Allah rızası için dua edin

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Merhaba kızlar,
Bıktım usandım geçen o aşağılık kaynımdan bahsetmiştim çocuğuma şerefsiz diyen (oğlum 9 aylık) ağladığında bağırarak kes lan sesini diyen maymundan 5 dk önce doğmuş maymuna benziyor diyen şimdide her akşam emir veriyo 9 da çocuk hazır olsun alıyor dışarıya götürüyor marketlere bakkallara girip çıkıyo dua edin şu lanet binadan taşınayım bunlardan kurtularım eşim susuyor hiçbşy demiyo çünkü ana kuzusu annesi diyo abine karışma o çocuğu seviyor bilmem ben dua edin lütfen ne olur hepinize tşk ederimi

Neden siz çözmüyorsunuz sorunu. Gerekirse araniz bozulur gorusmezsiniz. Gerekirse siz kötü olun ama evladiniz icin tavir koyun. Davranislarindan hoslanmadiginizi dile getirin. Birisi bebegime kes lan dicek onu çarparim koca moca da dinlemem. Annesiniz siz güçlüsünüz her daim.
Rabbim en kisa zamanda da kurtarsin sizi ordan.

Neden siz çözmüyorsunuz sorunu. Gerekirse araniz bozulur gorusmezsiniz. Gerekirse siz kötü olun ama evladiniz icin tavir koyun. Davranislarindan hoslanmadiginizi dile getirin. Birisi bebegime kes lan dicek onu çarparim koca moca da dinlemem. Annesiniz siz güçlüsünüz her daim.
Rabbim en kisa zamanda da kurtarsin sizi ordan.
ALlah razı olsun inşallah kurtulurum bu saaten sonra ağzımı açıcam

kaynın kendi başınamı 9 aylık bebeği alıp dışarıya götürüyor?
Bazı insanların sevme şekli kaba argo tarzı oluyor acaba kaynındamı sevdiğinden öyle söylüyor. Kayınvalidene güzel bir şekilde bunun seni incittiğini söylesen oda oğluyla konuşsa...
Allah yardımcın olsun 🤲🏻

kaynın kendi başınamı 9 aylık bebeği alıp dışarıya götürüyor?
Bazı insanların sevme şekli kaba argo tarzı oluyor acaba kaynındamı sevdiğinden öyle söylüyor. Kayınvalidene güzel bir şekilde bunun seni incittiğini söylesen oda oğluyla konuşsa...
Allah yardımcın olsun 🤲🏻
Söyledim diyorki o hayatında bebek görmemiş karışmayın sizin abinizdir

Benim olmadığım yerde çocuğumun da işi olmaz deyin vermeyin çocuğu. Allah korusun o dengesiz kötü bir şey yapmasın yavrucağa. Neler okuyoruz, izliyoruz. İnsanlar çok kötü.

Back
X