Allah rizası için bana moral verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bngu_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
67
33
88
30
Çok sevdiğim İş yerinden tacize uğradığım için çıkmak zorunda kaldım, korktum orda daha yapamam diye düşündüm, aylardır iş arıyorum. Bunalıma girdim psikolojim bozuldu. çok istediğim yerlere oluyor, dua ederek bir ümitle mesaj atıyorum, arıyorum.. inanır mısınız o kadar uzak ve içime sinmeyen yerlerden teklif geliyor ki pes edesim geliyor. 1 sene oldu  o zaman içinde hep bir şeyler girdi araya.. güvencimi kaybediyorum. rabbimin bir bildigi vardir diyorum belkide benim icin bilerek erteliyordur diye düşünüyorum. Yüreğimi ferahlatıcak bişeyler söyleyin bana lütfen kendimi teselli ediyorum bir kaç saat sonra tekrar kötü düşüncelere kapılıyorum

Taciz edenden şikayetçi olmadin mı??
Böylelerinin yanına kâr kalmamalı bence..
Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun...

Canım ben okulumdan drreceyle mezun aldım bursla yurt dısında yuksek lisans yaptım doktoramı yaptım ama mezun olunca tam 8 ay ıssız kaldım Bundan tam 14 yıl onceydı o yıllar sımdı ise hakettıgım noktayadayım. Hıc umıdını yıtırme dogru zamanda dogru ıs ıcın kapılar acılacaktır

Taciz edenden şikayetçi olmadin mı??
Böylelerinin yanına kâr kalmamalı bence..
Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun...

Elimde hiç bi kanıtım yoktu, ne kameralar vardi ne insanlar. Yurt dışın da polisler artik daha çok almanların arkasında duruyorlar .patronuma anlattigimda müslüman oldugum icin benim abarttigimi düsündüler..Bende allaha havale edip istifa edip ciktim

Canım ben okulumdan drreceyle mezun aldım bursla yurt dısında yuksek lisans yaptım doktoramı yaptım ama mezun olunca tam 8 ay ıssız kaldım Bundan tam 14 yıl onceydı o yıllar sımdı ise hakettıgım noktayadayım. Hıc umıdını yıtırme dogru zamanda dogru ıs ıcın kapılar acılacaktır

Senin adina sevindim ablacim. Insallah bende gönlüme göre bi yer bulurum. İstifa etmek aklımın ucunda bile yoktu, hele ki böyle bi olay geleceğinden hiç şüphem bile yoktu vardir bunda da bi hayir diyorum aile baskisindan cok yoruldum, cevremle görüsmeyi dahi istemiyor canim sirf o soruyla “hala iş bulamadın mi” sorusuyla karşılaşmamak için.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kisa zamanda bulursunuz. Kismetinizde varsa geç olsun güç olmasın. Herşeyde vardır bir hayır. Pes etmeyin. Umitsizlige kapılmamaya çalışın. Biraz sabır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X