- 14 Ağustos 2018
- 21.585
- En iyi cevaplar
- 2
- 82.318
- 598
Hayırdır konuda eşine yakalandın da o mu yazdırdı? Uyduruk hayatını kendin yaşıyorsun, kendin yazıp kendin yalanlıyorsun kendini kandır.500 kere üyelik alıp gelirsin ama bunu yaşayan sensin. Hemen de hallettiniz aynenHesabım pasif hale geldiği için güncelleme yapıyorum. Hallettik. Üstelik ben buraya dertleşmek için yazıyorum. Bu benim ailemdeki insanlara hakaret etme özgürlüğü vermiyor kimseye. Bir mesele ile ya da birkaç mesele ile yargılanmak kimse için doğru değildir. Kendisinin benim için yaptığı bir çok fedakarlığa da şahidim. Zaten belirttim ev araba gibi problemler yok iken gayet iyiyiz diye. O yüzden bazı yorumlar beni ciddi manada üzdü. Eşim için de üzüldüm. Kimin ne düşündüğünu o umursamaz belki ama buna sebep olduğum için ben umursuyorum. Ayrıca evin her yerinin küf olmadığını belirttim. Banyoda mevcut olduğunu eskisi kadar olmadığını ama bana yine de battığını söyledim. Evet sadece banyom koku yapıyor. Gerçekten aklı selim bir biçimde dertleşmek için yazmıştım. Çünkü bu konu çıkmaz olmuştu.