canm sana psikolojik yardım al demiştimde bence annen almalı bu yardımıhangi anne isteyerek böyle yapar belkide psikolojik bi hastalığı var
pozitif bak hayata adlı arkadaşın mesajını alıntı yapıp sorunu açıkladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm sana psikolojik yardım al demiştimde bence annen almalı bu yardımıhangi anne isteyerek böyle yapar belkide psikolojik bi hastalığı var
madem çok üzgünsün o da arama diyo o zaman bırak tamamen üzül.. madem zaten bi hal içindesin onu tamamen acı acı yaşa..hem böyle yapman onu sana getirecektir hem de sonra için güçlenmiş olacaksın..yani acı acı yaşa dediğim onu arama ağlamak istediği zaaman canın ağla..yatmak istediğin de yat kendini zorlama.. dışarı çık ve bence en iyisi yeni insanlarla tanış çok iyi bir çözüm bu yeni kız arkadaşlar sana iyi gelecektir onları tanıma çabası onlarla vakit geçirmek vs..derken bulunduğun durumun acısınıda atlatırsın bir süre sonra hem de sevgilin dönmüş olur bir taşta iki kuş![]()
arkadaşım,senin ona yardım etme çaban,zor zamanlarında desdek olman..vs bunlara bişiy dediğim yok..belli ki çaba gösteriyorsun fakat sevgilin için aynı şeyleri söyleyemeceğim...erkekler genelde bu gibi durumlardan yararlanmasını çok iyi biliyorlar...ayrıca hayır diğer sayfalarını okumadım,o söylediği sözler çok ağır ithamlar.kabul edilecek bir yanı yok..ama sen çoktan herşeyi kabullenmişsinsiz daha sevgiliyken adam sana o sıfatları yakıştırıyor sende bağrına basıp , ama benle daha önceden güzelce konuşmuştu, diyip hazmedebiliyorsan diyecek pek de bişiy yok..burdan bakınca herşey ayan beyan ortada üzgünüm..:26: