Allah rızası için biri bakabilir mi?

Yorgunghln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
66
7
1
32
Benim 2 düşüğüm oldu. Şimdi çok şükür yine hamileyim ama kese aşağıdaymış. 4+1 ult göre. Korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. 1 haftadır adet sancisina benzer sancılarım var bacaklarıma bile vuruyor. Normal mi bunlar? Endisenlenmeli mıyım?

bol bol Meryem Suresi ve Kevser suresi okuyun tavsiye ederim insallah bebegin seninle olacak🙏🏼🧿 doktor ne diyor bu konuda?

Bakıldı ama bir sorun çıkmadı daha doğrusu genetik tahliller yapıldı temiz çıktı
Anladım.
Umarım sağlıkla kavuşursunuz.
Aşağıda kese olan arkadaşlarıma rahim içi dikiş atıldı ama belki başka sorunları da vardır, bilemiyorum tabi özel meseleler olduğundan.
Sağlıkla kavuştular, siz de içinizi ferah tutun ve doktorunuza aklınızda ne varsa sorun, hiç çekinmeden.

Anladım.
Umarım sağlıkla kavuşursunuz.
Aşağıda kese olan arkadaşlarıma rahim içi dikiş atıldı ama belki başka sorunları da vardır, bilemiyorum tabi özel meseleler olduğundan.
Sağlıkla kavuştular, siz de içinizi ferah tutun ve doktorunuza aklınızda ne varsa sorun, hiç çekinmeden.
Sevindim arkadaşınız adına. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim çarşamba gittiğimde sorucam

Back
X