Bugün bebeğim 18 günlük sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğim beslenme sorunu yüzünden beş gün küvezde yattı daha sonrada mememi kabul etmedi aç bıraktım yinede kabul etmedi sütüm iyice kaçtı mecbur mama veriyorum ama onu da sefer de iki ölçek anca alıyor bu ona yetermi iki saatte bir iki ölçek onun için yeterli mi zaten gaz problemimiz var psikolojim iyice bozuldu lütfen akıl verin
Canim benimde sutum bayagi bir azdi ustelik normal dogum yaptim.bebege ilk iki ay mama verdik.bu surecte bol bol taze uzum yedim sutumu sagdim. bebeğim suan biberonu birakti sadece anne sutu alıyor uzum ye bolca ve bebegini sakin ac birakma mama ver ne olacak ac kalmasin.Bugün bebeğim 18 günlük sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğim beslenme sorunu yüzünden beş gün küvezde yattı daha sonrada mememi kabul etmedi aç bıraktım yinede kabul etmedi sütüm iyice kaçtı mecbur mama veriyorum ama onu da sefer de iki ölçek anca alıyor bu ona yetermi iki saatte bir iki ölçek onun için yeterli mi zaten gaz problemimiz var psikolojim iyice bozuldu lütfen akıl verin
İki ölçek yeterlimi iki saatte bir sen na kadar veriyordun canımCanim benimde sutum bayagi bir azdi ustelik normal dogum yaptim.bebege ilk iki ay mama verdik.bu surecte bol bol taze uzum yedim sutumu sagdim. bebeğim suan biberonu birakti sadece anne sutu alıyor uzum ye bolca ve bebegini sakin ac birakma mama ver ne olacak ac kalmasin.
2 saatte bir 2 ölçek 60 ml kast ettiniz heralde yeterli.lutfen anne sutu alsın diye bebegi ac bırakmayın.sarılık olur kan şekeri ani düşer beyin zarar görür .lutfen yeni doğduğu için 2 saati geçirmeyinBugün bebeğim 18 günlük sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğim beslenme sorunu yüzünden beş gün küvezde yattı daha sonrada mememi kabul etmedi aç bıraktım yinede kabul etmedi sütüm iyice kaçtı mecbur mama veriyorum ama onu da sefer de iki ölçek anca alıyor bu ona yetermi iki saatte bir iki ölçek onun için yeterli mi zaten gaz problemimiz var psikolojim iyice bozuldu lütfen akıl verin
Yok sadece bir kere denedim o olayı onun haricinde yapmadım yapamam ki zaten ama işte dayanamıyorum acaba istenilen kiloyu aldırabilecek miyim diye korkuyorum bir de üstüne gaz sancıları uykusuzluk pisikolojim çok bozul du2 saatte bir 2 ölçek 60 ml kast ettiniz heralde yeterli.lutfen anne sutu alsın diye bebegi ac bırakmayın.sarılık olur kan şekeri ani düşer beyin zarar görür .lutfen yeni doğduğu için 2 saati geçirmeyin
canim benimki a...mil adli bi markaydi ben 70cc ye iki olcek koyuyodum kabiz olmasin diye.ayrica maden suyu ic memeni daha cok vermeye calis mamayi iki saatte bir vermiyodum ben gunde 4kere falan veriyordum. Zaten memeyiİki ölçek yeterlimi iki saatte bir sen na kadar veriyordun canım
Mamadan sonrada bir iki cay kasigi su veriyodum mutlaka azar azar ki genzine gitmesin diye bana hemsire demisti.canim benimki a...mil adli bi markaydi ben 70cc ye iki olcek koyuyodum kabiz olmasin diye.ayrica maden suyu ic memeni daha cok vermeye calis mamayi iki saatte bir vermiyodum ben gunde 4kere falan veriyordum. Zaten memeyi
verdikce artar sutun o doymasa yikar ortaligi:) gaza da rezene cayi iyi geliyor icebilirsen.kimyon cok iyi sancılara.
doktor ne diyorBugün bebeğim 18 günlük sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi bebeğim beslenme sorunu yüzünden beş gün küvezde yattı daha sonrada mememi kabul etmedi aç bıraktım yinede kabul etmedi sütüm iyice kaçtı mecbur mama veriyorum ama onu da sefer de iki ölçek anca alıyor bu ona yetermi iki saatte bir iki ölçek onun için yeterli mi zaten gaz problemimiz var psikolojim iyice bozuldu lütfen akıl verin
Bu zamanlar zor ve endiseli zamanlar ama şunu bil sabırla geçiyor.sakin olacaksın önce memeyi vereceksin sonra sutunun az olduğundan ve doynadığından emin sen mamayi vereceksin .mama öcü değil ama tabiki anne sutu için pompa al her 2 saatte bebekten sonra sağ elinden geleni yap ne kadar anne üstünde nasibi varsa o kadar içer .Yok sadece bir kere denedim o olayı onun haricinde yapmadım yapamam ki zaten ama işte dayanamıyorum acaba istenilen kiloyu aldırabilecek miyim diye korkuyorum bir de üstüne gaz sancıları uykusuzluk pisikolojim çok bozul du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?