rüyalara çok inanma , teste güven sen.2 defa regli oldum 2.reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın lütfen
Doğum kontrol hapı kullanıyorum 17 18 gün var ama daha önce 2 defa oldumrüyalara çok inanma , teste güven sen.
regline kaç gün var ?
Hecesini kırmak istemem ama Ben her ay rüyamda hamilelik testimin pozitif cıktığını görüyorum ama malesef en geç 5-6 gün içinde adet oluyorum2 defa regli oldum 2.reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın lütfen
Lütfen şaka olsun bu2 defa regli oldum 2.reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın lütfen
Ben adet oldum 2 defa zaten ilişkiye girmemin üzerinden de 2.5 ay geçti ve hamilelik istemiyorum şuanHecesini kırmak istemem ama Ben her ay rüyamda hamilelik testimin pozitif cıktığını görüyorum ama malesef en geç 5-6 gün içinde adet oluyorum
Doğum kontrol hapı kullanıyorum 17 18 gün var ama daha önce 2 defa oldum
Yine evlilik dışı bir sex olmuş sanırım ondan bu panikevlilik dışı ilişkiye kesinlikle karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama hep bu tarz sorular bu ilişkilerden çıkıyor. Korkma değilsindir bilinç
Geçen ay başladım ilişkiye girdiğimde kullanmıyordumdeğilsin merak etme, düzenli alıyosan sorun yok
Ha tamam ya şimdi anladım. Yok hamile değilsindir her halde 2 defa adet olmuşsun üzerindenBen adet oldum 2 defa zaten ilişkiye girmemin üzerinden de 2.5 ay geçti ve hamilelik istemiyorum şuan
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama ben geçen ay başladım doğum kontrol hapına ilişkiye girdiğimde korunmadik ama içime boşalmadı erkek arkadaşımArkadaşım bu kadar kafayo takarsan gündüz düşünde de görürsun hamile olduğunu.
Tabii ki değilsin. Emin ol ki değilsin.
İnternette yersiz şeyle okumaya son ver ve sadece doğum kontrol hapiyla değil artı kondom ile korun. Hatta birlikte olduğun kişiye hapı bıraktığını söyle, o da savsaklamasin işini.
Alarm kur, İlaçlarını aynı saatte iç. Kondomu da ilişkinin ortasında değil en başında,daha penetrasyon gerceklesmemisken tak.
Hatta yine de emin olmak için yumurtlama programı kullan, gebe kalma ihtimalin yüksek olan günlerde birlikte olma.
İnan bu önlemleri alirsan bu korkun sona erer. Bu rüyaların ,endiselerin de sona erer.
Madem bir sey yasiyorsun, değsin yaşadığına. Al önlemini,rahat et
İlişkiye girdiğinde neden almıyorsun peki hapı ?Geçen ay başladım ilişkiye girdiğimde kullanmıyordum
Evet 2 defa oldum tesekkur ederim yorumunuz içinHa tamam ya şimdi anladım. Yok hamile değilsindir her halde 2 defa adet olmuşsun üzerinden
Evet olabilirsin, haberci ruyalar bu yuzden var zaten2 defa regli oldum 2.reglim pıhtılı oldu 4 tane negatif idrar testim var ama rüyamda hamilelik testimin pozitif çıktığını gördüm hamile olabilir miyim lütfen cevaplayın lütfen
İlişkiye girdiğinde neden almıyorsun peki hapı ?
Korunma yöntemlerini bilmiyordum ve bir anda olduİlişkiye girdiğinde neden almıyorsun peki hapı ?
Yok değil yorumunuzu söyleyebilir misinizLütfen şaka olsun bu
PekiEvet olabilirsin, haberci ruyalar bu yuzden var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?