ALLAH RIZASI için bakın ne olur...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
bu kez kesin bitti gibi.önceden yanıma gelmek için can atan insan şimdi gelemem ben oraya başka şehirde buluşalım diyorr.
ben de ona dedim ki
bugün 12 mart 2016 sanırım bitti.biraz önce telefonda konuştum çok soğuktu.artık sevmiyor gibiydi.ben de dedim ki "bende kalan eşyalarını göndericem adresini ver" o da "bekle akşama kadar saat sekize kadar" dedi.bir arkadaşıyla konuşacakmış.
acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.ama çok soğuk konuştu benimle.
ayrılma neden ilerde mutlu olacağımızı düşünmemesiymiş.ben ona bana son geldiğinde çok sinirli hırçın davranmıştır sebeb bu ayrılık için.
içim eriyor ağlamaktan bittim.şu aşamada yapacağım en mantıklı hareket ne olur bilmiyorum.bir gün döner mi sizce? nasıl bir duruş sergilesem döner? kendim çok kötü hissediyorum.
..........................
13 Mart 2016
dün aradım ağladım düzelticemi söyledimdavranışlarımı tamam dedi ayrılmıyoruz er ya da geç nikah yapacaz istediğin olacak dedi.ama bir anda sana sıcak davranmamı bekleme dedi.gerekten de soğuk daranıyor bana napıcam bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden alttan alıyorsun biterse bitsin de üzülsen de belli etme seviyorsa döner zaten dönmezse hiç senin olmamıştır
ama nasıl döner ayrılalım biz mutlu olamayız diyor istemiyor acaba iş ciddiye binince bahane mi etti yoksa gerçekten bitirdim mi sevgisiniz? bilemiyorum.

walla canım hayrlısı olsun dıye dua etmeyı dene bence o kadrda şişirme adamı kmse vazgeclmez degldr...sevnce o hayatndan cıkarsa yasayamazsın gıı gelıyor ama ınan oyle degıl... ewlenpte yıllarca acı cekecegıne bıkac ay uzulp snra alısırsın.. terch senn yınede hakknda hayrlısı olsun

Acını hafife almak istemem ama bu ne hal böyle?dünyanın sonumu giderse?bırak gitsin zaten seviyor olsa gitmezdi..gururlu ol ve onun gözlerinin içine bakarak güle güle de...
bunu şu aşamada yaptım sanırım adresini ver sana eşyalarını göndericem dedim oı da zaman ver saat sekize kadar dedi tamam dedim.uzak şehirde olduğu için telefonla konuşabiliyoruz.sanırım bitti.dönmez artık.

Dönmezse dönmesi nolur yani kiyamet mi kopar. Oda siradan bi insan niye bu kadar anlam yukleyip kahroluyorsunuz.
Biri size deger vermiyorsa sende vermiceksin kural basit.
Sende Allah rizasi icin aklini basina topla

Yapacaginiz en mantikli hareket, donusu olmamak uzere bu kisiyi yok saymak olacaktir.

Hıç arama sen , seni seviyorsa o seni arar bırak o peşinden koşsun, erkekler sonradan pişman olur
biraz önce mesajlaştık adresini ver eşyalarını gönderecem dedim tamam dedi verdi adresini.
ona bende kalan eşyalarını ve hediyelerini gönderecem.şu saatten sonra bile arar mı pişman olur mu sence? zannetmyiroum ama

acaba bir kız mı var yedekte tuttuğu? bunu düşünmeye başladım ama yok diyor.

Adam "Hee var yedekte 2-3 tane" mi diyecekti varsa? Niye böyle anlamsız bi soru sordun ki?
Kadınlık gururunu kırdırma, dönmezse dönmesin.
Kusura bakma belki gaddarca olacak ama İki üç ağlarsın geçer.

Valla benim çevremde gördüğümü söyleyeyim sana: İlişkide kadın, erkeğe göre çok daha fazla seviyor-üzerine titriyorsa, mutlaka bi pislik çıkıyor.

Amaaannn neler neler yaşayıp arkasına bakmadan ayrılanlar var.
Dua et hakkaten mutsuzluğu düşünüp mutsuz olmadan bitirmiş. Ya bide karnında bebek olsaydı öyle deseydi.
Hayırlısı olsun..

Geri adim atma biri var veya yok sana mutlu olamayiz diyebiliyorsa zaten seni sevmiyo yoksa hicbir caba harcamadan boyle konusmaz senden sogumus seni istemiyor net bu aglama bosver zaman herseyin ilaci unutursun emin ol

Geri adim atma biri var veya yok sana mutlu olamayiz diyebiliyorsa zaten seni sevmiyo yoksa hicbir caba harcamadan boyle konusmaz senden sogumus seni istemiyor net bu aglama bosver zaman herseyin ilaci unutursun emin ol
peki benden soğumuş beni istemiyor geri dönüşü yok mudur?

Anlayamadığım şey şu ki; beyefendi eşiniz mi ve bu kadar uzak neden kalmak zorunda? Ikincisi ise eğer beraber yaşadığınız bir insansa sizi bir arada tutan tek şey nedir diye düşünmek lazım. En başta ki yanlış i arayıp bulmak zor olmasa gerek.

Evli misiniz ki bosanma gibi bi derdiniz olsun. Cocugunuz mu var? Allah askina bosver in gitsin. Bulunmaz hint kumasi mi? Sizi istemeyeni sizde istemeyin ya, deger mi kendini degersizlestirmeye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…