- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
ama nasıl döner ayrılalım biz mutlu olamayız diyor istemiyor acaba iş ciddiye binince bahane mi etti yoksa gerçekten bitirdim mi sevgisiniz? bilemiyorum.Neden alttan alıyorsun biterse bitsin de üzülsen de belli etme seviyorsa döner zaten dönmezse hiç senin olmamıştır
o da üzülsün pişman olsun istiyorum çok çok kötüyüm şu anda..Bulunmadık bursa kumaşımı
seni istemeyeni sen neden istiyorsun sal gitsin
bunu şu aşamada yaptım sanırım adresini ver sana eşyalarını göndericem dedim oı da zaman ver saat sekize kadar dedi tamam dedim.uzak şehirde olduğu için telefonla konuşabiliyoruz.sanırım bitti.dönmez artık.Acını hafife almak istemem ama bu ne hal böyle?dünyanın sonumu giderse?bırak gitsin zaten seviyor olsa gitmezdi..gururlu ol ve onun gözlerinin içine bakarak güle güle de...
o da üzülsün pişman olsun istiyorum çok çok kötüyüm şu anda..
biraz önce mesajlaştık adresini ver eşyalarını gönderecem dedim tamam dedi verdi adresini.Hıç arama sen , seni seviyorsa o seni arar bırak o peşinden koşsun, erkekler sonradan pişman olur
acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.
bu kez kesin bitti gibi.önceden yanıma gelmek için can atan insan şimdi gelemem ben oraya başka şehirde buluşalım diyorr.
ben de ona dedim ki
bugün 12 mart 2016 sanırım bitti.biraz önce telefonda konuştum çok soğuktu.artık sevmiyor gibiydi.ben de dedim ki "bende kalan eşyalarını göndericem adresini ver" o da "bekle akşama kadar saat sekize kadar" dedi.bir arkadaşıyla konuşacakmış.
acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.ama çok soğuk konuştu benimle.
ayrılma neden ilerde mutlu olacağımızı düşünmemesiymiş.ben ona bana son geldiğinde çok sinirli hırçın davranmıştır sebeb bu ayrılık için.
içim eriyor ağlamaktan bittim.şu aşamada yapacağım en mantıklı hareket ne olur bilmiyorum.bir gün döner mi sizce? nasıl bir duruş sergilesem döner? kendim çok kötü hissediyorum.
peki benden soğumuş beni istemiyor geri dönüşü yok mudur?Geri adim atma biri var veya yok sana mutlu olamayiz diyebiliyorsa zaten seni sevmiyo yoksa hicbir caba harcamadan boyle konusmaz senden sogumus seni istemiyor net bu aglama bosver zaman herseyin ilaci unutursun emin ol
bu kez kesin bitti gibi.önceden yanıma gelmek için can atan insan şimdi gelemem ben oraya başka şehirde buluşalım diyorr.
ben de ona dedim ki
bugün 12 mart 2016 sanırım bitti.biraz önce telefonda konuştum çok soğuktu.artık sevmiyor gibiydi.ben de dedim ki "bende kalan eşyalarını göndericem adresini ver" o da "bekle akşama kadar saat sekize kadar" dedi.bir arkadaşıyla konuşacakmış.
acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.ama çok soğuk konuştu benimle.
ayrılma neden ilerde mutlu olacağımızı düşünmemesiymiş.ben ona bana son geldiğinde çok sinirli hırçın davranmıştır sebeb bu ayrılık için.
içim eriyor ağlamaktan bittim.şu aşamada yapacağım en mantıklı hareket ne olur bilmiyorum.bir gün döner mi sizce? nasıl bir duruş sergilesem döner? kendim çok kötü hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?