vicdan azabı çekmezmiyim. ev işinde filan gözüm yok 2 -3 saat müsade etse yeter. kaldıramadım ben anneliği. nasıl olacak bilmiyuorum. sanırım psikolojik destek almam lazım. şuan hala ağlıyor. arada bir ağlamaya bırakıyorum. mecburen..... yoksa kafayı yicemmmmmmm
aloooo ya sizin gözleriniz bozuk ya benim.. yaaa kadın bir hata yaptım demiyoooooo... hayatımın hatası oldu diyo. vurdum pişmanımmı diyor. hayatımın yanlışını yaptım diyor. allah aşkına yapmayın yaaa.. sorunu varda bakamıyorsa ailesi gelsin yardıma. burada vicdan azabı çeken bi kadının yazısı yok. yorgun bebeğe bakamadığını ona vurduğunu ve onun hayatının hatasının olduğunu söyleyen bi kadın var anne bile değil bir kadınnnn.............
boşver Özlemcim,bunlarda şiddet kurbanı bebeklermiş vaktiyle...
ben başka sonuç çıkaramıyorum..
dediysem dedim sanamı sorucam?hayret bişey yaa..asıl sen kınadığım kişidende betersin...
maviszeynep kedi köpek büyütmekle aynı sanıyor herhalde
aloooo ya sizin gözleriniz bozuk ya benim.. yaaa kadın bir hata yaptım demiyoooooo... hayatımın hatası oldu diyo. vurdum pişmanımmı diyor. hayatımın yanlışını yaptım diyor. allah aşkına yapmayın yaaa.. sorunu varda bakamıyorsa ailesi gelsin yardıma. burada vicdan azabı çeken bi kadının yazısı yok. yorgun bebeğe bakamadığını ona vurduğunu ve onun hayatının hatasının olduğunu söyleyen bi kadın var anne bile değil bir kadınnnn.............
=) belayı bukadar rahat okuyabilen sen nasıl bir hayat yaşadın yada yaşıyorsun acaba. Bukadar insan söyledin söz yanlış derken sen hala bişeyler diyorsun. Kimse o kadına devam et vur ii yapıyorsun demiyor. Bela okumanız çok yanlış deniliyor. Kendini haklı çıkarmak için saçmalama artık
kurban ol sen bana ve bütün annelere.kınadıgı kısıden de betermısım.sen kımsın ki kınıyosun bizi.senın gibi konusmaktan aciz insanların sözüne takılmam ben.ya yaşın küçük senin ya da tecrübesiz birisin.yaşa ve gör.
konu sahibi arkadaş eminim ki şuan canla başla bebeğiyle uğraşıyor.ve yine eminim ki vurduğu için vicdan azabı içerisindedir.
Psikolojik desteğe ve birilerinin yardımına ihtiyacı var şuanda onun.
O bozuk psikolojik haliyle vurmuş,tamam bu çooooook yanlış birşey bu savulunmaz,savunulamaz ama o an vururken eminimki kendinde değildi.
Bu yazılanları,bu bedduaları okuyunca onu dahada kötü bi psikolojiye sokacağınızı unutmayın arkadaşlar lütfen.
Tepkinizi ortaya koyarken biraz daha ılımlı olun lütfen.
Her ne olursa olsun o bir anneee.......
yaaa kafasını patlatmış (!) bela okuyan birinin çirkefleşmeye yer arıyorsunuz demesi.. Komiksin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?