Allah rızası için bana yardım edin çok mutsuzum

madem çok üzgünsün o da arama diyo o zaman bırak tamamen üzül.. madem zaten bi hal içindesin onu tamamen acı acı yaşa..hem böyle yapman onu sana getirecektir hem de sonra için güçlenmiş olacaksın..yani acı acı yaşa dediğim onu arama ağlamak istediği zaaman canın ağla..yatmak istediğin de yat kendini zorlama.. dışarı çık ve bence en iyisi yeni insanlarla tanış çok iyi bir çözüm bu yeni kız arkadaşlar sana iyi gelecektir onları tanıma çabası onlarla vakit geçirmek vs..derken bulunduğun durumun acısınıda atlatırsın bir süre sonra hem de sevgilin dönmüş olur bir taşta iki kuş :34:

bıçak gibi kesebilir miyim acaba bir anda :5: içimde böyle korku olduğunda onu aramadan nasıl durabileceğim :5: yoksa aramamam gerekiyor farkındayım çok aradığımda daha kötü oluyor düzelmiyor.aramasam düzelicek ama o cesareti bulamıyorum kendimde :5: yeni tanıdığım kızlar var ama gezmek falan hiç istemiyorum okulda görüşüyoruz sadece.kendime güvenim gelse güçlü olsam daha iyi olucak.sevgilimde ağlamamı istemez hep güçlü olmamı ister ama hayat beni öyle yorduki gücümü kaybettim hep bir köşede ağlıyorum inşallah herşey düzelir :5:

arkadaşım,senin ona yardım etme çaban,zor zamanlarında desdek olman..vs bunlara bişiy dediğim yok..belli ki çaba gösteriyorsun fakat sevgilin için aynı şeyleri söyleyemeceğim...erkekler genelde bu gibi durumlardan yararlanmasını çok iyi biliyorlar...ayrıca hayır diğer sayfalarını okumadım,o söylediği sözler çok ağır ithamlar.kabul edilecek bir yanı yok..ama sen çoktan herşeyi kabullenmişsin:50: siz daha sevgiliyken adam sana o sıfatları yakıştırıyor sende bağrına basıp , ama benle daha önceden güzelce konuşmuştu, diyip hazmedebiliyorsan diyecek pek de bişiy yok..burdan bakınca herşey ayan beyan ortada üzgünüm..:26:

arkadaşım,senin ona yardım etme çaban,zor zamanlarında desdek olman..vs bunlara bişiy dediğim yok..belli ki çaba gösteriyorsun fakat sevgilin için aynı şeyleri söyleyemeceğim...erkekler genelde bu gibi durumlardan yararlanmasını çok iyi biliyorlar...ayrıca hayır diğer sayfalarını okumadım,o söylediği sözler çok ağır ithamlar.kabul edilecek bir yanı yok..ama sen çoktan herşeyi kabullenmişsin:50: siz daha sevgiliyken adam sana o sıfatları yakıştırıyor sende bağrına basıp , ama benle daha önceden güzelce konuşmuştu, diyip hazmedebiliyorsan diyecek pek de bişiy yok..burdan bakınca herşey ayan beyan ortada üzgünüm..:26:

ya ben anlatamıyor muyum? Ben sevgilimi günde en fazla abartmadan 100 kere arardım.sevgilim buna rağmen kaçkere güzelce beni kırmadan anlattı terslemeden.tamam dedim düzeleceğim.ama düzelemedim.devam ettim oda haklı olarak kızdı laflarında o kadar ağır birşey yokki ? Bana aileme şerefime küfür etmedi.hakettim ben hatamın farkındayım ve buraya yardım almak için konu açtım sizi arasalar bu kadar ne yapardınız ? Objektif bakın biraz olaya ayan beyan herşey ortada demenize gerek yok :20:

Son düzenleme:
ok şimdi anladım:34: daaa 1000 kerede arasam , ne kdar güzel anlatırsa anlatsın o. lafı yiyecek kapasitede biri değilim onu da anladım:31:yolunuz açık olsunn

Bu konunuzu diğerlerini hepsini okudum...
Arkadaşlara en başından beri verdiğiniz cevapları da gördüm...
Linkini aşağıda attığım konu dahil kendi yaşadığınız şeyi sanki arkadaşın yazmış gibi anlatmışsın.
Sözünün ne kadar erisin tartışılır. Bu 1.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/485283-sevgiliniz-size-kizip-telefon-numarasini-degistirse.html
Sana 'hakaret etmiş kendini topla ezdirme diyenlere ben hak ettim gibi komik cevaplarla sana iltifat(!) edeni korumuşsun demek kendine yakıştırıyorsun o cümleyi 2.
Seni dinlemeyerek yurtdışına giden seni arayıp sormayan ve senden soğumuş adama yapışıp kalmışsın ne bitmez ne tükenmez aşkmış bu da 3.
Bu adam sana yakında tekmeyi basacak kelimenin tam anlamıyla o zaman da gelip buraya 'sevgilim beni terketti ama onu ben çok aradım bunalttım o yüzden.' diye konu açacağın gün için oyumu 1 haftadan yana kullandım hayırlısı Allah'tan diyorum bu da 4.
:3: :3: :3:

Bu konuyu bir su bardagina benzettim.
Elinizden dü$mesin diye simski tutmaya calismissiniz ama sonunda bardak catlamis ve heran kirilabilir.
Ayni sey insanlar icinde gecerli. Bir insana ne kadar cok deger verirsen, okadar cabuk kaybedersin. Ben böyle gördüm böyle biliyorum baska da birsey demiyorum!

Ben buraya destek olmanız için konu açtım.derdimi anlattım,ailemle sorunlarımı anlattım.bana yardım etmenizi istedim.bir çoğunuz benden büyüksünüz.çoçuğunuzun yerine koyup öyle yorum yapmanızı istedim.sağolun bir çoğunuz bana yardım etti Allah razı olsun onlardan.ama ayrıntısına kadar yaşadığım şeyleri anlattım bu konuda.bir çoğunuzun bana bir beddua etmediği kaldı psikolojim bu kadar bozukken kimsem yokken size sığındım bu kadar ağır yorumlarla amacınız neydi.hiç tanımadığım adını bilmediğim bayanların beni ağlatacağını tahmin edemezdim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
:43: :43: :43:

Mutlu olamıyoruz bir türlü..
Biz onları tercih ederken onlar yalnız kalmayı hep tercih ediyorlar...
Yorum yok. :43:

Back
X