Allah Rızası İçin Acil Yardımmm

Ama dikkatimi çeken bişey oldu yağları sabah kullandım sabahtan belli oğlum durmuyor karnımda 5 dk dinleniyor yine başlıyor aşırı hareketli sabahtan belli oynuyor yağların etkisimi acaba
Olablir canim merak ettim smdiki durmun ne ?

Canım allah kolaylik versin..
ama bebeğin gerçekten doğuma hazır olsa idi doğmaz mıydı ? Bence 10-15 güne muradina erersin inşallah.. biraz daha siksan dişini? Herşeyin hayırlı karali bir vakti var..

Canım allah kolaylik versin..
ama bebeğin gerçekten doğuma hazır olsa idi doğmaz mıydı ? Bence 10-15 güne muradina erersin inşallah.. biraz daha siksan dişini? Herşeyin hayırlı karali bir vakti var..
Artık dayancak gucum kalmadı canım çoçuklarımın gozunun yaşı dinmiyor yalvarıyorlar bana anne kalk oynuyalım diye

Bu forumda bir olay okumuştum birisinin tanıdığı kadın kabizlik sıkıntısı cekiyormus. 32 haftalik hamileymis. Kadına birisi suya hint yağı koyup iç iyi gelir kabizliga demiş. Oda içmiş ve gerçekten de çok iyi gelmiş . Kadincagiz da bikaç gün boyunca içmiş rahatlatiyor diye. Ama sonra bu içtiği yağ doğumunu tetiklemiş yazık 32 haftalik doğum yapmış ve bebeğini de kaybetmis malesef senin bebegin 39 haftalik olmuş istersen birde bu hint yağını dene belki bir faydası dokunur.

Hadi ya ama internette bazılarını işe yaramıyor yazmış.. Bide baksana benim bebeğimide bişey olur diye urperdim biraz hint yağından mı olmuş acaba

Hadi ya ama internette bazılarını işe yaramıyor yazmış.. Bide baksana benim bebeğimide bişey olur diye urperdim biraz hint yağından mı olmuş acaba

Evet hint yağı kasilmalarla beraber doğum sancisini başlatmış ve bu sebepten erken doğum olmuş. Bebekte demek ki daysnamamis güçsüz düşmüş yavrum sizin ki büyükmus gerçi ama yinede ben olsam doktora sormadan bu tarz bitkisel yağları ve ilaçları kullanmazdim.

Evet benim bebeğim büyük bende hapşarı bırakcam birde sürekli bebeğimin hareketlerini takip ediyorum Evet benim bebeğim büyük.. Çok üzüldüm gerçekten :-( gerçi kimisi hint yağının kasılmara yaramadığını dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…