Allah rızası için bir fikir verin

Melekersoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
4
0
34
6yıllık evliyim geçen sene nisan da gebe kaldım haziran ayında düşük yaptım :KK43: o zamandan bu zamana hala çok istiyoruz . Bu ay adetim 5 gün evvel oldu mevsimsel mi bilmiyorum . İlişki sonrası da pembe beyaz akıntım oldu . Kasıklarımda ağrı da oluyor jinekolog dan da korkuyorum . Bebeğimin düşmesi doktor hatası idi nolur bir akıl verin

Allah yardimcin olsun tez zamanda Rabbim saglik bir bebek nasip eder bu duyguyu sizede yasatir insaAllah
iliski sirasindaki renki akintin ya yumurtlama vaktindi zira kan dolasimi cok yogundur yada affina siginarak iliskiniz cok sertdi her iki türlüsüde mümkün. Düsügünün sebebi neden doktor?

canım Allah yardımcın olsun ama doktora gitmen gerek,ya da bir test alıp yap evde bir arkadaşınla fln olmazmı?sonrada doktorda normal karından ultrason muaynesi yaptırırsın.eğer tekrar bir hamilelik durumun varsa bilirsin de ona göre davranırsın canım.izmirdeysen doktor önerebilirim ama neden doktor hatası onu anlamadım?noldu ki?

Gecmis olsun kdf nin dedigi gibi bir an once dr.a gitmen gerek bende dusuk yaptim dedigin gibi pembemsi kan seklinde kan gelmisti 1.2 kez izmirdeysen bende onerebilirim dr.

Sayenizde bir cesaret toplanıp gittim şimdi doktor aydın ya da izmir üniversite hastahanelerinde bu paylaştığım tahlilleri istedi 17:00 ye yakın diye apar topar anlattı zaten gergindim sadece genetik ve pıhtılaşma tahlili dediğini anladım bide overkistik sendromu testi yaptırtmam gerekmiş . Muğla marmaristeyim . Bir önceki sebep doktor demiştim ya düşük başladığında hastahanede beni dinlenmeye alıp engel olmak için tedavi yapmadı ve ben %70 zehirlendim 10 gün ölü bebeğimle yaşamışım bayılınca hastahaneye kaldırmışlar .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 102
  • image.jpg
    image.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 98
Sayenizde bir cesaret toplanıp gittim şimdi doktor aydın ya da izmir üniversite hastahanelerinde bu paylaştığım tahlilleri istedi 17:00 ye yakın diye apar topar anlattı zaten gergindim sadece genetik ve pıhtılaşma tahlili dediğini anladım bide overkistik sendromu testi yaptırtmam gerekmiş . Muğla marmaristeyim . Bir önceki sebep doktor demiştim ya düşük başladığında hastahanede beni dinlenmeye alıp engel olmak için tedavi yapmadı ve ben %70 zehirlendim 10 gün ölü bebeğimle yaşamışım bayılınca hastahaneye kaldırmışlar .
Cok gecmis olsun uzuldum gercekten peki dusuk onleyici igne yaptilar mi?doktor cok onemli umarim birsey cikmaz tahlillerinde

Yani sormak istedigim dusuk baslamadan once kanaman oldu mu o esnada igne yaptilar mi?benim kanamam olmustu ve doktorum hemen dusuk onleyici igne yapmisti

İşte onu yapmadığı için kaybettik. Zaten acilde çağrıldığında kess gibi alkol kokuyordu. Be diyeyim şimdi allaha karşı gelmek olur nasipte yokmus demek ki allah bilir yine nasip eder inşallah ben inanıyorum .. Bu arada sadece genetik ve pıhtılaşma tahlillerim kaldı onları yaptırtacağım. Genel anlamda bi sıkıntı yok gözüküyor

İşte onu yapmadığı için kaybettik. Zaten acilde çağrıldığında kess gibi alkol kokuyordu. Be diyeyim şimdi allaha karşı gelmek olur nasipte yokmus demek ki allah bilir yine nasip eder inşallah ben inanıyorum .. Bu arada sadece genetik ve pıhtılaşma tahlillerim kaldı onları yaptırtacağım. Genel anlamda bi sıkıntı yok gözüküyor
Herseyin hayirlisi vardir herseyde bir hayir demekten baska bir cumle bulamiyorum rabbim tez zamanda hayirlisini sagliklisini verir ins.

X