Allah olmayan herkese evlat versin

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar biz hem kardeş hem kuzen 4 kızdık beraber büyüdük beraber yaşadık herşeyimizi. dosttuk arkadaştık hiçbir sırrımızı atlamadık başkasına anlatmadık. gençtik kanımız kaynadı zaman zaman ama hiç kopmadık. sonra onlar benden önce evlendi kötü niyetli değilim ama yine de içimden hep kıskandım onları. hep peşpeşe nişanlandık onlar peşpeşe evlendi bizim işte bir kısmetsizliktir gitti. nişanlılığımız çok uzun yıllar sürdü neyse sonunda bende evlendim. aradan bir zaman geçti ben hamile kaldım. biliyoeum çok sevindiler ama aynı benim gibi içten içe hep dedilerki nie biz değilde o. ben o çocuğumu düşürdüm ama yine onlar vardı yanımda hiç bırakmadılar yine beraber aştık. aradan 7 ay geçti ben yine hamile kaldım şimdi 3,5 aylık hamileyim allah nazarlardan esirgesin. yine yanımdalar hergün arar sorarlar biz birbimizle hiç konuşmazsak günde 5 kere konuşuruz akşamları buluşmalarımız hafta sonları planlarımız ayrı. ::21: biliyorum onlar böle düşünmüyolar ama benim içim hep buruk hamilelikle ilgili pek konuşmuyorum yanlarında sadece sorarlarsa cvp verip hemen konuyu değiştiriyorum. en mutlu anlarımı onlarla paylaşmak varken ne bilim onları üzerim sanıyorum çok korkuyorum. rabbim en kısa zamanda öncelikle canım kardeşlerime, can yoldaşlarıma ve bu özlemi duyan herkese nasip etsin :10:

elbette kıskanmıyorlardır adınıza seviniyorlardır yine de duyarlılığınız,hassaslığınız ve incitebilirime sahip ince düşünceliliğiniz çok güzel..inşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve inşallah isteyen herkese istediği vakitte bebekler nasip etsin..duanıza canı gönülden AMİN.....

Bence de kıskanmıyorlardır.. :34:

Kardeş gibisiniz netice de.. Sizin adınıza sevinip ' Allah bize de nasip etsin ' diyorlardır :16:

İyi günde olduğu gibi kötü günde de yanınızda bulunmuşlar zaten..

Elbette duyarlı davranmak lazım hassas konular bunlar..

bence bu konular saklandıkça daha göze batar
mutluluğunuzu paylaşın niyetiniz belli zaten
kimsenin yarasına basmıyosunuz
yarın bir gün onlarında olur niye kıskansınlar ,üzülsünler ki
mutluluk paylaştıkça çoğalır :34:

Son düzenleme:
öncelikle amin diyorum Allah çocuk isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
arkadaşlarının seni kıskandığını sanmıyorum ne güzel çok ince düşüncelisin
bence mutluluğunu paylaş canım:31:

Ne güzel,ne içten temenniler bunlar.
Hamilelerin duası kabul olurmuş,eksik etmeyin siz.
Ama bu kadar kendinizi de sıkmayın.Doğal olun.
Onlar zaten sizin ve bebeğinizin iyiliğinden başka bir şey düşünmüyorlardır.
Ve şuna inanın ki asla düşündüğünüz gibi ''niye bize değil de O'na''diye hayıflanmıyorlardır.
Çünkü bu durum onların önce evlenip,sizin sonradan evlenmenizden çok başka,çok daha derin bir durum.
Sizin hamileliğinizde bunu düşünmezler ama haketmeyen insanların elinde heder olan bebekler,yavrular için bunu hissederler.
Sandığınız gibi sizin hamileliğinizden etkilenip,üzülseler,içten içe dertlenseler sizinle eskisi gibi olamazlardı.
Hepimizin anne olmak için bir zamanı var işte,ve bütün bu bekleyişin bir hayrı belkide...
Doğru zaman geldiğin de kuzenleriniz de,bizler de o minik mucizelere sahip oluruz inşallah.

elbette kıskanmıyorlardır adınıza seviniyorlardır yine de duyarlılığınız,hassaslığınız ve incitebilirime sahip ince düşünceliliğiniz çok güzel..inşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve inşallah isteyen herkese istediği vakitte bebekler nasip etsin..duanıza canı gönülden AMİN.....

allah herkese hepsine biran önce birer evlat versin bende biliyorum sevindiklerini ama içim burkuluyor hep çünkü onlarda çok istiyor ::49:

Bence de kıskanmıyorlardır.. :34:

Kardeş gibisiniz netice de.. Sizin adınıza sevinip ' Allah bize de nasip etsin ' diyorlardır :16:

İyi günde olduğu gibi kötü günde de yanınızda bulunmuşlar zaten..

Elbette duyarlı davranmak lazım hassas konular bunlar..

bol bol dua et diolar :) hatta doğumda elime liste vericeklermiş kimseyi atlama herkesi sölicekmişim :emir_bebek:

bence bu konular saklandıkça daha göze batar
mutluluğunuzu paylaşın niyetiniz belli zaten
kimsenin yarasına basmıyosunuz
yarın bir gün onlarında olur niye kıskansınlar ,üzülsünler ki
mutluluk paylaştıkça çoğalır :34:

doğru sölüyosunuz aslında. zaten benden önce bebeği soruyolar hastane günlerimi kontrollerimi benden daha ii takip ediyolar ben üzülürler die çekiniyorum hep sorun bende yani onlarda deil :)

öncelikle amin diyorum Allah çocuk isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
arkadaşlarının seni kıskandığını sanmıyorum ne güzel çok ince düşüncelisin
bence mutluluğunu paylaş canım:31:

söyledikleriniz ii geldi ben bencillik edip onları üzmekten korkuyorum gerçekten dost çok zor bulunan bişey biz mesela iş çevremiz eşlerimizin aileleri nedeniyle farklı çevrelerdede çok bulunuyoruz ama işte yer edinmek ayrı bişey zorlasanda kopmuyor :) iyi ki de kopmuyor :10:

kızlar biliyomusunuz o kızlardan ikisi hamile :) ve şimdi diğer ikisininde acilen çocuğu olması için doktor yolundayız. rabbim en kısa zamanda onlara birer evlat nasip etsin

kızlar biliyomusunuz o kızlardan ikisi hamile :) ve şimdi diğer ikisininde acilen çocuğu olması için doktor yolundayız. rabbim en kısa zamanda onlara birer evlat nasip etsin

sayfanizi yeni gördüm yazinizida okudum. keske herkes sizin gibi bu kadar ince düsünse ama diger arkadaslarinda dedigi gibi kiskanilacak birsey yok hatta sevinilecek birsey.evlat hasreti nedir iyi bilenlerdenim rabbim dilerimki kalan o 2 kiside tez zamanda gobisleri dolar ve saglicakla kucaginiza alirsiniz hep birlikde. ne güzel evlatlarinizda sizler gibi olabilir :))))

doğumda çocuğu olmayan biri için dua edersen olur derler.Ben 2 arkadaşım için dua ettim.1inin 1 sene sonra ikizleri oldu.siz de dua edersiniz.inşallah onların da olur.allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın

sadece konunun başlığına istinaden çok içten aminnnnnnnnnnnnn diyorum...

Back
X