- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
21 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var .Erkek arkadaşım kıskanç bende kıskancım ama bazen haksızlığa uğradığımı düşünüyorum artık . Bugün ablamın dişcide randevusu vardı banada gelsene dedi yerini bilmiyorduk cünkü discinin erkek arkadasima sordum sende gidiceksen ben götürurum sizi dedi . Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti . sevgilimin arabası var bir arkadaşınıda alıp arkadaşnin dukkanina gittiler .Sonra dükkanin sahibi olan arkadaşının annesinin şekerimi ne çıkmış onu alıp alhastabeye gittiler ben yine sinirlendim çünkü ne zaman biri hastalansa peşlerinden oda gidiyo bi işe yaramiyo oysaki oturup çay iciyolar kantinde .neyse sinirlendim ama bisey demedim .o çocugunda arabasi var bide . gayet guzel bir sekilde onun arabasina ne oldu neden sen götrdn diye sordum . Verdiği cevap Ben götürmedim Allah n cezası . Kavga felan etsek anlıycam . tamam artik hep agni konuya sinirleniyorum yine sordum diyede kızmış olabilir onuda anlarım ama Allah n cezası ne demek ? Sizce ben hatalı mıyım takmamalı mıyım dsha sonradan onun arabasiyla geldi kdiye mesaj atti bende sormadim say dedim . .Sizce ben abarttim mi hastane konusunda böyle düşündüğüm için Allah n cezasi mıyım ben ? ne yapmalıyım ne diyim