Allah ne muradiniz varsa versin

cook gecmis olsun, erinmedim diger konularini da okudum.. iyi etmissin, bu aile ile bi de uzakta cok zordu ( ben de benzer seyler yasadim ama ben de ayrildim :) ) yeni hayatinda mutluluklar, uzak olmasi bi yerden de avantaj karsilasma ihtimalin bile yok önüne bak, hayallerini gerceklestir .... sana deger vermeyenler senden uzak olsun :)

Ne güzel cümleler bunlar. Allah hayırlı kapılar açsın size. Bilinçli iradeli ne istediğini ve istemediğini bilen insan olmak dünyadaki en büyük güç. Tebrik ederim sizi:)♡♡

cook gecmis olsun, erinmedim diger konularini da okudum.. iyi etmissin, bu aile ile bi de uzakta cok zordu ( ben de benzer seyler yasadim ama ben de ayrildim :) ) yeni hayatinda mutluluklar, uzak olmasi bi yerden de avantaj karsilasma ihtimalin bile yok önüne bak, hayallerini gerceklestir .... sana deger vermeyenler senden uzak olsun :)

evet canim cok haklisin... kurtuldugumuza sükür edelim

Ne güzel cümleler bunlar. Allah hayırlı kapılar açsın size. Bilinçli iradeli ne istediğini ve istemediğini bilen insan olmak dünyadaki en büyük güç. Tebrik ederim sizi:)♡♡

Allah hepimize hayirli kapilar acsin insallah... oyy cok tesekür ederim güzel iltifatlariniz icin yüreginize saglik

Ne güzel yazmışsın kız ben bile burdan rahatladım :) mutluluğun huzurun daim olsun inşallah canım

amiin cümlemizin insallah, bastan cok üzülmüsdüm simdi kendimi 10 kilo zayiflamis hissediyorum :KK70: aslinda gercektende baya baya zayiladim yemek yimedigim icin tatil icin diyet yapmis oldum. :KK70: bir tasta iki kus

Son düzenleme:
Back
X