- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Canim bak bende ogle seyler yasadim 5ay tamam olana kadar ne acilar cektim bebeginle sohbet et surekli bana tutun bebegim de ben hep seninle olucam de konus beni birakma de ben hafta iki kez yasiyordum o tehlikeyi ve psikolojim cok bozulmustu su an Rabbime sukurler olsun 36 haftayi bitiriyorum insAllah Allah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder insAllah seninde hepimizin bebekleri sag salim dunyaya gelirBayanlar hamileyim ve dusuk tehlikem var ve Dünden beri kanamam varlütfen benim icin dua edin bu sefer bisey olmasin 3 ay oncede kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim bu sefer bisey olmasin kimin duasinin kabul olunacagi bilinmez, ,,,
ALLAH razı olsun cnm rabbim seninde yavrunu korusun insallahsana fatiha okudum cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hamilesin sende canim dua et benim icinCanim bak bende ogle seyler yasadim 5ay tamam olana kadar ne acilar cektim bebeginle sohbet et surekli bana tutun bebegim de ben hep seninle olucam de konus beni birakma de ben hafta iki kez yasiyordum o tehlikeyi ve psikolojim cok bozulmustu su an Rabbime sukurler olsun 36 haftayi bitiriyorum insAllah Allah kizimi sag salim kucagima almayi nasip eder insAllah seninde hepimizin bebekleri sag salim dunyaya gelir
Aminnnnn canim insallah, ,, allah razı olsunRabbim bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasib etsin, kokusunu,gülüşünü, nasib etsin, Amin,
Aminnnnn canim insallah, ,,allah razı olsun canim dualarin icin Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallahcanim benim Allah yar ve yardimcin olsun . Rabbim yavrunu sana tutundursun bağışlasın inşallah.
fatiha ve Ayetel kursi okudum cnm .Insirah okudum icin ferahlasin insallah.
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.Amin
Dua etdim canim senin ichinHamilesin sende canim dua et benim icinallah büyüktür rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Amin ecmain kuzumAminnnnn canim insallah, ,,allah razı olsun canim dualarin icin Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah
Bayanlar hamileyim ve dusuk tehlikem var ve Dünden beri kanamam varlütfen benim icin dua edin bu sefer bisey olmasin 3 ay oncede kürtaj olmusdum Bebegimi kaybetmsdim bu sefer bisey olmasin kimin duasinin kabul olunacagi bilinmez, ,,,
Allah razı olsun cnm rabbim seninde dualarini kabul etsin insallah ,,,, insallah tekrar yasamam o acilariOkudumm canım senin ve bebeğinin sağlığı için.
Rabbim kabul etsin İnşallah.
Bebeğin sana sende ona tutun sıkıca Rabbime güven inşallah bırakmaz sizi
Allah razı olsun cnmDua etdim canim senin ichin
Amin canim cumlemizdenAllah razı olsun cnm
Allah razı olsun cnm rabbim seninde dualarini kabul etsin insallah, ,,,,Allah seni ve bebisini inşallah korusun bebisi size bagislasin . Duama katcam sizi insallah .
Allah razı olsun cnm, ,,,ayetel Kursi okudum cnm , kalbini ferah tut dinlen bol sıvı tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?