Allah rızası için biride bana bi cevap verse !!

sorun neki ben anlaadım. ayrıcada beklemekten başka kimsede bişi diyemez ki

Psikolojik olabilir.
Adeti ne kadar gün sayıp beklersen,o kadar geç kalır bazen.

Doktor,pazartesi kadın doğuma gidin demiş ama onu gecikme sebebi için demiş olabilir.
Bu değerle,fazla ümitlenmemekte fayda var bana kalırsa.

Bence hamile degilsin. Ben reglimden 5-6 gun once falan kan testi yaptirdigimda 70 cikmisti. Senin geciktigi halde az cikmis. Gecikmesi de psikolojik bence.

canım ümitlenmiyorum zaten benim 3 aylık kızım var :27: şaşkınım aptal gibiyim testim silikte olsa çift çıkınca kan tahlili yaptırdım hemşirelerde olumlu gibi konuştu değer ne kadar düüşüksede geç döllenmelerde böyle oluyo kimi zaman dendi nettede buna benzer konular okuyunca merak ettim baştan bukadar düşük çıkıpta sonradan yükselen oldu mu diye ..

belkide korkuyorum ondanmı gecikiyo anlamadım

Olabilir. Benim de bir donem hamile kalmamam gerekiyordu. Reglim gecikiyordu, stres yapiyordum. Ne zaman ki test yapip negatifi gorunce aksamina regl oluyordum. Ama senin cift cizgi cikmasi ilginc. Degerin dusuk neden cift cizgi cikti ki.
Silik olmasi onemli degil,benim de silikti ve hamileyim su an.

bide anlamadığım mide bulantım çok oldu sanki 12 ay öncesini tekrar yaşıyo gibiyim

evet canım hemen hemen aynı şeyler bakalım yarın doktor ne diycek heycanda yapıyorum bi yarın olsa

evet canım hemen hemen aynı şeyler bakalım yarın doktor ne diycek heycanda yapıyorum bi yarın olsa

İstemiyordunuz anladigim kadariyla ama iki cocuk beraber buyur ne guzel. Arayi acinca cocuk yapmakta zorlaniyorlarmis aileler. Hadi bakalim hayirlisi.

bence hamile degilsin benimde basima gelmisti
eyvah ne yaparim hamileysem diye depresyona girmistim ve kizim cok huysuz ve kucuktu o zamanlar
stresten oluyor acaba hamilemiyim demekten
reglinin gecikmesi normal daha 3 aylik lohusasin
eskiler sut korur derler ne kadar dogru bilemem ama bebegin emiyorsa biraz daha rahat olabilirsin
hamilelik testleri yuzde 90 dogru cikiyor yani en azindan bende bi yanlislik olmamisti

İstemiyordunuz anladigim kadariyla ama iki cocuk beraber buyur ne guzel. Arayi acinca cocuk yapmakta zorlaniyorlarmis aileler. Hadi bakalim hayirlisi.

canım istemiyorum değil ama bi 1 2 sene duraydık daha 3 aylık :1: olduysada hayırlısı kesinlikle aldırmayı düşünmem ,inşalah hayırlısı canım sağol

bence hamile degilsin benimde basima gelmisti
eyvah ne yaparim hamileysem diye depresyona girmistim ve kizim cok huysuz ve kucuktu o zamanlar
stresten oluyor acaba hamilemiyim demekten
reglinin gecikmesi normal daha 3 aylik lohusasin
eskiler sut korur derler ne kadar dogru bilemem ama bebegin emiyorsa biraz daha rahat olabilirsin
hamilelik testleri yuzde 90 dogru cikiyor yani en azindan bende bi yanlislik olmamisti

evet canım emiyo yarın belli olucak bakalım

Back
X