Allah kimseye boyle bir dert vermesin..

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba arkadaslar.aslinda bu dert benim derdim degil.sadece cok uzuldugum icim sizinle paylasmak istedim.ablamin en yakin arkadasinin abisi mide kanseri.daha yeni ogrendiler.kanser olmasina uzuldum ancak beni asil etkileyen uzen sey agustosta bu abinin dugunu olacakti.hersey hazirmis.ev tutulmus, dugun tarihi alinmis ama doktorlar en fazla 2 ay yasar demisler...bunu ona soyleyemediler tabi.ama oyle ya da boyle soylemek zorundalar..cunku dugunu iptal edecekler..dusunsenize ne kadar kotu bi durum..1 ay sonra evleneceksiniz ve size gelip"dugun iptal.2 ay sonra oleceksin" diyorlar..ya da gelinin yerine koyun kendinizi.evleneceginiz sevdiginiz adam dugununuz yapilmadan olecek.kimbilir nasil mutluydular.ne hayaller kurmuslardir..Allahim dusundukce kafam almiyo..duzelcegine dair pek umut yokmus ama lutfen siz de dua edin..Allah'im sifa versin..

bu durumda olan birini tanıyorum. yani bi tanıdığın oğlu.
gelin hastaymış vefat edeceğini söylemişler doktorlar.
düğün gene de yapıldı. çocuk çok seviyormuş. gelinlik giymeden gitmesini istemiyorum diye evlendi 5-6 ay sonra da kız veffat etti.
gerçekten çok zor çok üzücü bir durum. inşallah sağlığına kavuşur.. umut..

çok üzüldüm allh yardımcıları olsun allhtan umut kesilmez şifa versin rabbimm bir insana öleceksin denmez heralde başka birşey bahane edip düğünü ertelemş gibi yapsınlar düşünsenze 2 ay içinde hergün ölümü beklemek nekadar zor ve ürkütücü acıı allhım kimsye vermesin verenede yardım etsin son günlerini engüzel şekilde geçirtsinler ona istediği herşeyi yapmaya çalışsınlar birde tabi elinden geldiğince dini sohbetler açıp şu duayı okumak nekadar sevapmış vs deyip tevbeestgfurllh falangibi tesbihatçektirsinler kurbanoldugum allhımın şafi isiminin yüzüsyu hürmetne şifa ihsan eylesin rabbim kardeşimizeee

cok uzuldum inanin.. kiz icin dha zor olucak.. onca hayaler.. insallah birbirlerini kalpten severk obur dunyada kavusurlar..

çok zor bı durum allah sabır versın nişanlısına ailesıne

mide kanserınden pek ıyıleşen olmuyor ne yazıkkı geçen ay bi yakınımı kaybettım bu hastalık yuzunden

allah şifa versin çok üzüldüm rabbimden umut kesilmez belki bir mucize yaratır yakınlarına da sabır versin gerçekten çok zor

offf aman yarabbi. düşünemiyorum bile böyle bir şeyi,hayal bile edemiyorum. Allah şifa ve sabır versin ne diyebiliriz ki. ilahi takdir sonuçta

Rabbim haklarında hayırlısını eylesin, bolca şifa versin, sabır versin. Dünyada ne dertler var, ben nelerde uğraşıyorum

Allah sifa versin bu mubarek ayda..... insss bir mucize olurda allah sevdiklerine bagislar....... cikmayan candan umit kesilmezmis.....

her kimse ramazanının yüzü suyu hürmetine hayırlısı olsun hakkında
her ölüm erken ölüm her ne kadar ölüm gerçeği var olsada kabullenemiyor insan...

Allah'ım gece gece kalbime bıçak saplandı. Bu nasıl acı. Allah'tan ümit kesilmez İnşallah bir mucize olur. Daha fazla yazamıcam.

ürperdim gözlerım dolduu ALLAHIM KIMSEYI BU DURUMA DUSURMESINN ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN....NE ZAMAN ÖLECEGIMIZI ALLAH BILIRR HERSEY ALLAHTAN BU MUBAREK GUNLERDE BOL BOL DUA ETMEK GEREK..KESKE DUGUNU IPTAL OLMASA ÖLECEKSE BILE MUTLU ÖLSE MURADINA ERMIS OLSA....BU DURUMU SÖYLEYIP DUGUNU IPTAL ETMEKK ZATENN ÖLÜMDEN FARKSIZ OLMAZ...ÇOK ÜZÜLDÜMM RABBİMİN HİKMETİ SONSUZ UMARIM İYİLEŞİR...ALLAH SABIR VERSİN YAKINLARINA...

rabbim şu mübarek günler hürmetine acil şifalar verir inşallah..aklıma geldikçe dua edicem çok üzüldüm.. Allah şifa verirse iyileşmeyecek bi hastalık yok... inşallah güzel haberleini alırız...

Ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok üzücü bir durum. Allah şifasını verir inşallah çok zor, çok yıkıcı.
Merak ettim, 2 ay dediklerine göre bayağı geç kalınmış teşhiste, ciddi bir şikayeti olmamış mı acaba?

ya konuyu açan arkadaş yanlış anlama ama nerden okudum bunu aklımdan çıkmıyo Allah'ım sen yardım et

Çok zor tabi, acıyı yaşayan bilir. Allah geline de, adamın ailesine de sabırlar versin. Kabullenmek zor.

Çok üzüldüm, çok zor bir sınav.

Şu mübarek ayda Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…