olur insallah
Rabbim cümlemize sağlıklıca nasip etsin inşallah

Doktor ya da laboratuvar kusurlu diye demiyorum. Ama herkes sasirabilir, yanilabilir. Göz de yanılır, alet de. Boyle seylerde ben mutlaka tahlilin başka yerde de yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Ben aşılama için hastaneye giderken biriyle karşılaşmıştım. Adama asla çocuğun olma ihtimali yok demişler, kadın sürekli keçiboynuzu kuru yaptım dedi. Yanlarında 4 yasinda kızı vardi, ikinci cocuk icin tekrar doktora gelmisler. Yani Rabbim ol dedi mi oluyor. Ama tabii insan da elinden geleni yapmalı.
Bir tanidigimiza tüp bebek yapmak için sonuclarini düşük göstermişlerdi. Malesef bu iş artık ticarete dokuldu. Kimse kimsenin sağlığını ve duygularını umursamiyor
Zaten bekleyeceğiz 3 ay hiçbirşey yapmadan sadece ilaç kullanılacak hayırlısı gün doğmadan neler doğarmış

Canım merhaba, ilk önce şunu söyleyeyim yanlız değilsin :KK16: çok şükür çözümü olmayan sorun da yok , bizim de aynı sorun vardı eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve bir süre eczanelerde satılan keçiboynuzu pekmezi aldım her gün sabah akşam bir kaşık yedi sayıda artma oldu morfoloji de yükseldi ama bizim yaşta biraz olduğu için zaman kaybetmek istemedik, ayrıca bende miyom vardı ameliyat oldum o nedenle korunduk vs zaman kaybetmemek için tüp bebek yaptırdık çok şükür tuttu, rabbim sağlık versin zor süreçler benim için zorluğu sadece psikolojikti , gönlünü ferah tut psikoloji çok önemli yaşın gençse acele etme dediklerimi yap ve şükret çözümü olmayan sorun değil, kafana ne takılırsa sor canım
33-34 yaşındayız ama bende herşey normal çok şükür ama bakalım hayırlısı birde rica etsem şu keci boynuzu kürü nasıl tarifini detaylıca tarif edermisin

Back
X