Allah imm

Anlasilan her kafan ayri ses cikiyor. Zaten sonuc olarak isin dogrusunu ogrenebilecegimizi de sanmiyorum. Genelde olu ve yarali sayisi az soyleniyor.
Ne fark eder ki sayısı? 1 kişi de olsa giden gitti
40 ölü olduğu soyleniyor 4 canlı bomba. Tam kabus:-(
Bunun adı katliam . Allah belalarını versin

Atatürk hava limanı şu an 10 ölü 20'den fazla yaralı var.
Ciddi misiniz.
Rabbim onlari kahhaaar sifatiyla kahretsin ins.
Geberesiceler kokleri kurumadi gitti .
Ins soyunux kurur pkk.
Allah siz kurutsun ins..
Allahin belalari keske osmanli devleti olsaydi o zaman boyle yapabiliyorlar miydi.
Allahin cezalari.

Ya ben atatürk havalimanından belki 100defa uçağa bindim ,hem iç hatlar hem dış hatlar.benim bilgisayarıma kadar açtırıp baktılar çoğu kez.kafamdaki çıtçıtları çıkarttırdılar.valizimdeki saç maşayı çıkarttırdılar.nasıl oluyorda bu canlı bombalar ellerini kollarını sallayarak giriyorlar ,yatak odamıza kadar karışanlar ,bununda cevabını çıkıp verseler ya....delircem valla delircem....

Kızlar ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum alıyorum:KK42: 7 it varmış denilene göre kalaşnikofla taramışlar polis çatışmış biri öldürülmüş biri x rayda kendini patlatmış birisi otaparkta patlatmış kendini belçika daki patlamaya benzer bir patlama imiş ve denilene göre daha büyük katliam olmadan ucuz atlatılmış hali bu:KK43:Bu şehirden gitmeyi çok isterdim Bakırköy e gitmeye korkuyorum patlama olacak diye 2 aydır falan gitmiyorum avmlere de aynı şekilde.Biz nasıl yaşayacağız böyle :KK43:İstanbul değil tabiki tek tehlikeli ülkenin her yeri güvensiz geliyor bana :KK14:

Ya ben atatürk havalimanından belki 100defa uçağa bindim ,hem iç hatlar hem dış hatlar.benim bilgisayarıma kadar açtırıp baktılar çoğu kez.kafamdaki çıtçıtları çıkarttırdılar.valizimdeki saç maşayı çıkarttırdılar.nasıl oluyorda bu canlı bombalar ellerini kollarını sallayarak giriyorlar ,yatak odamıza kadar karışanlar ,bununda cevabını çıkıp verseler ya....delircem valla delircem....
O sensin belkide pkk ya yardim eden birileri var.
Simdi kimin dost kimin dusman oldugu nerden belli ?

Kızlar ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum alıyorum:KK42: 7 it varmış denilene göre kalaşnikofla taramışlar polis çatışmış biri öldürülmüş biri x rayda kendini patlatmış birisi otaparkta patlatmış kendini belçika daki patlamaya benzer bir patlama imiş ve denilene göre daha büyük katliam olmadan ucuz atlatılmış hali bu:KK43:Bu şehirden gitmeyi çok isterdim Bakırköy e gitmeye korkuyorum patlama olacak diye 2 aydır falan gitmiyorum avmlere de aynı şekilde.Biz nasıl yaşayacağız böyle :KK43:İstanbul değil tabiki tek tehlikeli ülkenin her yeri güvensiz geliyor bana :KK14:
Saldırı şekli cok benze. Ilk duyduğum anda dedim erkek arkadasima. Yapan da aynı örgüt çıkacak muhtemelen. 7 kisiler miymis? Ben en son 4 diye duymuştum. 7 nedir ya:-(

Canim niye korkuyorsun git gez ecel geldiyse sen otururken bile azrail alir canini.
Bombadan mi korkuyon:KK43:

K
Kaos ortamı yarattılar çünkü.. böyle böyle sindirmek istiyorlar . Haince ! Birgün bir anne evladını sokağa , işe , okula ,askere yollayıp, geri dönebileceğinden emin olacak mı acaba ? :(

Ya rabbi senin zehirli boceklerinden kenelerinden sal su pkk nin ustune ve ona yardim edenlere geberip gitsinler ins.
Temizle Allahim onlari icimizden.
Devletimize zeval verme Allahim.

Allah bin türlü belalarını versin..
Yeter artık yaa Allah kahretsin su mubarek gunde bunlari yasatanlari..
Soyunuz sopunuz kurusu n insallah..
Bi an önce kıyamet kopsa artık diyorum ben :KK42:

Canim niye korkuyorsun git gez ecel geldiyse sen otururken bile azrail alir canini.
Bombadan mi korkuyon:KK43:
Tabiki ecel nerede gelecekse gelecek ..ama benim rüyalarım biraz sıkıntılı bazı şeyler gerçekleşti son gördüğüm rüyam beni tedirgin ediyor yıllardır teröristli rüyalar görürüm ....

K

Kaos ortamı yarattılar çünkü.. böyle böyle sindirmek istiyorlar . Haince ! Birgün bir anne evladını sokağa , işe , okula ,askere yollayıp, geri dönebileceğinden emin olacak mı acaba ? :KK43:
Haklısın kaos ortamı.. kzım olmasa biraz rahat olurum belki ama nereye gideceksem kızım yanımda gelmek zorunda.

Saldırı şekli cok benze. Ilk duyduğum anda dedim erkek arkadasima. Yapan da aynı örgüt çıkacak muhtemelen. 7 kisiler miymis? Ben en son 4 diye duymuştum. 7 nedir ya:-(
Evet öyle diyorlar 7 kişiymiş tabi net bilgimi açıklanırsa öğreneceğiz ..şimdi ist valisi gerekli incelemeler yapılacakmışşşşş bana ne bize ne ya bomba patlamadan neden haber olmuyor da patlayınca öğreniliyor herşey Amerika uyarıda bulunmuş niye duymuyoruz bu bilgileri adamlar bas bas bağırıyor kendi vatandaşına gitmeyin diye.

Tabiki ecel nerede gelecekse gelecek ..ama benim rüyalarım biraz sıkıntılı bazı şeyler gerçekleşti son gördüğüm rüyam beni tedirgin ediyor yıllardır teröristli rüyalar görürüm ....
Ruyamda hic gormedim.
Ama cok uzuluyorum bu olaylara bi bitmedi gitti su illet bence diş ulkelee yardim ediyor onlara yoksa mumkunati yok bu kadr sey yapamaya ceaaretleei olsun.
Maksat tr yi karistirip ele gecirmek.
Içten karistiriyorlar hep.dişdan kimse kendini gostremiyo

Back
X